Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

D:fi

D:fi billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ D:fi direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2next pagelast page

d:fi Reshapable Spray, 150ml d:fi Hårspray

d:fi Reshapable Spray, 150ml d:fi Hårspray
Endast 179 kr

150ml, d:fi Reshapable Spray är en fixerande styling spray från d:fi. Ge ditt hår en snygg look med denna Reshapable Spray, forma som du vill och fixera med att spraya en extra gång. Kan användas i både fuktigt och torrt hår.

d:fi d:struct, 75g d:fi Hårvax

d:fi d:struct, 75g d:fi Hårvax
Endast 199 kr

Medium Hold Molding Cream 75g, D:struct är ett oerhört populärt cremevax som ger medium stadga och matt finish. Med vaxet kan du lätt styla och forma håret precis så som du vill ha det. Passar alla hårtyper och är lätt att tvätta ur.

d:fi Matte Clay, 75 g d:fi Hårvax

d:fi Matte Clay, 75 g d:fi Hårvax
Endast 179 kr

75 g, Matte Clay är ett lervax med hög stadga och matt finish.

Fenix 5S

Fenix 5S
Endast 4 995 kr

Få ut mer av din träning med mindre på handleden? Förstklassig multisportklocka med GPS i mindre format (42 mm) med Elevate? teknik för pulsmätning vid handleden1? Stålgreppdesign i rostfritt stål med EXO-antenn i rostfritt stål som infattning och en baksida i smidesstål för bästa hållbarhet i krävande miljöer? Förinlästa aktivitetsprofiler för alla dina sporter och äventyr? Se till att ha viktig statistik till hands med en widget som visar effekterna av dina träningspass samt vilka framsteg du gör? Uppkopplade funktioner² omfattar smartaviseringar, automatiska överföringar till Garmin Connect? och personlig anpassning med hjälp av kostnadsfria urtavlor och appar från Connect IQ?.? Utomhussensorer, inklusive GPS- och GLONASS-positionering via satellit, barometrisk höjdmätare, 3-axlad kompass med gyroskopf?nix® 5S Sapphire-versionen har även ett reptåligt safirglas, WI-FI-stöd för automatisk synkronisering med Garmin Connect och ett extra QuickFit?-armband så att den ska matcha d

d:fi Matte Clay, 150 g d:fi Hårvax

d:fi Matte Clay, 150 g d:fi Hårvax
Endast 279 kr

150 g, Matte Clay är ett lervax med hög stadga och matt finish.

Hair Spray, 300ml d:fi Hårspray

Hair Spray, 300ml d:fi Hårspray
Endast 179 kr

300ml, Hårspray med hög stadga. Spraya på håret från ca 15 cm avstånd. Fortsätt applicera tills du uppnår önskad stadga.

d:fi d:Sculpt, 150g d:fi Hårvax

d:fi d:Sculpt, 150g d:fi Hårvax
Endast 315 kr

High Hold Sculpting Cream 150g, Ett av de mest sålda hårvaxen! D:fi ger en hög stadga och matt finish. Du kan lätt skapa volym och vara kreativ med frisyren. Applicera i fuktigt eller torrt hår.

d:fi Dry Shampoo, 300ml d:fi Torrschampo

d:fi Dry Shampoo, 300ml d:fi Torrschampo
Endast 179 kr

300ml, Lätt torrschampo som passar alla hårtyper. Absorberar överskott av olja, tar bort orenheter och fräschar upp håret mellan hårtvättarna samt ger extra fyllighet och struktur. Användning:Skaka behållaren och spraya jämnt på ett avstånd på 10?15 cm. Styla håret som önskar. Appliceras nära hårbotten för att ge ett extra lyft till frisyren.

d:sculpt Duo, 150g d:fi Hårvård

d:sculpt Duo, 150g d:fi Hårvård
Endast 445 kr

Sculpting Cream 150g, Sculpting Cream 75g, Ett av de mest sålda hårvaxen! D:fi ger en hög stadga och matt finish. Du kan lätt skapa volym och vara kreativ med frisyren. Applicera i fuktigt eller torrt hår.

Sidor: 1 2next pagelast page