Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Color Care 300ml Paul Mitchell Shampoo

Color Care 300ml Paul Mitchell Shampoo till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Color Care 300ml Paul Mitchell Shampoo inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Color Care 300ml Paul Mitchell Shampoo hos NordicFeel

Color Protect Daily Shampoo 300ml, Color Care Color Protect Daily Shampoo från Paul Mitchell är ett schampo som rengör och mjukgör färgbehandlat hår.Innehåller skydd mot UVA och UVB strålar för att bevara din hårfärg. Fri från parabener, veganvänlig och UV-skydd.Användning:Massera in i vått hår och skölj sedan noggrant. För bästa resultat, följ upp med Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Conditioner.Använd gärna Paul Mitchell Color Care Color Protect Reconstructive Treatment någon gång i veckan mellan schamponering och balsam för en extra boost till ditt hår.


Endast 219 kr
 

Vi kan även tipsa om

Elements Xclusive Colour IdHAIR Shampoo

Elements Xclusive Colour IdHAIR Shampoo
Endast 79 kr

Shampoo 100 ml, IdHAIR Elements Xclusive Colour är en hårvårdsserie som är anpassad för färgat hår. Innehåller färgbevarande ingredienser som skyddar hårfärgen vid varje tvätt. IdHAIR Elements Xclusive Colour Shampoo är ett schampo för färgat hår. Berikad med solrosfröolja och blåbärsextrakt som ger glans och skyddar mot fria radikaler, samtidigt som det reparerar slitet hår.

Instant Moisture 300ml Paul Mitchell Shampoo

Instant Moisture 300ml Paul Mitchell Shampoo
Endast 219 kr

Daily Shampoo 300ml, En fuktgivare för torrt hår som ger styrka, spänst och skydd. Shampot innehåller panthenol som vårdar och ger volym. Masseras i vått hår och sköljs noga.

System Professional Wella Shampoo

System Professional Wella Shampoo
Endast 209 kr

SP Repair Shampoo 250 ml, Wella Sp Repair Shampoo reparerar hårets struktur och gör det lätt att kamma. Massera in i fuktigt hår och skölj noga efteråt.

The Detangler 1000ml Paul Mitchell Conditioner - Balsam

The Detangler 1000ml Paul Mitchell Conditioner - Balsam
Endast 569 kr

Conditioner 1000ml, Ett balsamspray för fint - medium hår som är mycket milt och ger fyllighet och glans. Ska ej sköljas ur!

Awapuhi Wild Ginger Paul Mitchell Hårinpackning

Awapuhi Wild Ginger Paul Mitchell Hårinpackning
Endast 245 kr

Keratin Intensive Treatment 100 ml, Keratin Intensive Treatment är en intensivkur med keratinprotein som reparerar och stärker på djupet, samtidigt som det skyddar mot slitage. KeraTriplex® bygger upp och reparerar, för ett följsamt och glänsande hår.? Keratinprotein återuppbygger, stärker och reparerar? Fukt- och färgbevarande formula? Intensiv återfuktningAwapuhi Wild Ginger är en hårvårdsserie som reparerar, mjukgör och stärker håret. Schampo, balsam och stylingprodukter har berikats med Awapuhi ingefärsextrakt.

Coconut Water 385ml OGX Shampoo

Coconut Water 385ml OGX Shampoo
Endast 119 kr

Shampoo 385ml, Coconut Water är ett schampo som förfriskar och föryngrar ett uttorkat hår genom att ge det en ultralätt fuktboost och glans. Applicera en generös mängd schampo i vått hår, massera upp ett lödder från rötterna till topparna och skölj därefter håret noga. Använd tillsammans med andra OGX-produkter för bästa resultat. Undvik kontakt med ögonen. Om kontakt uppstår, skölj omedelbart.

Curl Shampoo Bumble & Bumble Shampoo

Curl Shampoo Bumble & Bumble Shampoo
Endast 389 kr

250 ml, Bumble & Bumble Curl Shampoo är ett schampo för lockiga hår. Framhäver dina naturliga lockar. Berikad med HydraSculpt Blend och brasilianska oljor som återfuktar och skapar vackra lockar. Passar:? Alla lockiga hårtyper

No Orange Fanola Shampoo

No Orange Fanola Shampoo
Endast 209 kr

No Orange Shampoo 350 ml, Passar till färgat hår med mörka toner. Rengör skonsamt och neutraliserar oönskade koppar/röda reflektioner. Vårdar håret och gör det glansigt.Användning: Sätt på engångshandskar och applicera i blött hår och massera in. Låt sitta i 1?5 minuter löddes upp och tvätta sedan ur. Använd inte på blekt eller slingat hår. Färgar inte hårbotten. Extra blå pigment.

Colorista Fader L'Oréal Paris Shampoo

Colorista Fader L'Oréal Paris Shampoo
Endast 69 kr

Clarifying Shampoo, Color Fader shampoo hjälper till att få Washout-hårfärg att mattas av gradvis tills du har fått tillbaka din tidigare hårfärg. ? Applicera schampot i vått hår och låt verka i 5 minuter. Massera upp ett lödder och skölj ur. Används i hår som har färgats med Washout-hårfärg som du vill matta ned och tvätta ur snabbare. ? Massera lätt för en mer intensiv effekt så att färgen tvättas ut snabbare. ? Skölj väl med varmt vatten. ? Varje gång du tvättar håret med Color Fader shampoo mattas Washout-färgen av gradvis och tvättas så småningom ur.

BC Bonacure Schwarzkopf Professional Shampoo

BC Bonacure Schwarzkopf Professional Shampoo
Endast 129 kr

Ph4.5 Color Freeze Silver Shampoo 250 ml, Schwarzkopf BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze är en hårvårdsserie för färgat och slingat hår. Färgbevarande formula för noll färgavmattning. Kapslar in färgpigmenten i håret för långvarig färgintensitet och lyster. Förläng hållbarheten på din hårfärg med Schwarzkopf BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Silver Shampoo. Ett skyddande schampo för färgat, slingat eller överbearbetat hår. Rengör varsamt håret, verkar stärkande och med pH 4.5 ger det optimal vård och glans. Passar grått, silver, blont och blekt hår. Neutraliserar gula nyanser, ger en kall nyans som är lätt att bibehålla.

Elements Xclusive Moisture IdHAIR Shampoo

Elements Xclusive Moisture IdHAIR Shampoo
Endast 209 kr

Shampoo 300 ml, IdHAIR Elements Xclusive Moisture är en hårvårdsserie som är anpassad för torrt hår. Innehåller vegetabilisk växtmjölk som mjukgör och motverkar friss. IdHAIR Elements Xclusive Moisture Shampoo är ett schampo speciellt anpassat för torrt hår. Rengör håret utan att torka ut, återfuktar på djupet, samtidigt som det verkar stärkande

System 1 Scalp Revitaliser Nioxin Conditioner - Balsam

System 1 Scalp Revitaliser Nioxin Conditioner - Balsam
Endast 549 kr

1000 ml, System 1 är speciellt utformad för normal till tunt, fint och naturligt hår. Den förstärker hårets struktur samtidigt som den uppfriskar hårbotten och ger en hälsosam lyster. Produkten bidrar till att avlägsna talg som täpper igen hårsäckarna, samt rengör hårbotten och hår från fettsyror och smutspartiklar för att ge tjockare och tätare hår. Används i kombination med Scalp Revitaliser och Scalp Treatment från System 1.Fördelar:Ger mindre håravfall orsakat av att hårstråna bryts av.Ger ett hår som ser tätare ut.Stärker hårets motståndskraft mot skador.