Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Balsam

Balsam billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Balsam direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Smooth Perfection 250ml Pureology Shampoo

Smooth Perfection 250ml Pureology Shampoo
Endast 239 kr

Shampoo 250ml, Schampo som rengör och hjälper till att kontrollera friss för färgbehandlat hår. Tillsammans med de andra produkterna i Smooth Perfection-serien hjälper denna ZeroSulfateformula med kameliaolja och exklusivt ThermalAntiFadeComplex till att förenkla föning, motverka friss och öka kontrollen för ett vackert färgbehandlat hår. - Rengör skonsamt färgbehandlat, frissigt hår och skyddar det för ett mjukt och slätt resultat.- Frisskontrollerande.Användning: Applicera en liten mängd i fuktigt hår, massera in, skölj ur och repetera.

Instant Moisture 300ml Paul Mitchell Shampoo

Instant Moisture 300ml Paul Mitchell Shampoo
Endast 219 kr

Daily Shampoo 300ml, En fuktgivare för torrt hår som ger styrka, spänst och skydd. Shampot innehåller panthenol som vårdar och ger volym. Masseras i vått hår och sköljs noga.

Hair Conditioner Energy Maria Åkerberg Conditioner - Balsam

Hair Conditioner Energy Maria Åkerberg Conditioner - Balsam
Endast 199 kr

250 ml, Hair Conditioner Energy är ett effektivt balsam som är vårdande och passar både behandlat och obehandlat hår.Oljor från rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär ger en frisk doft som gör håret lättkammat och används med fördel efter Hair & Body Shampoo Energy.

Colour Protect 1000ml Sachajuan Shampoo

Colour Protect 1000ml Sachajuan Shampoo
Endast 475 kr

Shampoo 1000ml, Ett schampo med speciell formula och som innehåller Ocean Silk Technology, mindre tvättaktiva ingredienser och en microemulsionsteknik som förhindrar färgförlust. Ocean Silk Technology ger håret livfullhet och glans. Ska användas på hår som är färgade i samma nyans, mörkare eller vid gråhårsfärgning.Användning: Massera in en liten mängd i blött hår. Skölj noggrant. Avsluta med Sachajuan Coulour Protect Conditioner.

Tea Tree 1000ml Paul Mitchell Shampoo

Tea Tree 1000ml Paul Mitchell Shampoo
Endast 499 kr

Special Shampoo 1000ml, Tea Tree Special Shampoo från Paul Mitchell är ett schampo som stimulerar håret och hårbotten. Den förhöjer hårets vitalitet och lyster med en doft av pepparmint. Suverän mot mjäll och hårbotten problem.

Super Skinny 1000ml Paul Mitchell Conditioner - Balsam

Super Skinny 1000ml Paul Mitchell Conditioner - Balsam
Endast 479 kr

Balsam 1000ml, Ett balsam för motsträviga och ostyriga hår att bli skinande, silkiga och lätta att reda ut. Den skyddar, vårdar och ger glans samt ger håret en kortare torktid. Applicera på längder och toppar efter shamponering och låt verka i 1-3 minuter. Skölj noga.

Awapuhi Wild Ginger Paul Mitchell Shampoo

Awapuhi Wild Ginger Paul Mitchell Shampoo
Endast 855 kr

Moisturizing Lather Shampoo 1000 ml, Moisturizing Lather Shampoo är ett fukt- och färgbevarande schampo som reparerar och skyddar skadat hår, samtidigt som det bibehåller hårets fuktbalans, för ett följsamt och glänsande hår. ? Keratinprotein återuppbygger och reparerar? Fukt- och färgbevarande formulaAwapuhi Wild Ginger är en hårvårdsserie som reparerar, mjukgör och stärker håret. Schampo, balsam och stylingprodukter har berikats med Awapuhi ingefärsextrakt.

Creme de Coco Conditioner Bumble & Bumble Conditioner - Balsam

Creme de Coco Conditioner Bumble & Bumble Conditioner - Balsam
Endast 829 kr

1000 ml, Bumble & Bumble Creme De Coco Conditioner är ett luxuöst balsam med återfuktande, mjukgörande och glansförstärkande ingredienser. Välgörande formula berikad med kokosnöt och murumurusmör för maximal återfuktning, glans och mjukhet. Minimerar friss och stärker hårets spänst.Passar:? Dig som älskar kokos? Torrt och livlöst? Färgat hår

Original 300ml Paul Mitchell Conditioner - Balsam

Original 300ml Paul Mitchell Conditioner - Balsam
Endast 185 kr

The Detangler 300ml, The Detangler är snabbt utredande. För medium, grovt och kemiskt behandlat hår. Gör håret smidigt och mjukt. Innehåller UV-skydd.

Botanicals L'Oréal Paris Hårinpackning

Botanicals L'Oréal Paris Hårinpackning
Endast 119 kr

Camelina Smooth Ritual Mask 200 ml, Find your hair?s smoother nature Botanicals-serien är framtagen för dig som söker hårvårdsprodukter med spännande ingredienser av naturligt ursprung. Avancerade formulas för olika hårtyper. Texturer och dofter som tilltalar dina sinnen. Denna hårvårdsrutin är berikad med oljor från camelina, soja och kokos och kontrollerar frissigt hår samt gör håret lätt att reda ut. För ett välvårdat och vackert hår som är lättare att kontrollera, fördela inpackningen i vått hår efter schamponering men före användning av balsam. Njut av den fräscha, exotiska doften. Låt verka i 3 minuter och skölj sedan ur. Avsluta med balsam för optimal effekt. Skölj ur balsamet. Utan silikon och färgämnen.

Source Essentielle L'Oréal Professionnel Conditioner - Balsam

Source Essentielle L'Oréal Professionnel Conditioner - Balsam
Endast 279 kr

Daily Detangling Cream 200 ml, Dagligt balsam för alla hårtyper. Formulan innehåller 99 % ingredienser av naturligt ursprung, däribland aloe vera extrakt. De resterande 1 % är nödvändiga för att säkerställa doft, konsistens och kvalitet. Användning:Applicera produkten efter schamponering, i blött hår. Skölj ur. Vid kontakt med ögonen, skölj genast.

Live Color XXL Schwarzkopf Färg

Live Color XXL Schwarzkopf Färg
Endast 89 kr

43 Red Passion, En hårfärg som ger intensiv och levande färg, med ett extra långvarigt resultat. Finns i flera trendiga och intensiva färger. Berikad med en vattenfast formula som ger ett inbyggd skydd mot att färgen tvättas bort. Färgpigmenten i hårfärgen förseglas i hårets fibrer för extra lång hållbarhet, intensitet och glans. Innehåller:Tub Live Color färgcreme 60 mlUtvecklingsemulsion 60 mlColor-conditioner 22,5 mlPlasthandskarBruksanvisning

Dry Shampoo Mousse Sachajuan Torrschampo

Dry Shampoo Mousse Sachajuan Torrschampo
Endast 219 kr

200 ml, Sachajuan Dry Shampoo Mousse är ett torrschampo i mousse-form. Fräschar upp håret på minuter. Torkar snabbt och ger omedelbart håret en ren känsla. Ger håret textur, volym och glans. Kan användas över hela håret, eller på områden där håret är extra fett.

Awapuhi Wild Ginger Paul Mitchell Shampoo

Awapuhi Wild Ginger Paul Mitchell Shampoo
Endast 309 kr

Moisturizing Lather Shampoo 250 ml, Moisturizing Lather Shampoo är ett fukt- och färgbevarande schampo som reparerar och skyddar skadat hår, samtidigt som det bibehåller hårets fuktbalans, för ett följsamt och glänsande hår. ? Keratinprotein återuppbygger och reparerar? Fukt- och färgbevarande formulaAwapuhi Wild Ginger är en hårvårdsserie som reparerar, mjukgör och stärker håret. Schampo, balsam och stylingprodukter har berikats med Awapuhi ingefärsextrakt.

Pure Resource L'Oréal Professionnel Shampoo

Pure Resource L'Oréal Professionnel Shampoo
Endast 169 kr

Shampoo 300 ml, Renande schampo. PROFESSIONELL FORMULA med renat vatten som innehåller Citramine, mot hårt vatten/kalk. Återställer balansen och ger en optimerad rengöring av normal till fet hårbotten. Håret renas från mineralrester som kan bildas i håret som en effekt av hårt vatten och återfår varaktigt sin lätthet och glans. Användning: Fördela jämnt i vått hår. Löddra upp. Skölj noggrant. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen. Serie Expert verkar för mindre påverkan på miljön genom att minska mängden plast i denna flaska med 47,5% g/ml, vilket motsvarar 17 ton per år*. *Baserat på 2015 års producerade kvantiteter.

INVIGO Cool Blond Shampoo Wella Shampoo

INVIGO Cool Blond Shampoo Wella Shampoo
Endast 185 kr

250 ml, Fräschar upp och vårdar samtidigt som det pigmentrika schampot bibehåller färgen levande och blonderade slingor ljusa. Detta violetta schampo motverkar färgat och naturligt blonda hårstrå att gulna samtidigt som det gör håret mjukt och följsamt. Tips! Till gråhårskunder som vill förstärka sin gråa ton. Eller blondiner som vill behålla sin kalla färg.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page