Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana billigt online ✓ Skönhet och mode - 2021 ✓ Beställ Dolce & Gabbana direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat.

 
Sidor: 1

The Only One Intense Eau de parfume, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

The Only One Intense Eau de parfume, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 739 kr

30 ml, The Only One Eau De Parfum Intense bygger på det blomstrande arvet i The Only One-doftlinjen med en ny, fängslande doft. Likt kvinnan den representerar är den sofistikerade doften en kombination av intensitet och sensualitet. Oemotståndligt feminin och sensuell, finner vi den unika signaturdoften i den oväntade kombinationen av sprakande italiensk mandarin och gyllene apelsinblomma som möter kontrasten av hypnotisk mörk vanilj. Femininet når en ny nivå med The Only One Eau De Parfum Intense, den senaste lanseringen i The Only One-doftlinjen från Dolce&Gabbana. Medans The Only One Eau De parfum introducerade en strålande och hypnotiserande essens och The Only One 2 Eau De Parfum fångade kärnan i passion, så hyllar The Only One Eau de Parfum Intense nu de mest förtrollande och fascinerande egenskapern hos The Only One kvinnan Nominerad i kategorin ?Årets damdoft över 700 kr? Swedish Beauty Awards 2021. Toppnot: Apelsinblomma Hjärtnot: Neroli Basnot: varm vanilj Doftfamilj: Blommig oriental

The One Intense, 100 ml Dolce & Gabbana Parfym

The One Intense, 100 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 1 215 kr

100 ml, One EDP Intense är en unik doft av maskulin karisma. Det lägger till ett nytt uttryck för tidlöshet och maskulinitet och ökar den oemotståndliga magnetismen hos mannen som använder den. One EDP Intense är en orientalisk kryddig doft i en elastisk komposition av neroli och kryddor från patchouli-växten. Doften öppnas med varma toner av neroli, som blandas med färsk cypress och varm, aromatisk kardemumma. Ett hjärta av kashmir och koriander rör sig tillsammans med neroliens träiga och kryddiga vibrationer. Doften utvecklas sedan till basnoter för att avslöja djupt, svart läder, vävt med patchouli. Toppnoter: neroli, cypress, kardemumma Hjärtnoter: kashmir, koriander Basnoter: svart läder, patchouli

Dolce & Gabbana Pour Femme Intense , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Pour Femme Intense , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 1 029 kr

50 ml, Dolce & Gabbana Pour Femme Intense EdP är en intensiv, kraftfull och sensuell doft med toppnoter av neroli och grön mandarin. Hjärtnoterna består av apelsinblomma och tuberose som sedan övergår till sandelträ, mysk och guimauve som bygger doftens bas.

The One Gold, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

The One Gold, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 739 kr

30 ml, Dolce & Gabbana introducerar The One Gold - den nya fruktiga chypre-doften från D&G?s populära doftlinje The One. En ny feminin och sofistikerad Eau De Parfum som fångar andan av kvinnligt självförtroende och fängslande charm. En doft som hyllar kvinnans självklara elegans. The One Gold öppnar med livfulla toppnoter av frukt, där saftig italiensk mandarin blandas med solmoget plommon och rosépeppar som ger en härlig subtil kryddighet. De läckra fruktnoterna i ger plats åt doftens blommiga hjärta, där ros möter sensuell jasmin och liljekonvalj som tillsammans skapar en oemotståndlig, feminin bukett. Det blommiga hjärtat utvecklas slutligen i The One Gold?s bas, där patchouli och söt vanilj omfamnas av mysk vilket ger en varm, mjuk doft på din hud. Doftfamilj: Chypre .Toppnot: Saftigt Plommon Hjärtnot: Livfull Liljekonvalj Basnot: Mystisk Patchouli

The One Intense, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

The One Intense, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 889 kr

50 ml, One EDP Intense är en unik doft av maskulin karisma. Det lägger till ett nytt uttryck för tidlöshet och maskulinitet och ökar den oemotståndliga magnetismen hos mannen som använder den. One EDP Intense är en orientalisk kryddig doft i en elastisk komposition av neroli och kryddor från patchouli-växten. Doften öppnas med varma toner av neroli, som blandas med färsk cypress och varm, aromatisk kardemumma. Ett hjärta av kashmir och koriander rör sig tillsammans med neroliens träiga och kryddiga vibrationer. Doften utvecklas sedan till basnoter för att avslöja djupt, svart läder, vävt med patchouli. Toppnoter: neroli, cypress, kardemumma Hjärtnoter: kashmir, koriander Basnoter: svart läder, patchouli

Dolce&Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce&Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 709 kr

30 ml, Dolce Garden Eau de Parfum är en delikat blomma i en grönskande trädgård där enkla nöjen och glädje sätter stämningen för en spontan eftermiddagsfest. Med Dolce Garden blommar Frangipani och sammanstrålar med resten av Dolce-familjens härliga bukett. En aura av sol som blandas med citrus och kokos En enastående balans mellan fräschhet och sötma, precis som dofterna av en grönskande trädgård.

K By Dolce & Gabbana, 75 ml Dolce & Gabbana Deodorant

K By Dolce & Gabbana, 75 ml Dolce & Gabbana Deodorant
Endast 345 kr

75 ml, Ett deostick i samma doft som Dolce & Gabbanas nta ikon - K BY DOLCE & GABBANA. Eau de Toiletten för mannen som är ?King of everyday life? och sann mot sig själv. Parfymen är en hyllning till Italiens heta soliga landskap med sensuell tyngd av aromatisk röd peppar och ett kraftfullt hjärta av cederträ. Dessutom har den en fräsch touch av citrus och blodapelsin som för tankarna till Siciliens kust.

Dolce Shine EdP, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce Shine EdP, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 965 kr

50 ml, Dolce Shine är en solig blommig parfym inspirerad av ögonblicket då vintern förvandlas till vår och de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse. Färgglad saftig mango blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt. Sötjasmin kombineras med varma tränoter som tillsammans skaparen solig, blommig fruktig doftkänsla.

Dolce & Gabbana Pour Femme , 25 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Pour Femme , 25 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 719 kr

25 ml, Dolce & Gabbana Pour Femme EdP är en söt och feminin damparfym. Pour Femme EdP från Dolce & Gabbana öppnar upp med toppnoter av hallon, neroli och mandarin. Därefter övergår Dolce & Gabbana Pour Femme EdP i ett blommigt hjärta av jasmin och apelsinblomma. Slutligen avrundas Pour Femme EdP från Dolce & Gabbana i basnoter av vanilj, trä, marshmallow och heliotrop,

Dolce & Gabbana Dolce Peony , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Dolce Peony , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 965 kr

50 ml, Upptäck nya färgglada och lekfulla Dolce Peony! En överdådig blomma som adderas till den härliga Dolce-buketten. En livlig doft där len rosépeppar och fyllig sötma från vit bergamott framträder överraskande tillsammans med Nashi-päron som skänker doften ett fruktigt och fräscht inslag. I hjärtat finns väldoftande rosa pion som ger en naturlig modernitet och avrundas med nektar från gula plommon samt träiga och musk-noter.

Dolce & Gabbana Pour Femme , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Pour Femme , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 995 kr

50 ml, Women är en romantisk doft som är en favorit hos många kvinnor världen över. Det börjar med toppnoter av apelsinblomma och ringblomma. Hjärtnoter av basilika blommor och mandarin. Slutligen avrundar Dolce & Gabbana Woman i basnoter av vanilj och kryddnejlika.

Dolce Shine EdP, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce Shine EdP, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 709 kr

30 ml, Dolce Shine är en solig blommig parfym inspirerad av ögonblicket då vintern förvandlas till vår och de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse. Färgglad saftig mango blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt. Sötjasmin kombineras med varma tränoter som tillsammans skaparen solig, blommig fruktig doftkänsla.

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 75 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 75 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 1 255 kr

75 ml, The One är en orientalisk och modern doft med stark personlighet. Med toppnoter från citrus, bergamott och mandarin blir det första intrycket enastående. I hjärtat finns passionerade toner av ljuvlig litchifrukt och saftig persika. Som avslut innehåller basen plommon, vanilj och söt mysk. En förtrollande doft som ger en sensuell effekt.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau De Parfum, 25 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau De Parfum, 25 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 595 kr

25 ml, 15 år efter lanseringen av storsäljaren och klassikern Light Blue kommer en ännu intensivare och mer sensuell variant, Light Blue Eau Intense. Vi befinner oss vid det djupa blåa medelhavet. Vi känner styrkan från de höga klipporna och friskheten från det svalkande vattnet. En beroendeframkallande cocktail av fruktiga noter av citron och gröna äpplen är förstärkt vilken gör att friskheten blir ännu mer långvarig. I hjärtat har vi blomblad från jasmin och ringblomma. I basen har vi vibrerande träiga noter från amber och mysk.

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 715 kr

30 ml, Dolce från Dolce & Gabbana är en feminin och blommig parfym i en romantisk flaska. Neroli-blad och papayaplanta finns i toppen och ger en mystisk och elegant touch. I hjärtat finns en unik kombination av vit näckros och vit påsklilja som smälter perfekt ihop med vit amaryllis, en sydafrikansk blomma som för första gången någonsin används som doftarom. Dolce avrundas med varma mysktoner och ljusa träslag som tillsammans lämnar en sensuell effekt som är svår att glömma.

D&G 3 l'imeratrice edt , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

D&G 3 l'imeratrice edt , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 655 kr

50 ml, En feminin och berusande doft av saftiga exotiska frukter och ljusrosa blommor som kombinerats med en varm och aptitretande bas av mysk. En doft som utstrålar energi, karisma och positivitet. Toppnot: rabarber, röda vinbär, saftig kiwi Hjärtnot: rosa cyklamen, vattenmelon Basnot: mysk, sandelträ, grapefrukt

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 965 kr

50 ml, Dolce från Dolce & Gabbana är en feminin och blommig parfym i en romantisk flaska. Neroli-blad och papayaplanta finns i toppen och ger en mystisk och elegant touch. I hjärtat finns en unik kombination av vit näckros och vit påsklilja som smälter perfekt ihop med vit amaryllis, en sydafrikansk blomma som för första gången någonsin används som doftarom. Dolce avrundas med varma mysktoner och ljusa träslag som tillsammans lämnar en sensuell effekt som är svår att glömma.

Dolce & Gabbana Dolce Peony , 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana Dolce Peony , 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 709 kr

30 ml, Upptäck nya färgglada och lekfulla Dolce Peony! En överdådig blomma som adderas till den härliga Dolce-buketten. En livlig doft där len rosépeppar och fyllig sötma från vit bergamott framträder överraskande tillsammans med Nashi-päron som skänker doften ett fruktigt och fräscht inslag. I hjärtat finns väldoftande rosa pion som ger en naturlig modernitet och avrundas med nektar från gula plommon samt träiga och musk-noter.

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 995 kr

50 ml, Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk doft. Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. De varma fruktiga noterna av ljuvlig litchifrukt och saftig persika förhöjer njutningen. Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur. En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter. Doftnoter Toppnoter: Bergamott, Mandarin, Litchifrukt & Persika Hjärtnoter: Lilja, Liljekonvalj & Jasmin Basnoter: Plommon, Vetiver, Vanilj, Söt Mysk & Amber

The One Gold, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

The One Gold, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 1 049 kr

50 ml, Dolce & Gabbana introducerar The One Gold - den nya fruktiga chypre-doften från D&G?s populära doftlinje The One. En ny feminin och sofistikerad Eau De Parfum som fångar andan av kvinnligt självförtroende och fängslande charm. En doft som hyllar kvinnans självklara elegans. The One Gold öppnar med livfulla toppnoter av frukt, där saftig italiensk mandarin blandas med solmoget plommon och rosépeppar som ger en härlig subtil kryddighet. De läckra fruktnoterna i ger plats åt doftens blommiga hjärta, där ros möter sensuell jasmin och liljekonvalj som tillsammans skapar en oemotståndlig, feminin bukett. Det blommiga hjärtat utvecklas slutligen i The One Gold?s bas, där patchouli och söt vanilj omfamnas av mysk vilket ger en varm, mjuk doft på din hud. Doftfamilj: Chypre .Toppnot: Saftigt Plommon Hjärtnot: Livfull Liljekonvalj Basnot: Mystisk Patchouli

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
Endast 719 kr

30 ml, The One är en orientalisk och modern doft med stark personlighet. Med toppnoter från citrus, bergamott och mandarin blir det första intrycket enastående. I hjärtat finns passionerade toner av ljuvlig litchifrukt och saftig persika. Som avslut innehåller basen plommon, vanilj och söt mysk. En förtrollande doft som ger en sensuell effekt.

Sidor: 1