Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Concealer

Concealer billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Concealer direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: first pageprev page3 4 5 6 7 8 9 10 11 12next pagelast page

High Definition Photogenic Concealer 3g NYX

High Definition Photogenic Concealer 3g NYX
Endast 85 kr

Denna lätta concealern döljer små skönhetsfel, ojämn hudton och ringar under ögonen utan att den ser "kakig" eller iögonfallande ut.High Definition Photogenic Concealer är som ett litet under och är en av våra bästsäljande produkter. Formulan glider på som en dröm och ger medium till full täckning.Neutrala nyanser: för att reduceras synbarheten av exempelvis blemmor eller mindre skönhetsskavanker.Lavendel: för gulblek hud.Grön: reducerar synbarheten av rodnad.Gul: reducera synbarheten av mörka ringar.

Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer Concealer Grön

Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer Concealer Grön
Endast 159 kr

En flytande concealer från isadora som ger långvarig täckning med en soft matt finish. Den hjälper till att dölja ojämnheter och missfärgningar i huden såsom fläckar och mörka ringar under ögonen. Cover Up Long-Wear Cushion Concealer har en cushion sponge-applikator för en perfekt och felfri applicering ? en on-the-go concealer som är perfekt för touch-ups under dagen. Oparfymerat. Kliniskt testat. Gör såhär: 1. Genom att vrida på bottendelen av concealern, klick för klick, flyter concealern ut genom cushion sponge-applikatorn i perfekt dosering. 2. Buffa cushion sponge-applikatorn på de områden som ska döljas. Den mjuka cushion-applikatorn buffar in concealern i hudenoch skapar snabbt och enkelt ett felfritt resultat Artikelnr: 301682-0076 Färg: Grön Kategori: Skönhet / Makeup / Concealer Ladda ner pressbild

Beauty blender Original Sponge, Beautyblender Makeupsvamp

Beauty blender Original Sponge, Beautyblender Makeupsvamp
Endast 285 kr

Beauty blender Sponge är en makeup-svamp som når svåråtkomliga områden såsom runt mun, näsa och under ögonen. Produkten är skapad utan kanter för att minimera synliga linjer och streck när du applicera din foundation eller concealer. Fri från latex. Använd Beautyblenders spetsiga sida för att applicera din makeup runt näsa, mun och under ögonen. Använd den runda delen av svampen för att lägga på foundation och rouge på större områden av ansiktet.

Concealer Pencil, TIGI Cosmetics Concealer

Concealer Pencil, TIGI Cosmetics Concealer
Endast 205 kr

Concealerpenna med en krämig konsistens som jämnar ut och smälter in i huden med en demi-matt finish som håller hela dagen. Passar alla hudtyper och har en påbyggbar, medium till full täckning. Concealerpennan hjälper till att reducera rodnad och dölja blemmor. Den krämiga konsistensen är enkel att först applicera och sedan tona ut för ett naturligt resultat.Användning:Applicera under och runt ögonen för att ljusa upp eller på ställen där man vill jämna ut huden. Tips: Pennan är bra att använda under ögonbrynet för att markera eller på vattenlinjen för att öppna- och ljusa upp trötta ögon.

Magic Wand, 3,4g FACE Stockholm Concealer

Magic Wand, 3,4g FACE Stockholm Concealer
Endast 259 kr

Magiskt trollspö som gör underverk för att lyfta fram och dölja. Applicera under eller över Foundation eller använd enbart. Elegant silverstav med penselapplikator gör den till den perfekta reskamraten. Skyddar och återfuktar samtidigt som den gömmer alla ytdefekter. Rättar till mörka ringar, fläckar och missfärgningar i huden. Använd på ögonbrynsbenet, på sidorna av näsan och inre ögonvrån.

Hide The Blemish Concealer, 4,5g Rimmel Concealer

Hide The Blemish Concealer, 4,5g Rimmel Concealer
Endast 59 kr

Rimmel London Hide The Blemish Concealer är en krämig concealer som täcker mörka ringar och blemmor. Färg: Soft Honey

Concealer Brush, Lumene Borstar & Penslar

Concealer Brush, Lumene Borstar & Penslar
Endast 115 kr

Lumenes concealerborste med antibakteriella kolfibrer är perfekt för krämig eller flytande concealer. Borstens form möjliggör exakt täckning av små skönhetsfel. Den är perfekt för applicering av concealer över större områden kring ögonen, näsan och hakan.Användning:Applicera krämiga och flytande concealers med den snedställda toppen för exakt täckning eller använd den platta kanten över större områden för att dölja ojämnheter och rodnad.

Beautifully Bare Lightweight Concealer Stick, e.l.f. Concealer

Beautifully Bare Lightweight Concealer Stick, e.l.f. Concealer
Endast 75 kr

En ?must-have? för din ?on-the-go makeup? Den här lättarbetade concealern är effektiv och lämnar en naturlig finish. Den krämiga formulan innehåller vitamin E och kaolinlera, vilket ger huden täckning hela dagen. Den smälter smidigt in i huden och suddar ut skönhetsfel.

BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer, bareMinerals Concealer

BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer, bareMinerals Concealer
Endast 375 kr

barePRO? 16-Hour Full Coverage Concealer är en ultrakrämig, högpigmenterad concealer som lätt glider ut över huden och ger 16 timmars full täckning.Concealern har en mjuk lättviktig formula och är mycket lättjobbad. Den täcker enkelt mörka ringar och blemmor utan att lägga sig i linjer. Forumulan är vattenfast och har en blurrande, utjämnande effekt och ger en mjuk matt finish.barePRO? 16-Hour Full Coverage Concealer innehåller, liksom våra två barePRO? Foundations, Mineral Lock? Long Wear Technology för en lång hållbarhet. Dessutom innehåller concealern hudvårdande antioxidantrik hallonfröolja, svartvinbärsfröolja och silverrips för att ge näring, återfukta och skydda huden.Det bekväma stickformatet gör att du lätt kan ta med concealern i väskan och bättra på under dagen om du behöver.Användning:Applicera barePRO? 16-Hour Full Coverage Concealer med fingertopparna eller Shade & Diffuse Eye Brush.

Cover Up Foundation & Concealer, 35ml IsaDora Foundation

Cover Up Foundation & Concealer, 35ml IsaDora Foundation
Endast 175 kr

Foundation och concealer i en och samma produkt. Täcker ojämnheter såsom fina linjer, ojämn hudton, fläckar och glåmig hud för ett naturligt resultat. Full täckning med en behaglig känsla på huden. En krämigt, mjuk och elastisk textur som förenar sig perfekt med din egen hud. Den fuktighets- och energigivande formulan ger en uppstramande effekt och en silkeslen finish.- Passar alla hudtyper.- Oparfymerat. - Kliniskt testat.

NYX Professional Makeup HD Studio Photogenic Concealer Concealer Medium

NYX Professional Makeup HD Studio Photogenic Concealer Concealer Medium
Endast 79 kr

Concealer Wand från Nyx Cosmetics är en concealer som döljer brister, missfärgningar och ringar under ögonen. Koncentrerad och uppmjukande concealer som skapar medium täckning. Artikelnr: 832171-0128 Färg: Medium Kategori: Skönhet / Makeup / Concealer Ladda ner pressbild

Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer Concealer Fair

Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer Concealer Fair
Endast 159 kr

En flytande concealer från isadora som ger långvarig täckning med en soft matt finish. Den hjälper till att dölja ojämnheter och missfärgningar i huden såsom fläckar och mörka ringar under ögonen. Cover Up Long-Wear Cushion Concealer har en cushion sponge-applikator för en perfekt och felfri applicering ? en on-the-go concealer som är perfekt för touch-ups under dagen. Oparfymerat. Kliniskt testat. Gör såhär: 1. Genom att vrida på bottendelen av concealern, klick för klick, flyter concealern ut genom cushion sponge-applikatorn i perfekt dosering. 2. Buffa cushion sponge-applikatorn på de områden som ska döljas. Den mjuka cushion-applikatorn buffar in concealern i hudenoch skapar snabbt och enkelt ett felfritt resultat Artikelnr: 301682-0126 Färg: Fair Kategori: Skönhet / Makeup / Concealer Ladda ner pressbild

Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer Concealer Almond

Isadora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer Concealer Almond
Endast 159 kr

En flytande concealer från isadora som ger långvarig täckning med en soft matt finish. Den hjälper till att dölja ojämnheter och missfärgningar i huden såsom fläckar och mörka ringar under ögonen. Cover Up Long-Wear Cushion Concealer har en cushion sponge-applikator för en perfekt och felfri applicering ? en on-the-go concealer som är perfekt för touch-ups under dagen. Oparfymerat. Kliniskt testat. Gör såhär: 1. Genom att vrida på bottendelen av concealern, klick för klick, flyter concealern ut genom cushion sponge-applikatorn i perfekt dosering. 2. Buffa cushion sponge-applikatorn på de områden som ska döljas. Den mjuka cushion-applikatorn buffar in concealern i hudenoch skapar snabbt och enkelt ett felfritt resultat Artikelnr: 301682-0261 Färg: Almond Kategori: Skönhet / Makeup / Concealer Ladda ner pressbild

Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation Foundation Golden

Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation Foundation Golden
Endast 169 kr

All Day Flawless Foundation från Max Factor är en flexibel foundation med vatten/silikon formula som i ett viktlöst svep ger dig ett perfekt underlag som håller hela arbetsdagen eller festnatten. Perfekt för den som brukar bli blank och vill slippa att ständigt bättra på sin bas under dagen. Kombinerar en utslätande primer, en foundation med SPF 20 och en inbyggd concealer för en felfri täckning. Innehåller vare sig oljor eller parabener och täpper inte till porer. Medium till maximal täckning med matt finish. Artikelnr: 212894-0387 Färg: Golden Kategori: Skönhet / Makeup / Foundation Ladda ner pressbild

NYX Professional Makeup HD Studio Photogenic Concealer Concealer Glow

NYX Professional Makeup HD Studio Photogenic Concealer Concealer Glow
Endast 79 kr

Concealer Wand från Nyx Cosmetics är en concealer som döljer brister, missfärgningar och ringar under ögonen. Koncentrerad och uppmjukande concealer som skapar medium täckning. Artikelnr: 832171-1152 Färg: Glow Kategori: Skönhet / Makeup / Concealer Ladda ner pressbild

Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation Foundation Sand

Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation Foundation Sand
Endast 169 kr

All Day Flawless Foundation från Max Factor är en flexibel foundation med vatten/silikon formula som i ett viktlöst svep ger dig ett perfekt underlag som håller hela arbetsdagen eller festnatten. Perfekt för den som brukar bli blank och vill slippa att ständigt bättra på sin bas under dagen. Kombinerar en utslätande primer, en foundation med SPF 20 och en inbyggd concealer för en felfri täckning. Innehåller vare sig oljor eller parabener och täpper inte till porer. Medium till maximal täckning med matt finish. Artikelnr: 212894-0090 Färg: Sand Kategori: Skönhet / Makeup / Foundation Ladda ner pressbild

CircleDelete, 2,8g Jane Iredale Concealer

CircleDelete, 2,8g Jane Iredale Concealer
Endast 345 kr

Täckande concealer som samtidigt vårdar den tunna och känsliga huden runt ögonen. Avokado- och moringafröolja innehåller båda rikligt med vitamin A-, C- , D- och E-vitamin. Använd nyanserna var för sig eller blanda dem för att dölja mörka ringar och ojämn hudton. Finns i 3 färgkombinationer.

Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Foundation 30 ml Foundation Natural Ivory

Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Foundation 30 ml Foundation Natural Ivory
Endast 99 kr

Foundation som matchar hudton och textur. För en naturligt matt finish. För bästa resultat: Applicera smidigt och jämnt i hela ansiktet med hjälp av dina fingertoppar. Som en sista touch till din naturliga look, applicera Fit Me-puder eller concealer. Artikelnr: 16308-4069 Färg: Natural Ivory Kategori: Skönhet / Makeup / Foundation Ladda ner pressbild

Sidor: first pageprev page3 4 5 6 7 8 9 10 11 12next pagelast page