Balans & Coreträning

Balans & Coreträning billigt online ✓ Träning och hälsa - 2022 ✓ Beställ Balans & Coreträning direkt på nätet - ofta går det att få hemleverans ✓ Trendiga och snygga yogakläder för din träning ✓ Här hittar du hälsoprodukter, kosttillskott och mycket annat.

 
Sidor: 1

Bosu Balance Trainer Pro

Bosu Balance Trainer Pro
Endast 2 599 kr

Bosu Balance Trainer, originalet. En ny och unik träningsmetod, som gör det möjligt att kombinera aerobisk, muskel- och bålträning. Bosu är en luftfylld halvboll. Marknadens kanske mest effektiva?:

BalanceBoard

BalanceBoard
Endast 399 kr

En enkel balansplatta med medium svårighetsgrad. Det allra bästa hjälpmedlet för att förebygga skador och för att träna upp anklar och knäleder. Stärker anklar, vader, knän, sätet, bryst och?:

FitnessBoll 75 cm

FitnessBoll 75 cm
Endast 299 kr

Fitnessbollen har en diameter från 65-75 cm. Fitnessbollen ger möjlighet til en lång rad övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Rekommenderas också som?:

BalancePad Large

BalancePad Large
Endast 499 kr

Stor balanskudde i mjukt EVA-material, cirka 50x40 cm och 6 cm tjock. Avsedd för övningar på två ben och som underlag vid övningar på knä, skuldror och liknande. Balansträning är det allra bästa?:

Swedish Posture Balance

Swedish Posture Balance
Endast 999 kr

Posture Balance är en balansplatta att sitta på som hjälper dig att träna medan du gör annat. Den får dig att sitta aktivt samt i en bättre ergonomisk position och kan användas överallt: från?:

Cardio Climber CC81

Cardio Climber CC81
Endast 23 990 kr

Tid, pengar och utrymme är ständiga bekymmer när du köper träningsutrustning. Det är därför vi är stolta över att presentera Soles senaste och mest innovativa produkt hittills! Sole CC81 Cardio?:

MiniStep 2.0

MiniStep 2.0
Endast 990 kr

Abilica MiniStep 2.0 är en solid stepmaskin med motstånd från två hydraulpumpar. Datorn visar tid, antal steg, kaloriförbrukning och en inställning som växlar mellan alla funktioner. Perfekt för?:

SoftStep

SoftStep
Endast 990 kr

Abilica SoftStep kan användas på bägge sidor beroende på hur svåra utmaningar du önskar och vilka övningar du vill göra. 61 cm i diameter. Abilica SoftStep är platt och hård på en sida och rund?:

Bosu Balance Trainer Sport Blue

Bosu Balance Trainer Sport Blue
Endast 1 795 kr

BOSU® Balance Trainer Sport - Lite mindre än Balance Trainer Pro men som balansplatta är den lika avancerad och multifunktionell. För utmanande träning i hemmamiljö! BOSU - Both Sides Up.Dubbellagrad?:

Max Trainer M3i

Max Trainer M3i
Endast 19 990 kr

Bowflex uttalade mål är att revolutionera träningen i hemmiljö. De tillverkar avancerad utrustning som erbjuder tidseffektiv träning på en begränsad yta.Bowflex Max Trainer är en revolution inom?:

Balanskudde SoftBalance

Balanskudde SoftBalance
Endast 399 kr

Balanskudde i mjuk plast fylld med luft. Perfekt till balansövningar och koordinationsträning, stå på, sitta på eller ligga på den! Diameter 35 cm. Ger dig en unik träning av balans, och säkrar?:

FitnessBoll Cover 65cm

FitnessBoll Cover 65cm
Endast 499 kr

Abilica FitnessBall Cover är, som namnet antyder, ett cover för din fitnessboll. Kåpan är gjord av polyester i grå med struktur, vilket innebär att Abilica FitnessBall också kan användas som möbel.?:

Max Trainer M8i

Max Trainer M8i
Endast 32 990 kr

Max Trainer® M8 är den bästa modell från Bowflex, och har förbättrade funktioner jämfört med föregångaren, M7. Max Trainer® M8 är kompakt i storlek och är betydligt mindre än en traditionell?:

FitnessBoll 65 cm

FitnessBoll 65 cm
Endast 249 kr

Fitnessbollen har en diameter från 55-65 cm. Fitnessbollen ger möjlighet til en lång rad övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Rekommenderas också som?:

Balanskudde Soft Balance

Balanskudde Soft Balance
Endast 299 kr

Balanskudde Soft Balance Balanskudde i mjuk plast fylld med luft. Perfekt till balansövningar och koordinationsträning, stå på, sitta på eller ligga på den! Ger dig en unik träning av balans och?:

BalanceBoard Labyrinth

BalanceBoard Labyrinth
Endast 249 kr

Abilica BalanceBoard Labyrinth utmanar balansen på ett lekfullt och roligt sätt. Här aktiveras hela kroppen när det gäller att balansera brädan i olika vinklar för att få den lilla kulan att röra?:

BigBalance

BigBalance
Endast 499 kr

Balanskudden har en svängd form och en diameter på hela 45 cm, vilket gör den perfekt till balansövningar i vilka man ska stå med båda benen på kudden eller sitta/ligga på den. Mängden luft bestämmer?:

Bosu Balance Trainer Elite

Bosu Balance Trainer Elite
Endast 3 395 kr

BOSU Balance Trainer Elite - Balansboll som skapades med ett enda syfte i åtanke: att ge den bästa träningen för alla idrottsmän, lämpar sig även till för personliga tränare och fystränare. BOSU?:

Bosu Balance Trainer Sport Pink

Bosu Balance Trainer Sport Pink
Endast 1 795 kr

BOSU® Balance Trainer Sport - Lite mindre än Balance Trainer Pro men som balansplatta är den lika avancerad och multifunktionell. För utmanande träning i hemmamiljö!BOSU - Both Sides Up.Dubbellagrad?:

Spirit Stairclimber CSC900

Spirit Stairclimber CSC900
Endast 115 990 kr

One of the original HIIT workouts, a rotating-stair climber has been one of the toughest machines in the gym for more than 35 years. The Spirit StairClimber features a super sleek design, locking stairs?:

Max Trainer M6i

Max Trainer M6i
Endast 26 990 kr

Max Trainer® M6 är kompakt i storlek och är betydligt mindre än en traditionell crosstrainer eller löpband, allt samtidigt som det ger maximala resultat!Bowflex Max Trainer är en revolution inom?:

Bosu Balance Trainer Home Edition

Bosu Balance Trainer Home Edition
Endast 2 195 kr

BOSU® Balance Trainer - Avancerad och multifunktionell balansplatta från BOSU för effektiv och utmanande träning i hemmamiljö.Multifunktionell balansplatta som går att använda åt båda hållen?:

FitnessBoll 65 cm Rosa

FitnessBoll 65 cm Rosa
Endast 349 kr

Fitnessbollen ger möjlighet till en lång rad övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Rekommenderas också som stol. Levereras med träningsprogram på DVD?:

FitnessBoll Cover 75cm

FitnessBoll Cover 75cm
Endast 549 kr

Abilica FitnessBall Cover är, som namnet antyder, ett cover för din fitnessboll.Kåpan är gjord av polyester i grå med struktur, vilket innebär att Abilica FitnessBall också kan användas som möbel.?:

Sidor: 1