Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym

Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym hos NordicFeel

EdP 50ml, Sky di Gioia är en förtjusande, lätt och frisk doft med utsökta doftnoter av saftig litchi, subtil vit mysk och sensuella rosnoter i basen. Doftens flaska är inspirerad av Medelhavets ljuvliga soluppgångar, den rosa färgen speglar den vackra färgskalan i soluppgången.


Endast 659 kr
 

Vi kan även tipsa om

Diamonds for Men EdT 75ml Giorgio Armani Parfym

Diamonds for Men EdT 75ml Giorgio Armani Parfym
Endast 665 kr

EdT 75ml, Läcker och aromatisk, slipad och polerad som en diamant, med många fängslande facetter. Citrus-bergamott, en touch av Szechuanpeppar och cederträ i kombination med förförisk kakao.

Armani Code 200ml Giorgio Armani Duschcreme

Armani Code 200ml Giorgio Armani Duschcreme
Endast 299 kr

Shower Gel 200ml, Giorgio Armani Code är en elegant parfym för den moderna mannen. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott och citrusfrukter för att sedan övergå i hjärtnoter av anis. Avslutningsvis avrundas Giorgio Armani Code i basnoter av läder och tobak. Parfymen passar för användning för såväl dag- som kvällstid. Shower Gel.

Eau D'Arômes EdT 100ml Giorgio Armani Parfym

Eau D'Arômes EdT 100ml Giorgio Armani Parfym
Endast 789 kr

EdT 100ml, Armani Eau d?Arômes är en sofistikerad, livfull och kryddig doft full av kontraster. Friska, citrusnoter från bergamott och mandarin upplyfts av het ingefära. I hjärtat finns kardemumma, salvia och varm chilipeppar som kolliderar med krispig vetiver. Doften mynnar ut i en sensuell bas av patchouli och ambra.Toppnot: Mandarin, bergamott, ingefäraHjärtnot: Kardemumma, salvia, chilipeppar, vetiverBasnot: Patchouli, ambra

Sun di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym

Sun di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym
Endast 649 kr

EdP 50ml, Sun Di Gioia är en oemotståndlig somrig uppföljare till succéparfymen Acqua Dio Gioia från Armani. Doften har inspirerats av glädjen och välbefinnandet du känner när solens strålar värmer din hud och för tankarna till varma sommardagar. Resultatet är en varm och feminin doft med exotiska inslag.I toppen hittar du den exotiska blomman frangipani, som sedan möter hjärtas iris och ambroxan. Basen utgörs av härlig vanilj.

Armani Code Deospray 150ml Giorgio Armani Deodorant

Armani Code Deospray 150ml Giorgio Armani Deodorant
Endast 319 kr

Deospray 150ml, Giorgio Armani Code är en elegant parfym för den moderna mannen. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott och citrusfrukter för att sedan övergå i hjärtnoter av anis. Avslutningsvis avrundas Giorgio Armani Code i basnoter av läder och tobak. Giorgio Armani Code är en parfym som passar för användning för såväl dag- som kvällstid.

Diamonds for Men EdT 30ml Giorgio Armani Parfym

Diamonds for Men EdT 30ml Giorgio Armani Parfym
Endast 405 kr

EdT 30ml, Läcker och aromatisk, slipad och polerad som en diamant, med många fängslande facetter. Citrus-bergamott, en touch av Szechuanpeppar och cederträ i kombination med förförisk kakao.

Emporio She EdP 100ml Giorgio Armani Parfym

Emporio She EdP 100ml Giorgio Armani Parfym
Endast 795 kr

EdP 100ml, Giorgio Armani Emporio She är en orientalisk, sensuell doft av vaniljblommande mysk. Toppnoter: Kryddig kardemumma, Angelika och Jasmin. Hjärtats doftnot heliotrop lindar sig kring basnoterna,ljuvlig vanilj, cederträ och mysk

AIR di Gioia EdP 30ml Giorgio Armani Parfym

AIR di Gioia EdP 30ml Giorgio Armani Parfym
Endast 445 kr

EdP 30ml, AIR Di Gioia är en frisk och naturlig doft från Giorgio Armani. Denna damparfym innehåller saltiga, fräscha och svala noter. Hjärtnoterna blomstrar av pion och luftiga noter som baseras och lägger sig i en varm bas av mysk och chypre. Parfymen får extra karaktär från apelsinblomma och djupare noter av ylang-ylang. Perfekt doft för dig som söker en frisk, ren och lätt doft.

Sun di Gioia 30ml Giorgio Armani Parfym

Sun di Gioia 30ml Giorgio Armani Parfym
Endast 445 kr

EdP 30ml, Sun Di Gioia är en oemotståndlig somrig uppföljare till succéparfymen Acqua Dio Gioia från Armani. Doften har inspirerats av glädjen och välbefinnandet du känner när solens strålar värmer din hud och för tankarna till varma sommardagar. Resultatet är en varm och feminin doft med exotiska inslag.I toppen hittar du den exotiska blomman frangipani, som sedan möter hjärtas iris och ambroxan. Basen utgörs av härlig vanilj.

Si 40ml Giorgio Armani Parfym

Si 40ml Giorgio Armani Parfym
Endast 1 249 kr

Le Parfum 40ml, Giorgio Armani Si är chic, lyxig och mjuk. Doften lägger sig mjukt på huden och stimulerar sinnena med rosnoter. I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj, ambra och patchouli.

AIR di Gioia EdP 50ml Giorgio Armani Parfym

AIR di Gioia EdP 50ml Giorgio Armani Parfym
Endast 649 kr

EdP 50ml, AIR Di Gioia är en frisk och naturlig doft från Giorgio Armani. Denna damparfym innehåller saltiga, fräscha och svala noter. Hjärtnoterna blomstrar av pion och luftiga noter som baseras och lägger sig i en varm bas av mysk och chypre. Parfymen får extra karaktär från apelsinblomma och djupare noter av ylang-ylang. Perfekt doft för dig som söker en frisk, ren och lätt doft.

Armani Code After Shave,

Armani Code After Shave,
Endast 585 kr

After Shave Balm 100ml, Giorgio Armani Code är en elegant parfym för den moderna mannen. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott och citrusfrukter för att sedan övergå i hjärtnoter av anis. Avslutningsvis avrundas Giorgio Armani Code i basnoter av läder och tobak.