Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Eyeliner & Kajal

Eyeliner & Kajal billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Eyeliner & Kajal direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Sweet Party Collection, Clarins Ansikte

Sweet Party Collection, Clarins Ansikte
Endast 465 kr

Ett exklusivt giftset från Clarins, en gåva till henne, perfekt att ge bort i present. Innehåller: Instant Smooth Perfecting Touch 15mlInstant Light Lip Comfort Oil 7mlKohl Eye Pencil 01

Precision Eye Pencil, Glo Skin Beauty Eyeliner

Precision Eye Pencil, Glo Skin Beauty Eyeliner
Endast 205 kr

Eyeliner-penna som är mjuk och behaglig att applicera. Rik på pigment och sitter länge! En avancerad mineral eyeliner formula som är mjuk och följsam, som inte rinner bort under dagen. Rik på välgörande antioxidanter och passar känsliga ögon. Sitter bra i regn och vid tårar. Med applikatorn är det lätt att sudda ut och mjuka upp din eyeliner, använd sudden som sitter i pennans andra ände.

Slide On Pencil, 1,2g NYX Professional Makeup Eyeliner

Slide On Pencil, 1,2g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 69 kr

En eyeliner penna med otroligt mjuk formula.Trots den mjuka konsistensen kladdar den inte, utan håller sig på plats. Den fungerar som en flytande eyeliner, men är mycket smidigare att använda. Den ger starka och rejäla färgresultat.

Jeweled Eye Pencil, 1,6g Glominerals Eyeliner

Jeweled Eye Pencil, 1,6g Glominerals Eyeliner
Endast 185 kr

En krämig ögonkrita som ger en silkesmjuk finsih och gör det enkelt att gå från dagmakeup till kvällsmakeup. Jeweled eyepencils är rika på pigment och sitter länge. Med ett enkelt svep får du ögon som ingen kan motstå. Finns i 8 färger.

Khôl Hypnôse Waterproof Eyeliner, 0,3g Lancôme Eyeliner

Khôl Hypnôse Waterproof Eyeliner, 0,3g Lancôme Eyeliner
Endast 209 kr

Khôl Hypnôse Waterproof Eyeliner är en högpigmenterad och vattenfast ögonpenna med inbygg penvässare. Denna penna gör det enkelt att applicera en precis linje som håller länge.

Matte Liquid Liner, 2ml NYX Professional Makeup Eyeliner

Matte Liquid Liner, 2ml NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 79 kr

Med Matte Liquid Liner kan du måla en noggrann och snygg linje. Lätt att använda tack vare sin ultratunna spets.

Quickliner For Eyes, 0,3g Clinique Eyeliner

Quickliner For Eyes, 0,3g Clinique Eyeliner
Endast 209 kr

Clinique Quickliner For Eyes är en automatisk eyeliner som du enkelt vrider upp. Formulan har en silkeslen textur, håller hela dagen och är enkel att applicera. Med den mjuka delen av pennan skapar du snabbt en sotad look.

Scandaleyes Waterproofp Khol Kajal, Rimmel Eyeliner

Scandaleyes Waterproofp Khol Kajal, Rimmel Eyeliner
Endast 89 kr

Kajalpenna med fantastisk, långvarig färgintensitet. Den krämiga formulanen ger dig intensiv färg för omedelbara effekt. Formulan är vattenfast, kladdfri, svett-, värme- och fukttålig.* Dermatologiskt och oftalmologiskt testad.

Eye Pencil, 2g FACE Stockholm Eyeliner

Eye Pencil, 2g FACE Stockholm Eyeliner
Endast 165 kr

Eye Pencil är en krämig sammetsmjuk penna i en mängd olika kulörer som definierar, intensifierar och komplimenterar ögonskuggorna från FACE Stockholm. Varje penna har namn efter familjen, vänner och kända makeup artister som ingår i FACE Stockholms familj.

4-Colour All-In-One Pen, Clarins Eyeliner

4-Colour All-In-One Pen, Clarins Eyeliner
Endast 349 kr

Nästan som den legendariska 4-färgspennan från vår skoltid... En limited edition make-up penna med flera funktioner. 3 ögonpennor: svart/brun/blå, en läppenna: natural beige, plus den bruna ögonpennan kan du måla fräknar med!Användning:Appliceringstips medföljer produkten.

That's The Point Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner

That's The Point Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 125 kr

Ett enda svep är allt som krävs för att du skall bli hooked på vår nya That's the Point-eyeliners. Dessa bläck-svarta flytande eyeliners är vattenfasta och gör med sin unika filtspets det möjligt att skapa en uppsjö precisa och professionella looker. Med sju olika appliceringsspetsar att välja på, är den liner-look du siktar på inom räckhåll.

Eye of Horus Jewel Amethyst Goddess Pencil

Eye of Horus Jewel Amethyst Goddess Pencil
Endast 219 kr

Eye of Horus Jewel Amethyst Goddess Pencil är framtagen som en hyllning till naturens vackraste orkideelila nyans. En exeptionellt pigmenterad mörklila nyans med microsmå lila glitterkorn som framhäver ögonen och ger en intensivt iögonfallande blick som får din ögon att tindra som en lila amethist.Med en unik blandning av bivax, carnauba vax och cadelilla vax har Goddess Pencil fått sin vattenbeständiga formula och kan användas varje dag - dels för att tillföra en vacker accent till dina ögon eller som till kvällen ge en sensuell sotad look. På ena sidan av din ögonpenna har du en "smudge" på den andra sidan har du själva pennan vilket ger dig möjligheten att definiera eller sota så mycket du önskar. Eye of Horus Jewel Amethyst Goddess Pencil är säker att applicera längsmed vattenlinjen och har en långvarig styrka vilket gör att den stannar hela dagen. Goddess Eye Liner Pencils är tillverkad av mjukt virke med en unik blandning av oljor och vaxer. Därav krävs en kosmetisk vässare som kan vässa pennan utan att den delar sig utan bibehåller pennans perfektion, vilket också medföljer när du beställer en Jewel Amethyst Goddess Pencil. Fördelar: Parabenfri100% vattenfastGlider på lättSmudge proofLångvarig formulaDess krämiga textur gör den idealisk att lägga, tona, sota och definiera dina ögon. Ej djurtestad, naturliga ingredienser och parabenfriSe Mer Information för applicering och innehåll.

100% Pure Fruit Pigmented Cream Stick Eye Liner: Periwinkle

100% Pure Fruit Pigmented Cream Stick Eye Liner: Periwinkle
Endast 199 kr

100% Pure Fruit Pigmented Cream Stick Eye Liner: Periwinkleglider lätt över ögonlocken och ger en stilfull definition samtidigt som den ger näring till huden med havsmineraler, vitaminer och antioxidanter. Kan användas som eyeliner eller över hela ögonlocket för att tillföra en vacker lyster genom attblanda samman med fingrarna eller en borste. Produkten kan även användas som en ögonskuggsbas, blanda in över hela ögonlocket och använd därefter en puderbaserad skugga över för en livfull och långvarig färg. Volym: 2,6gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty Inner Rim Brightener

Sigma Beauty Inner Rim Brightener
Endast 94 kr

Sigma Beauty Inner Rim Brightener används för att framhäva ögonen och mildra eventuella missfärgningar. Inner Rim Brightener har en mjuk och krämig spets som ljusar upp i ögonvrån samt längsmed övre och undre vattenlinjen. Produkten fungera även bra som highlighter under ögonbrynet om man tonar ut den med en sminkborste efter applicering. Sigma Beauty Inner Rim Brightener finns i tre olika nyanser:Unclouded - vit färg som skaper en pigg blick.Polished - persikofärgad ton som ger en mjukare effekt.Final Touch - ger en diskret rosa effekt och minskar synligheten av gula missfärgningar vid ögonen.Längd: 13,9 cm Volym: 1,5gSe Mer information för appliceringstips och innehållsförteckning.

Automatic Fine Eyeliner, 1,4ml Shiseido Eyeliner

Automatic Fine Eyeliner, 1,4ml Shiseido Eyeliner
Endast 299 kr

En flytande eyeliner med en tunn pensel som skapar en perfekt och exakt linje. Exakt precision som ger dig möjligheten att skapa tunna eller mer markerade linjer.

Nordic Chic Precision Eyeliner, 1,2g Lumene Eyeliner

Nordic Chic Precision Eyeliner, 1,2g Lumene Eyeliner
Endast 145 kr

Nordic Chic Precision Eyeliner är den ultimata flytande eyelinern när du vill skapa perfekt skulpterade ögon. Den fina spetsen och den slimmade applikatorn ger precision och gör så att du kan skapa en illusion av tjockare ögonfransar genom att måla en linje precis invid fransarna, eller en mer dramatisk look genom att förlänga ögonlinjen. Den snabbtorkande, pigmentrika formulan har en matt effekt och ger en skarp kontrastlinje som håller hela dagen.Användning:Börja i den inre ögonvrån och använd den tunna spetsen nära ögonfransarnas rötter. Dra försiktigt längs med franslinjen. Stanna vid den yttre ögonvrån och måla en vinge. Förena de två linjerna och lägg till ytterligare volym efter behov.

Beautiful Color Bold Defining Liquid Eyeliner, Elizabeth Arden Eyeliner

Beautiful Color Bold Defining Liquid Eyeliner, Elizabeth Arden Eyeliner
Endast 209 kr

Mjuk, flytande eyeliner som definierar ögonen med dramatisk färgintensitet och håller i upp till 24 timmar. Användning:Den fina applikatorn gör det enkelt att skapa en jämn linje direkt vid franslinjen. Beautiful Color Bold Defining 24HR Liquid Eye Liner är perfekt för att skapa en mängd olika makeuplooker - från en skir vardagslook eller klassiskt kattöga till dramatiska linjer som gör dig redo för vilken fest som helst. Den påbyggbara formeln är vattenfast, rinner eller flagar inte, tål svett och torkar snabbt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page