Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Burt's Bees

Burt's Bees billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Burt's Bees direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1

Baby Bee, 235ml Burt's Bees Mamma & Baby

Baby Bee, 235ml Burt's Bees Mamma & Baby
Endast 89 kr

Baby Bee Shampoo & Wash är ett milt rengörande schampo och duschcreme speciellt framtagen för småbarn. Den plantbaserade formulan rengör skonsamt hår och kropp. Kombinerar naturliga oljor från söt apelsin och fruktig citron till en härlig och mild rengöring som gör hår och hud silkeslent. Ej djurtestat.

More Moisture, 295ml Burt's Bees Shampoo

More Moisture, 295ml Burt's Bees Shampoo
Endast 129 kr

More Moisture Shampoo är ett fuktgivande schampo från Burt's Bees som på ett naturligt sätt återställer hårets naturliga fuktbalans. Schampot innehåller baobabolja och cupuaçusmör som båda innehåller essentiella fettsyror och antioxidanter. Dessa nödvändiga ingredienser gör att håret kan ta upp maximalt med fukt och gör håret mjukt och lätt att reda ut.Applicera More Moisture Shampoo i blött hår och hårbotten. Arbeta upp till ett rikligt lödder. Skölj därefter håret noggrant. Upprepa om nödvändigt. För bästa resultat avsluta med Burt?s Bees More Moisture Conditioner. Schampot är sulfatfritt. Ej djurtestat.

Super Shiny, 295ml Burt's Bees Conditioner - Balsam

Super Shiny, 295ml Burt's Bees Conditioner - Balsam
Endast 129 kr

Super Shiny Mango Conditioner från Burt's Bees är ett balsam berikat med fuktbevarande mangoolja, avokadoolja och fikonextrakt för att ge håret maximalt med glans och näring. Gjord på en formula rik på aminosyror, som återfuktar håret och reducerar friss. Reparerar torrt och skadat hår. Håret blir silkeslent och får en otrolig glans!Använd balsamet efter schamponering med Super Shiny Shampoo. Massera in i hår och hårbotten med extra fokus på toppar och skadade partier. Skölj noggrant.Fri från sulfater.Ej djurtestat.

Super Shiny, 295ml Burt's Bees Shampoo

Super Shiny, 295ml Burt's Bees Shampoo
Endast 129 kr

Super Shiny Shampoo från Burt's Bees är ett schampo berikat med fuktbevarande mangoolja och fikonextrakt för att ge håret maximalt med glans och näring. Det väldoftande schampot rengör varsamt håret och reducerar friss. Håret blir silkeslent och en naturligt vacker glans.Schampot är sulfatfritt. Ej djurtestat.

Very Volumizing, 295ml Burt's Bees Shampoo

Very Volumizing, 295ml Burt's Bees Shampoo
Endast 129 kr

Volymboosta håret med Very Volumizing Shampoo från Burt's Bees. Berikat med granatäppleolja och protein från jojoba stärker det håret och bygger upp hårets fyllighet. Volymschampot är rikt på antioxidanter från granatäpple och jojobaprotein som är naturligt fuktbevarande. Håret blir fylligare, friskare och en vacker glans.Applicera Very Volumizing Shampoo i blött hår och hårbotten. Arbeta upp till ett rikligt lödder. Skölj därefter håret noggrant. Upprepa om nödvändigt. För bästa resultat avsluta med Burt?s Bees Very Volumizing Conditioner. Schampot är sulfatfritt. Ej djurtestat.

Sidor: 1