Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Tea Tree 1000ml Paul Mitchell Shampoo

Tea Tree 1000ml Paul Mitchell Shampoo till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Tea Tree 1000ml Paul Mitchell Shampoo inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Tea Tree 1000ml Paul Mitchell Shampoo hos NordicFeel

Special Shampoo 1000ml, Tea Tree Special Shampoo från Paul Mitchell är ett schampo som stimulerar håret och hårbotten. Den förhöjer hårets vitalitet och lyster med en doft av pepparmint. Suverän mot mjäll och hårbotten problem.


Endast 499 kr
 

Vi kan även tipsa om

Elements Xclusive Colour IdHAIR Shampoo

Elements Xclusive Colour IdHAIR Shampoo
Endast 79 kr

Shampoo 100 ml, IdHAIR Elements Xclusive Colour är en hårvårdsserie som är anpassad för färgat hår. Innehåller färgbevarande ingredienser som skyddar hårfärgen vid varje tvätt. IdHAIR Elements Xclusive Colour Shampoo är ett schampo för färgat hår. Berikad med solrosfröolja och blåbärsextrakt som ger glans och skyddar mot fria radikaler, samtidigt som det reparerar slitet hår.

Elements Xclusive Moisture IdHAIR Shampoo

Elements Xclusive Moisture IdHAIR Shampoo
Endast 209 kr

Shampoo 300 ml, IdHAIR Elements Xclusive Moisture är en hårvårdsserie som är anpassad för torrt hår. Innehåller vegetabilisk växtmjölk som mjukgör och motverkar friss. IdHAIR Elements Xclusive Moisture Shampoo är ett schampo speciellt anpassat för torrt hår. Rengör håret utan att torka ut, återfuktar på djupet, samtidigt som det verkar stärkande

System 1 Scalp Revitaliser Nioxin Conditioner - Balsam

System 1 Scalp Revitaliser Nioxin Conditioner - Balsam
Endast 549 kr

1000 ml, System 1 är speciellt utformad för normal till tunt, fint och naturligt hår. Den förstärker hårets struktur samtidigt som den uppfriskar hårbotten och ger en hälsosam lyster. Produkten bidrar till att avlägsna talg som täpper igen hårsäckarna, samt rengör hårbotten och hår från fettsyror och smutspartiklar för att ge tjockare och tätare hår. Används i kombination med Scalp Revitaliser och Scalp Treatment från System 1.Fördelar:Ger mindre håravfall orsakat av att hårstråna bryts av.Ger ett hår som ser tätare ut.Stärker hårets motståndskraft mot skador.

Colorista Fader L'Oréal Paris Shampoo

Colorista Fader L'Oréal Paris Shampoo
Endast 69 kr

Clarifying Shampoo, Color Fader shampoo hjälper till att få Washout-hårfärg att mattas av gradvis tills du har fått tillbaka din tidigare hårfärg. ? Applicera schampot i vått hår och låt verka i 5 minuter. Massera upp ett lödder och skölj ur. Används i hår som har färgats med Washout-hårfärg som du vill matta ned och tvätta ur snabbare. ? Massera lätt för en mer intensiv effekt så att färgen tvättas ut snabbare. ? Skölj väl med varmt vatten. ? Varje gång du tvättar håret med Color Fader shampoo mattas Washout-färgen av gradvis och tvättas så småningom ur.

Coconut Water 385ml OGX Shampoo

Coconut Water 385ml OGX Shampoo
Endast 119 kr

Shampoo 385ml, Coconut Water är ett schampo som förfriskar och föryngrar ett uttorkat hår genom att ge det en ultralätt fuktboost och glans. Applicera en generös mängd schampo i vått hår, massera upp ett lödder från rötterna till topparna och skölj därefter håret noga. Använd tillsammans med andra OGX-produkter för bästa resultat. Undvik kontakt med ögonen. Om kontakt uppstår, skölj omedelbart.

Vitamino Color A-OX 200ml L'Oréal Professionnel Conditioner - Balsam

Vitamino Color A-OX 200ml L'Oréal Professionnel Conditioner - Balsam
Endast 135 kr

Conditioner 200ml, Balsam för normalt och färgat hår. Färgbevarande system som låser in färgen i hårfibern. Färgens intensitet bevaras längre. Vårdar, utjämnar och skyddar håret som blir mjukt och fullt av glans.

Extreme 240ml Redken Vårdande produkter

Extreme 240ml Redken Vårdande produkter
Endast 265 kr

Anti-Snap 240ml, Protein-treatment som stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, reducerar friktion från hårborstning och värmeverktyg. Håret förhindras från att brytas eller dela sig och blir blankt och medgörligt. Schamponera håret med Extreme Shampoo. Följ upp med Extreme Conditioner. Torka med handduk. Applicera Anti-Snap på känsliga och skadade områden. Skölj inte ur. Styla som vanligt.

Cool Brunette Fudge Shampoo

Cool Brunette Fudge Shampoo
Endast 89 kr

Blue Toning Shampoo 50 ml, Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo är ett rikt pigmenterat schampo med blå pigment som motverkar oönskade orangea och röda nyanser i brunt hår. Opti-plex? Technology ger ett starkare och mer motståndskraftigt hår. Opti-plex är berikat med vegetabiliskt protein som stärker och jämnar ut hårets fjällskikt, för ett glansigare och friskare hår. Schampot återfuktar och är färgbevarande, samtidigt som det skyddar mot värmestyling. Resultatet blir ett starkare, glansigare hår som känns silkeslent.

Löwengrip Blonde Perfection - Silver Hair Mask 100ml Inpackning & Håroljor

Löwengrip Blonde Perfection - Silver Hair Mask 100ml Inpackning & Håroljor
Endast 199 kr

Beskrivning Vårdande och färgbevarande hårmask som innehåller färgpigment som motverkar guldiga nyanser i blont hår. Berikad med mjukgörande arganolja samt återfuktande och volymgivande vitamin B5. Använd Shamponera. Handdukstorka håret och applicera sedan i hårets längder. Låt verka i 3-10 minuter beroende på önskad intensitet, skölj ur noggrant. Avsluta med balsam för bäst effekt 100 ml Detaljer Märke: Löwengrip Färg: Transparent Artikelnr: 310701-0108 Skönhet / Hårvård & Styling / Inpackning & Håroljor Ladda ner pressbild

Dream Curls Conditioner John Frieda Conditioner - Balsam

Dream Curls Conditioner John Frieda Conditioner - Balsam
Endast 79 kr

250ml, Innehåller styling polymer som definierar och framhäver lockarna för enklare styling, hållbar i upp till 24 timmar.

Reflection 250ml Kérastase Shampoo

Reflection 250ml Kérastase Shampoo
Endast 209 kr

Bain Charomatique Shampoo 250ml, Mångsidigt skyddande schampo för färgbehandlat hår. Motverkar avmattning av hårets färg: Förlänger färgens skydd och hållbarhet. Neutralisering av vattenpartiklar vilket motverkar deponeringseffekt av partiklar. Förskönad och mjuk hårstruktur.

Keratin Oil OGX Conditioner - Balsam

Keratin Oil OGX Conditioner - Balsam
Endast 119 kr

Conditioner 385 ml, En reparerande serie som skyddar mot kluvna toppar och flygigt hår. Keratinprotein och arganolja stärker håret. Hjälper även till att ta bort irriterande, slitna partier i håret.