Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Hydrating Conditioner , Moroccanoil Conditioner - Balsam

Hydrating Conditioner , Moroccanoil Conditioner - Balsam till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Hydrating Conditioner , Moroccanoil Conditioner - Balsam inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Hydrating Conditioner , Moroccanoil Conditioner - Balsam hos NordicFeel

250ml, Ett fuktgivande balsam för dagligt bruk för alla hårtyper. Hydrating Condtioner är färgbevarande och väldigt näringsrikt. Berikad med arganolja som reder och återfuktar håret.Användning:Applicera in balsamet från hårbotten till topparna. Låt verka i en till två minuter och skölj sedan väl. Använd regelbundet för bästa resultat.


Endast 229 kr
 

Vi kan även tipsa om

DS Color Shampoo, SIM Sensitive Shampoo

DS Color Shampoo, SIM Sensitive Shampoo
Endast 149 kr

250 ml, Återfuktar och piggar upp håret effektivt samtidigt som hårfärgen bevaras klar och livfull. Återställer hårets naturliga glans och blankhet, vilket gör håret mera lätthanterligt. Håret känns fräscht, återfuktat och mjukt. Innehåller UV-skydd. Användning: Tillsätt i fuktigt hår, löddra upp och skölj noggrant.

Anti-Thinning, Paul Mitchell Conditioner - Balsam

Anti-Thinning, Paul Mitchell Conditioner - Balsam
Endast 305 kr

Conditioner 300 ml, Scalp Care Anti-Thinning Conditioner är ett balsam som reder ut tunt, fint och ömtåligt hår. Lätt balsam som inte tynger ner. Ger ett följsamt och mjukt hår. Berikad med Regeniplex som innehåller Kakadu-plommon, ärt-peptider, klöver, gurkmeja och ginseng ? alla med stimulerande egenskaper som ger ett fylligare och kraftigare hår.? Färgbevarande? Stimulerar hårbottenTea Tree ScalpCare är ett förebyggande system som försiktigt och naturligt hjälper till att sakta ner processen mot håravfall. Skapar en optimal miljö för hårbottens hälsa, genom att underlätta vägen till ett friskare och kraftigare hår.ORSAKER TILL HÅRAVFALL? Ålder ? Stress ? Hormonellobalans? Överdriven styling ? Otillräcklig näring ? Graviditet? Obalanserad hårbotten ? Ärftlighet ? Slitage ? Dramatisk viktnedgång ? Hypotyreos ? Järnbrist

Bonacure Color Freeze, Schwarzkopf Professional Cleansing Conditioner

Bonacure Color Freeze, Schwarzkopf Professional Cleansing Conditioner
Endast 295 kr

Cleansing Conditioner 500 ml, Balsamtvätt med micellär formula som ger mild rengöring. För ett mjukare, blankare och mer lätthanterligt hår.Variera din tvätt med ett vanligt schampo och använd Cleansing Conditioner ungefär var tredje gång beroende på din hårtyp. Be din frisör att rekommendera en rutin som passar ditt hår bäst.Du kommer att känna resultatet: ett mjukare, blankare och mer lätthanterligt hår.Användning:1. Massera varsamt in produkten i vått hår.2. Låt verka i 2 minuter. Red ut håret under tiden.3. Tillsätt lite varmt vatten och massera innan du sköljer.4. Skölj noga.

Repair Miracle Conditioner, Aussie Conditioner - Balsam

Repair Miracle Conditioner, Aussie Conditioner - Balsam
Endast 95 kr

250ml, Har du dragit och slitit så mycket i ditt hår att det nästan inte orkar mer? Aussie Repair Miracle Conditioners speciella formula med Australian Macadamia Nut Oil, Jojoba Seed Oil och Avocado Oil fixar det åt dig. Ditt mjuka, glänsande och superåterfuktade hår. Balsam för alla sorters lättsinniga frisyrer. Tillför fukt till skadat hår.

Restorative Hair Mask, Moroccanoil Hårinpackning

Restorative Hair Mask, Moroccanoil Hårinpackning
Endast 119 kr

75ml, Moroccanoil® Restorative Hair Mask ska användas för skadat hår i behov av omedelbar reparation. Det är en fem- till sjuminuters vitaliserande behandling som återuppbygger håret och tillför proteiner till hårstrån som har skadats av kemiska behandlingar eller värmestyling. Den har en supereffektiv formel berikad med arganolja, sheasmör och reparerande proteiner som återställer håret på djupet så att det återfår sin spänst och byggs upp inifrån och ut.Användning:Applicera en riklig mängd Moroccanoil® Restorative Hair Mask i nytvättat, handdukstorkat hår och kamma igenom. Låt produkten verka i 5?7 minuter. Skölj ur ordentligt. En hårinpackning för en kraftfull återuppbyggnad av hårets interna struktur, som ger bäst effekt genom att avsluta med balsam. Använd en gång i veckan, sedan med längre mellanrum efterhand som hårets hälsa förbättras. Här följer ett hårtips för tjockt, grovt hår: Blanda i 1 pumptryck Moroccanoil® Treatment för extra lyster och spänst.

Diamond Dreams Duo, 750ml TIGI S-Factor Hårvård

Diamond Dreams Duo, 750ml TIGI S-Factor Hårvård
Endast 481 kr

Shampoo 750ml, Conditioner 750ml, Ett exklusivt paketerbjudande från TIGI S-Factor. Innehåller Diamond Dreams schampo 750ml och balsam 750ml till ett rabatterat pris. Ett mjukgörande schampo och balsam som ger ditt hår ny energi och näring. Hårstrået förseglas och förhindrar färgen från att blekna. Massera in schampot i vått hår och skölj noga. Avsluta med balsam som du applicerar i längderna och topparna. Låt verka i 1-3 minuter. Skölj noga.

Poly Color, Schwarzkopf Toning

Poly Color, Schwarzkopf Toning
Endast 65 kr

16 Mellanbrun, Poly Color Toningsshampoo är en intensivtoning ? Nivå 2? Färgpigmenten går delvis in i håret? Utan ammoniak och därför kan den med fördelanvändas efter permanent eller på känslig hårbotten? Tvättas gradvis ur håret? Ingen utväxtrand? Täcker de första gråa håren upp till 30%? pH-mild. Nära hudens eget pH-värde? Nr 9 och 11 bleker håret 1 ? 2 nyanser (nivå 3)? Innehåller uppbyggande protein som stärker håret ? Naturligt resultat - fräschar upp den egna hårfärgen? Nu även med återuppbyggande balsam med Nutri-Care Complex som innehåller viktiga veteproteiner och Pro-Vitamin B5 ? Appliceras i fuktigt hår?12 nyanser

Color Extend Sun, 300ml Redken Shampoo

Color Extend Sun, 300ml Redken Shampoo
Endast 219 kr

After Sun Shampoo 300ml, Redken Color Extend Sun After-Sun Shampoo rengör och reparerar solskadat hår. Schampot tar bort salt-, klor och mineraler så att håret bevarar sin färg och lyster. UVfiltret Mexoryl S.O skyddar håret även efter att schampot sköljts ur. Detta Redken schampo innehåller bl.a. mangoolja som vårdar och ger glans och Ceramide som förnyar och återuppbygger håret. För solskadat hår.

Silver Shampoo, Lernberger Stafsing Silverschampo

Silver Shampoo, Lernberger Stafsing Silverschampo
Endast 199 kr

200ml, Schampo med violetta pigment som neutraliserar gula toner i blonda, vita och gråa hår. Med keratin och veteprotein som stärker hårstråt på djupet, ökar elasticiteten och hjälper till att bevara hårstrukturen. Rekommenderas för blonda, vita och gråa hår.Användning:Applicera i fuktigt hår. Massera upp ett lödder, skölj och repetera. För ett intensivare resultat låt schampot verka 1?2 min vid andra tvätten. För bästa resultat avsluta med att applicera Silver Conditioner.

Healing Keratin Oil, 100ml L'ANZA Cleansing Conditioner

Healing Keratin Oil, 100ml L'ANZA Cleansing Conditioner
Endast 155 kr

Cleansing Cream 100ml, Denna produkt är framtagen för de som vill hoppa över en dag (eller två) med traditionell schamponering. Innehåller naturliga rengörande växtämnen och ersätter platsen för både schampo och balsam. Håret fräschas upp och naturliga oljor bevaras. Stärker och reparerar med proteiner och näring. Reder ut och återfuktar. Produkten är lättviktig och tynger inte ner håret. AnvändningApplicera dubbelt så mycket som vanligtvis används med ett traditionellt schampo. Massera in i fuktigt hår och fördela jämnt. Låt verka i 1-2 minuter och skölj sedan rikligt med ljummet vatten. Det är inte nödvändigt med balsam efteråt. Styla sedan håret som vanligt.

Mé More Volume Shampoo, IdHAIR Shampoo

Mé More Volume Shampoo, IdHAIR Shampoo
Endast 169 kr

, Detta schampo tvättar rent på djupet och ger volym. Fantastiskt schampo för normalt hår eller för de som önskar mer viktlös volym till håret.Innehåller risprotein som hjälper till att ge textur och volym till håret.