Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Eyeliner & Kajal

Eyeliner & Kajal billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Eyeliner & Kajal direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: first pageprev page17 18 19 20 21 22

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner Eyeliner Svart

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner Eyeliner Svart
Endast 119 kr

Älskar du att få inspo till en superfin vinge? Skapa den själv med Epic Ink Liner från NYX Professional Makeup. Denna intensivt pigmenterade, vattenfasta eyeliner har en tunn och smidig spets som enkelt låter dig skapa svarta, flytande linjer för en definierad finish. Kontrollera tjockleken på strecket genom att pressa försiktigt på pennan. Fin och naturlig eller bred och bold - du bestämmer vilken look du vill ha! Artikelnr: 832222-0014 Färg: Svart Kategori: Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Professional Eyeliner, Collistar Eyeliner

Professional Eyeliner, Collistar Eyeliner
Endast 175 kr

Eyeliner med vackert glitter som varar länge. Idealisk även för kontaktlinsbärare och känsliga ögon. Den mjuka, fina borsten tillåter en precis applicering.

Kohl Pencil, INGLOT Eyeliner

Kohl Pencil, INGLOT Eyeliner
Endast 135 kr

Kohl Pencil en mycket pigmenterad eyeliner formulerad för att försiktigt definiera ögonen med en sammetslen finish. Mjuk och smidig för enkel blending och suddning. Den torkar snabbt till en vattentät, kladdfri och överföring säker finish. De aktiva ingredienserna ger en fuktgivande effekt. Applicera på vattenlinjen för att uppnå iögonfallande effekt.

Cream Eyeliner, e.l.f. Eyeliner

Cream Eyeliner, e.l.f. Eyeliner
Endast 59 kr

En krämig eyeliner som skapar mjuka, definierade och exakta linjer. Ger vattentät täckning hela dagen, skyddar mot svett, tårar och regn! Applicera tunna eller tjocka linjer. Lutande borste ingår.Innehåller inte parfym.Användning: Doppa den tunna penseln i formeln, och vrid försiktigt tills pensel får måttligt med färg. Avlägsna eventuellt överskott av färg på toppen av behållaren. Dra en linje längs den övre fransraden från den inre till den yttre ögonvrån. Applicera om så önskas även på den undre franskanten. Ta bort med oljebaserad makeup remover.

Strictly Vinyl Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner

Strictly Vinyl Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 85 kr

Är du redo att rocka loss med Strictly Vinyl? Eyeliner? Välj mellan de åtta episka färgerna som ingår i vår färgsprakande katalog. Denna superglansiga flytande eyeliner med en tunn och flexibel borste glider lätt på och ger en intensivt lackerad look som du vill bära om och om igen! VAD DET ÄR: En superglansig flytande eyeliner med en flexibel applikator. VAD DEN GÖR: De pigmenterade nyanserna är lätta att applicera och ramar in dina ögon med superglans. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den tunna borsten på denna pro-level eyeliner gör det möjligt för dig att uppnå seriös precision.Användning:Applicera på ögonlocket, och teckna dina linjer så smala eller tjocka som du önskar. BÄST TILL: ? Medel till professionell ? Till dig som älskar flytande eyeliner ? En edgy trend i vinyl

Eye Pencils, 1,1g Jane Iredale Eyeliner

Eye Pencils, 1,1g Jane Iredale Eyeliner
Endast 115 kr

Mjuka och lättapplicerade ögonpennor berikade med vegetabiliska oljor och vaxer. Eye Pencils vårdar det känsliga ögonområdet. De intensiva mineralpigmenten ger färger som sitter länge. Användbara nyanser till både ögon och bryn. Eye Pencils gör det enkelt att skapa en skarp kontur eller sotad look.

Eyeko London Sport Waterproof Eyeliner Eyeliner Black

Eyeko London Sport Waterproof Eyeliner Eyeliner Black
Endast 179 kr

Sport Waterproof Eyeliner är en vattenfast eyeliner som du kan lita på även under dina svettigaste träningspass! Innehåller kokosolja för en jämn kladdfri applicering. Twist up-funktion med inbyggd pennvässare. Tips: Måla längs den övre franslinjen och rama in ögat för att ge intryck av tjockare fransar. Användning: Eyeko Sport Waterproof Eyeliner sitter som berget du kan till och med använda den i poolen! Använd en eye makeup remover för att tvätta bort den. Artikelnr: 529108-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Intense Ink Eyeliner, e.l.f. Eyeliner

Intense Ink Eyeliner, e.l.f. Eyeliner
Endast 59 kr

E.L.F. Intense Ink Eyeliner är snabbtorkande och har en långvarig färg.Perfekt eyeliner för att skapa en snygg eller fet linje med precision. Den glider på smidigt utan kladd eller ludd.

Matte Waterproof Liquid Eyeliner, 1,7ml blackUp Eyeliner

Matte Waterproof Liquid Eyeliner, 1,7ml blackUp Eyeliner
Endast 219 kr

Framtagen för att ge en matt finish, är denna eyeliner idealisk för att få intensitet och glöd i blicken. Den högpresterande, vattenfasta formulan ger ett varaktigt resultat som varar i upp till 24 timmar och motstår både värme och fuktighet.Upptäck denna härliga eyeliner vars ultrapigmenterade, flytande formula ger intensiva och levande färger!

Faux Blacks Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner

Faux Blacks Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 85 kr

Vilket är det viktigaste redskapet i alla makeupväskor? En liten svart eyeliner förstås! Faux Blacks-kollektionen är inspirerad av denna oumbärliga makeupklassiker, men vi har gett den en vågad twist så att den även i fortsättningen är ett självklart chict val. Denna vackra krämiga eyeliner finns i flera mörka, matta nyanser med en hint av fyllig färg - från midnattsblå till mörk oliv. Den är smidig att applicera, vilket gör det lätt att skapa ett precist streck eller att sota det.

Sidor: first pageprev page17 18 19 20 21 22