Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Amazonia Repairing Balm, Orofluido Leave-In Conditioner

Amazonia Repairing Balm, Orofluido Leave-In Conditioner till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Amazonia Repairing Balm, Orofluido Leave-In Conditioner inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Amazonia Repairing Balm, Orofluido Leave-In Conditioner hos NordicFeel

100 ml, Lättviktsformula som tillför exceptionell glans och som stänger fjällskiktet. Kan användas i vått hår som leave-in conditioner eller i torrt hår som ett serum. Passar normalt/fint slitet hår.Användning: Applicera 2-3 pumptryck Orofluido AmazoniaTM Repairing Balm i vått hår som en leave-in conditioner, denna återuppbygger hårets fiber och stänger fjällskiktet. Styla håret som du önskar.


Endast 189 kr
 

Vi kan även tipsa om

Thickening Conditioner, Bumble & Bumble Conditioner - Balsam

Thickening Conditioner, Bumble & Bumble Conditioner - Balsam
Endast 365 kr

250ml, Bumble & Bumble Thickening Conditioner är ett balsam som återfuktar, skyddar och med hjälp av sidenpulver separerar hårstråna för att göra håret så smidigt och mjukt som möjligt. Ett balsam som ger fint hår mer volym då det innehåller en formula baserad på vitamin B och veteprotein. Ger glans och UV-skydd från solen.

Hydre, 50ml Sebastian Shampoo

Hydre, 50ml Sebastian Shampoo
Endast 49 kr

Moisturizing Shampoo 50ml, Hydre Moisturizing Shampoo är ett shampoo med intensiv näring som återfuktar torrt och kemiskt behandlat hår. Applicera en mängd i håret och massera. Skölj noggrant.

Blonde - With Argan Oil, 200ml Girlz Only Torrschampo

Blonde - With Argan Oil, 200ml Girlz Only Torrschampo
Endast 49 kr

Dry Shampoo 200ml, Blonde Dry Shampoo är ett torrschampo för blondiner. Fräschar omedelbart upp fett och livlöst hår och ger det nytt liv igen. Berikad med arganolja som mjukgör och slätar ut frissigt hår. Ger ingen stelhet, utan lämnar håret lätt och fräscht. Använd det när du vill fräscha upp håret mellan tvättar.

Bigger Fatter Fuller Conditioner, Lee Stafford Conditioner - Balsam

Bigger Fatter Fuller Conditioner, Lee Stafford Conditioner - Balsam
Endast 145 kr

250 ml, Balsam med PRO-VOLUME? Complex som stärker hårets volym och struktur, förbättrar glans och lyster samt tar bort orenheter som orsakar att håret blir stripigt och tråkigt. Huvudingredienser:Innehåller PRO-VOLUME? Complex, en kombination av konditionerande ämnen som tillför volym och även Panthenol som stärker håret, bibehåller fukt och är känt för att hjälpa håret att se hälsosamt ut.Användning:Efter schamponering med BiGGer FATTer Fuller SHaMPOO som sköljs ut ordentligt, arbeta in balsamet I handflatorna och fördela jämnt genom håret och skölj ordentligt. Kan användas varje dag med BiGGer FATTer Fuller SHaMPOO för att bibehålla så håret ser tjockare, fylligare och naturligare ut.

Kerasilk Reconstruct, 200ml Goldwell Conditioner - Balsam

Kerasilk Reconstruct, 200ml Goldwell Conditioner - Balsam
Endast 259 kr

Conditioner 200ml, Balsam med keratin och Hyaloveil?. För poröst och skadat hår. Tillför näring, mjukgör och vårdar.

Healing ColorCare, 750ml L'ANZA Shampoo

Healing ColorCare, 750ml L'ANZA Shampoo
Endast 279 kr

Shampoo 750ml, Healing ColorCare är ett schampo med Flower Shield Complex och en färgteknologi som behåller hårets färg. För maximalt skydd för din hårfärg och vacker glans.

No Nothing, KC Professional Torrschampo

No Nothing, KC Professional Torrschampo
Endast 199 kr

Dry Shampoo 250 ml, Ett oparfymerat torrschampo som fräschar upp håret på några få sekunder.

Bamboo Shine, 250ml Alterna Conditioner - Balsam

Bamboo Shine, 250ml Alterna Conditioner - Balsam
Endast 195 kr

Luminous Shine Conditioner 250ml, För ett skinande, mjukt och lätthanterligt hår! Ett balsam med näringsämnen som ger ditt hår styrka och glans samtidigt som det återfuktar och ger en frisk känsla. Innehåller Colour Hold-teknik för maximalt skydd av hårfärgen. Bamboo-serien är baserad på en ren ekologisk bambu som är världens snabbast växande och mest motståndskraftiga växt, kombinerad med effektiva och hållbara ingredienser som är grunden för seriens unika formula. Bambu bidrar till att optimera hårets styrka samt att återställa och förbättra hårets förmåga att klara varje dags yttre påfrestningar.

Color Endure Violet, 300ml Joico Silverschampo

Color Endure Violet, 300ml Joico Silverschampo
Endast 185 kr

Shampoo For Toning Blonde/Gray Hair 300ml, Color endure Violet är ett härligt shampo för ljusfärgat, naturligt blont eller grått hår. Produkten innehåller violetta pigment som varmsamt rengör ditt hår samtidigt som det reducerar oönskade gula toner. Shampot ger ett friskt starkt hår som känns mjukt och följsamt med livfull glänsande färg. AnvändningApplicera en liten mängd i blött hår och löddra upp. Skölj och upprepa vid behov. Använd 2-3 gånger i veckan.

Spray And Clean, 200ml Vision Haircare Torrschampo

Spray And Clean, 200ml Vision Haircare Torrschampo
Endast 149 kr

Dry Shampoo 200ml, Spray And Clean är ett tyngdlöst pulver för att fräscha upp och återaktivera frisyren utan att tvätta håret. Perfekt för att skapa en torr och matt frisyr med volym.

Color Therapy, 350ml Biosilk Shampoo

Color Therapy, 350ml Biosilk Shampoo
Endast 195 kr

Shampoo 350ml, Biosilk Color Therapy Shampoo är perfekt för dig med färgat hår och som vill ha vård och glans. Detta schampo är sulfat och varsamt rengör och tar bort orenheter. Schampoot kan användas av alla hårtyper och alla hårfärger. Efter att ha använt detta schampoo i håret, blir det mjukt och glansigt.

Silk Therapy, Biosilk Paket

Silk Therapy, Biosilk Paket
Endast 315 kr

Travel Set, Silk Therapy Travel Set är ett praktiskt resekit med fyra stycken optimala återställare, inklusive Silk Therapy LITE, för alla typer av hår. Innehåller Silk Therapy Shampoo 67ml, Silk Therapy Conditioner 67ml, Silk Therapy LITE 67ml och Silk Therapy Miracle 17 Leave-in Treatment 67ml.