Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym

Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Sky di Gioia 50ml Giorgio Armani Parfym hos NordicFeel

EdP 50ml, Sky di Gioia är en förtjusande, lätt och frisk doft med utsökta doftnoter av saftig litchi, subtil vit mysk och sensuella rosnoter i basen. Doftens flaska är inspirerad av Medelhavets ljuvliga soluppgångar, den rosa färgen speglar den vackra färgskalan i soluppgången.


Endast 659 kr
 

Vi kan även tipsa om

Si Le Parfum Giorgio Armani Parfym

Si Le Parfum Giorgio Armani Parfym
Endast 1 209 kr

40 ml, Giorgio Armani Si är chic, lyxig och mjuk. Doften lägger sig mjukt på huden och stimulerar sinnena med rosnoter. I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj, ambra och patchouli.

Stronger With You Intensely Giorgio Armani Parfym

Stronger With You Intensely Giorgio Armani Parfym
Endast 545 kr

EdP 30 ml, Upptäck det nya kapitlet i YOU, den moderna doftsagan från Armani. Stronger With You fångar de intensiva och djärva aspekterna av kärlek. En ännu mer kraftfull, intensiv doft med spännande ackord av kastanj och ambra i basnoterna och djärv rosépeppar i toppnoterna.

Armani Code EdT 30ml Giorgio Armani Parfym

Armani Code EdT 30ml Giorgio Armani Parfym
Endast 529 kr

EdT 30ml, Giorgio Armani Code är en elegant parfym för den moderna mannen. Parfymen inleder med toppnoter av bergamott och citrusfrukter för att sedan övergå i hjärtnoter av anis. Avslutningsvis avrundas Giorgio Armani Code i basnoter av läder och tobak. Giorgio Armani Code är en parfym som passar för användning för såväl dag- som kvällstid. Denna produkt är en av våra utvalda julklappstips i år. Perfekt julklapp att lägga under granen

Diamonds for Men EdT 75ml Giorgio Armani Parfym

Diamonds for Men EdT 75ml Giorgio Armani Parfym
Endast 705 kr

EdT 75ml, Läcker och aromatisk, slipad och polerad som en diamant, med många fängslande facetter. Citrus-bergamott, en touch av Szechuanpeppar och cederträ i kombination med förförisk kakao.

Armani Code Women EdP 50ml Giorgio Armani Parfym

Armani Code Women EdP 50ml Giorgio Armani Parfym
Endast 755 kr

EdP 50ml, Armani Code är en förförande och romantisk doft som snabbt blev en succé när den lanserades 2005. I toppen finns härlig päronsorbet och blodapelsin som gifter sig med det kärleksfulla hjärtat av apelsinblomma, jasmin, ingefära och lavendelhonung. Basens noter från vanilj och sandelträ rundar av doften och ger en mjuk och varm effekt. Det är nästan oundvikligt att bli förälskad i denna doft.

Sì Passione Giorgio Armani Parfym

Sì Passione Giorgio Armani Parfym
Endast 869 kr

EdP 50 ml, Sì Passione, den nya doften från Giorgio Armani, framkallar passionen hos Sì-kvinnan ? full av styrka, femininitet och frihet. Det är en intensiv, kompromisslös doft för den självsäkra kvinnan som är villig att göra extrema val ? en kvinna som vågar säga ja.

Si Intense EdP 50ml Giorgio Armani Parfym

Si Intense EdP 50ml Giorgio Armani Parfym
Endast 865 kr

EdP 50ml, Armani Si Intense är en rikare och intensivare version av den ursprungliga doften Armani Si. I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj, trä och patchouli. En doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse!

Sì Passione Giorgio Armani Parfym

Sì Passione Giorgio Armani Parfym
Endast 1 109 kr

EdP 100 ml, Sì Passione, den nya doften från Giorgio Armani, framkallar passionen hos Sì-kvinnan ? full av styrka, femininitet och frihet. Det är en intensiv, kompromisslös doft för den självsäkra kvinnan som är villig att göra extrema val ? en kvinna som vågar säga ja.

Emporio Armani Diamonds Rose EdT 30ml Giorgio Armani Parfym

Emporio Armani Diamonds Rose EdT 30ml Giorgio Armani Parfym
Endast 455 kr

EdT 30ml, Diamonds Rose är det senaste tillskottet i Armani Diamonds familjen. En frisk, blommigare tolkning av original doften som lanserades 2007.Toppnot: Svarta vinbär, hallon, bergamott.Hjärtnot: Liljekonvalj, fresia, ros.Basnot: Patchouli, ambrette.

In Love With You Giorgio Armani Parfym

In Love With You Giorgio Armani Parfym
Endast 709 kr

EdP 50 ml, Upptäck den nya doften från Giorgio Armani. In Love With You är en fruktig komposition med orientaliska inslag av svarta körsbär, jasmin och vanilj. En sensuell och djärv doft som speglar en kärlekshistoria. Lanseringsår: 2019 Toppnot: Svarta körsbär Hjärtnot: Jasmin, Ros Basnot: Patchouli, Vanilj

Acqua Di Gio Absolu Giorgio Armani Parfym

Acqua Di Gio Absolu Giorgio Armani Parfym
Endast 585 kr

EdP 40 ml, En fräsch signaturdoft har skapats och berikats med marina noter och patchouli. Patchoulin ger en perfekt balans mellan den akvatiska doften och tränoterna, vilket framkallar en äkta maskulinitet med en sensuell twist som utgör hjärtat av doften. Alliansen mellan trä och akvatisk fräschhet gör patchoulin till naturens perfekta ingrediens. Flaskan har en träkork i naturlig rönn från hållbara odlingar som har lackats och graverats med Giorgio Armanis klassiska monogram. Korken och flaskans hals blir ett och reflekterar noterna av trä och vatten i själva doften. En elegant komposition av tränoter som mjukas upp av en fräsch akvatisk signatur.

Si EdP 50ml Giorgio Armani Parfym

Si EdP 50ml Giorgio Armani Parfym
Endast 805 kr

EdP 50ml, Giorgio Armani Si är en väldigt populär doft som omedelbart ger en sensuell och exotisk förnimmelse! I toppen finns bergamott, mandarin och svarta vinbär som ger doften dess mystiska och förföriska touch. Hjärtat innehåller turkisk ros och jasmin som sedan möter spännande toner av varm vanilj och patchouli.