Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Biotherm

Biotherm billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Biotherm direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1

LÉau 100ml Biotherm Parfym

LÉau 100ml Biotherm Parfym
Endast 399 kr

The Energizing Fragrance Of Lait Corporel 100ml, Léau The Energizing Fragrance Of Lait Corporel är en fräsch och naturlig doft från Biotherm. Doften är inspirerad av den populära och bästsäljande Lait Corporel body lotion. Fräscha och lätta noter har kombinerats med saftiga citrusfrukter för att få en energifylld doft. Apelsin, tangerin och bergamott inleder doften och övergår sedan mjukt i fresia och cederträ. En uppfriskande parfym som stimulerar dina sinnen!

Eau Relax 100ml Biotherm Parfym

Eau Relax 100ml Biotherm Parfym
Endast 399 kr

EdT 100ml, Eau Relax är en varm och fruktig doft. En bubblande fräschör av citrus blandas med varma, kryddiga och träiga undertoner som ger doften ett harmoniskt avslut.

Eau Soleil 100ml Biotherm Parfym

Eau Soleil 100ml Biotherm Parfym
Endast 399 kr

EdT 100ml, Biotherm Eau Soleil är doften av sommar! Fräscha och lätta noter har kombinerats med förföriska blommor och en varm bas för att få en energifylld och feminin sommardoft. Apelsin, citron och svarta vinbär ger en doften en uppfriskande touch som stimulerar dina sinnen. Hjärtnoterna består av blommiga noter och saftigt fikon som gradvis mynnar ut i den varma basen av mysk och sandelträ. En härligt vibrerande sommardoft med sensuella och passionerade undertoner.

Sidor: 1