Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Eyeliner & Kajal

Eyeliner & Kajal billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Eyeliner & Kajal direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Metallic Eyeliner NYX Professional Makeup Eyeliner

Metallic Eyeliner NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 95 kr

Gunmetal 1,3 g, Spendera lite glammig kvalitetstid med våra Metallic Eyeliners. Från koppar till rosaguld och silver, denna krämiga och mjuka ögonpenna finns i sex strålande färger. Eyelinern, som alla är fyllda med pigment, glider lätt på när du applicerar och fyller ögonlocket med en metallic finish. Nästan färdig? Det är bara att vässa för att frigöra mer, intensiv, färg. VAD DET ÄR: En krämig och pigmenterad eyeliner med en matt och metallic finish. VAD DEN GÖR: Gör det superenkelt att applicera jämn och precis eyeliner. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: En episk look för dina ögon ligger dig alltid nära till hands.Användning:Använd din favorit bland Metallic Eyeliner för att dra din linje på ögonlocket som du önskar. Vässa ögonpennan när det behövs. BÄST TILL: ? Från dag till natt ? Festival-partylook ? Alla ögonfärger och ögonformer

Ardell Wanna Get Lucky Gel Liner Eyeliner Pearl

Ardell Wanna Get Lucky Gel Liner Eyeliner Pearl
Endast 129 kr

Beskrivning Mjuk och lättapplicerad geleyeliner skapar en sexig smoky eye look. En lättarbetad eyeliner i geleform, perfekt för att skapa både definierade skarpa linjer eller en rockigt ''messy look''. Eyelinern kladdar inte och sitter kvar hela dagen. Gelekonsistensen gör det enkelt att applicera utan att behöva dra eller rycka i den känsliga huden runt ögonen. Precision vid varje användning med den enkla twist-up funktionen och inbyggd vässare. Detaljer Märke: Ardell Färg: Pearl Artikelnr: 560813-0468 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Retractable Eyeliner 1g NYX Professional Makeup Eyeliner

Retractable Eyeliner 1g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 69 kr

MPE14 Deep Blue 1g, Twist and shout! Denna krämiga eyeliner är känd för att hålla så bra. Med intensiva pigment och precis applicering. Enkel tub med skruvmekaniskm. Behöver inte vässas.

No Transfer Waterproof Smoky Eye Koh blackUp Eyeliner

No Transfer Waterproof Smoky Eye Koh blackUp Eyeliner
Endast 179 kr

N°12 1,2 g, Få en intensiv och fängslande blick med No Transfer Waterproof Smoky Eye Kohl.En långvarig, vattenfast eyeliner med krämig formula som ger en behaglig applicering. Pennan glider smidigt på ögat och ger ett välpigmenterat resultat. Finns i flera läckra, ultrapigmenterade nyanser, för en fängslande look som varar länge!

Mr Write the Balm Eyeliner

Mr Write the Balm Eyeliner
Endast 169 kr

Seymour Romance 0,4 g, Mr Write är en eyeliner fylld med charm och karisma. Den mjuka pennan glider lätt på huden och ger ett resultat som varar hela dagen.

Retractable Eyeliner 1g NYX Professional Makeup Eyeliner

Retractable Eyeliner 1g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 69 kr

MPE03 Aqua Green 1g, Twist and shout! Denna krämiga eyeliner är känd för att hålla så bra. Med intensiva pigment och precis applicering. Enkel tub med skruvmekaniskm. Behöver inte vässas.

Le Crayon Lancôme Eyeliner

Le Crayon Lancôme Eyeliner
Endast 205 kr

N°022 Bronze, En krämig, mjuk penna som används för att måla och skapa konturer för ögonen. Den är enkel att applicera och är perfekt för att skapa mjuka effekter. Kan användas både utanför och innanför franskanten.

Perfect Contour Kajal 1,2g IsaDora Eyeliner

Perfect Contour Kajal 1,2g IsaDora Eyeliner
Endast 79 kr

59 Bronzing Brown 1,2g, Perfect Contour Kajal är en rikt pigmenterad eyeliner, anpassad för att markera den inre kanten på det övre och undre ögonlocket. Den har en extra mjuk och följsam textur som gör den lätt att tona. Kan användas både till en mjuk kontur och exakt linje. Välj en ljus nyans om du vill få en öppen och vaken blick, eller välj en mörk nyans för en djup och sensuell look.- Vässas med IsaDora Pencil Sharpener Slim.- Oparfymerad. - Oftalmologiskt testad.

Wunder2 Super-Stay Eye Pencil Eyeliner Metallic Copper

Wunder2 Super-Stay Eye Pencil Eyeliner Metallic Copper
Endast 199 kr

Beskrivning Super-Stay Eye Pencil håller sig fin från morgon till kväll utan att färga av sig efter bara en applicering. Du kan blanda ut linjerna eller skapa en superskarp cateye! Detaljer Märke: Wunder2 Färg: Metallic Copper Artikelnr: 231706-7813 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Maybelline New York Master Ink Matte Liner Eyeliner

Maybelline New York Master Ink Matte Liner Eyeliner
Endast 99 kr

Beskrivning En matt flytande eyeliner med mycket pigment Maybelline Master Ink Matte eyeliner - Charcoal Black, har en intensiv forumula och filtspetsen gör den lätt att applicera Flagar inte och håller upp till 16 timmar Så skapa dramatiska ögon med matt finish Detaljer Märke: Maybelline New York Färg: Black Artikelnr: 226765-0426 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Beautiful Color Bold Defining Liquid Eyeliner Elizabeth Arden Eyeliner

Beautiful Color Bold Defining Liquid Eyeliner Elizabeth Arden Eyeliner
Endast 219 kr

Dark Valentine 01, Mjuk, flytande eyeliner som definierar ögonen med dramatisk färgintensitet och håller i upp till 24 timmar. Användning:Den fina applikatorn gör det enkelt att skapa en jämn linje direkt vid franslinjen. Beautiful Color Bold Defining 24HR Liquid Eye Liner är perfekt för att skapa en mängd olika makeuplooker - från en skir vardagslook eller klassiskt kattöga till dramatiska linjer som gör dig redo för vilken fest som helst. Den påbyggbara formeln är vattenfast, rinner eller flagar inte, tål svett och torkar snabbt.

Precise Roll-On Eyeliner IsaDora Eyeliner

Precise Roll-On Eyeliner IsaDora Eyeliner
Endast 125 kr

Black 1 ml, Flytande eyeliner med en ?roll-on?-applikator. Den unika applikatorn gör det superenkelt att skapa en jämn, kontinuerlig linje längs med ögonlocket. Kan rullas fram och tillbaka för en bredare linje. Perfekt för alla typer av eyeliner-effekter ? klassiska eller kreativa linjer.? Flytande eyeliner med en ?roll-on?-applikator? Superenkel och snabb applikation? Hjulet ger en jämn, kontinuerlig och precis linje ? ingen friktion? Perfekt för att skapa en precis eyeliner vinge? Applikatorn kan rullas fram och tillbaka för en bredare linje? Full täckning? Vattenfast ? sitter extra länge? Snabbtorkande? Förseglad med plastfilm för din säkerhet? Oparfymerad. ? Oftalmologiskt testad.Användning:Skaka ordentligt före användning och rulla ?roll-on?-applikatorn längs med fransraden.Tips!För en bredare linje ? rulla applikatorn fram och tillbaka längs med ögonlocket.

Expert Liquid Liner e.l.f. Eyeliner

Expert Liquid Liner e.l.f. Eyeliner
Endast 49 kr

Jet Black, Slipp krångel med eyelinern! Expert Liquid Eyeliner glider lätt på vid applicering. Den här kladdfria eyelinern är färgrik och skapar en långvarig, definierad look. Penseln har en fin spets som ger enkel och exakt definition, för en naturlig eller dramatisk effekt.Innehåller inte parfym.Användning: Börja i den inre ögonvrån och arbeta utåt längs franslinjen. Placera penselns spets nära fransroten och applicera färg längs franslinjens naturliga kurva i en enda försiktig, svepande rörelse.

Glossy Eyeliner 4ml IsaDora Eyeliner

Glossy Eyeliner 4ml IsaDora Eyeliner
Endast 115 kr

40 Chrome 4ml, En flytande eyeliner med kontursäker applikator för ett perfekt resultat med högglansig finish. Den spetsiga filtapplikatorn kan användas för att ge en exakt eller kraftig linje. Formulan är rikt pigmenterad, för en intensiv och markerad look.Oparfymerat. Kliniskt testat.

Waterproof Smoky Matt Pencil 1,14g blackUp Eyeliner

Waterproof Smoky Matt Pencil 1,14g blackUp Eyeliner
Endast 169 kr

N°01 Royal Blue 1,14g, Få en intensiv och fängslande blick med Waterproof Smoky Matt Pencil!En långvarig, vattenfast och matt eyeliner med krämig formula som ger en behaglig applicering. Pennan glider smidigt på ögat och ger ett matt och välpigmenterat resultat. Finns i flera läckra, ultrapigmenterade nyanser, för en fängslande look som varar länge!Finns i 8 olika nyanser.

That's The Point Eyeliner NYX Professional Makeup Eyeliner

That's The Point Eyeliner NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 135 kr

Put A Wing On It, Ett enda svep är allt som krävs för att du skall bli hooked på vår nya That's the Point-eyeliners. Dessa bläck-svarta flytande eyeliners är vattenfasta och gör med sin unika filtspets det möjligt att skapa en uppsjö precisa och professionella looker. Med sju olika appliceringsspetsar att välja på, är den liner-look du siktar på inom räckhåll.

Liquid Eyeliner Refill 0,5ml Sensai Eyeliner

Liquid Eyeliner Refill 0,5ml Sensai Eyeliner
Endast 195 kr

01 Black 0,5ml, Detta är en refill till SENSAI's Liquid Eyeliner.Elegant flytande eyeliner med en extra fin pensel, som gör den lätt att använda. Mjuka, precisa linjer skapar ett levande intryck. Användning.Om penselns spets inte är fuktig efter att du har tryckt på knappen, är den tom. Avlägsna den använda behållaren från enheten och ersätt den med en refill.

Perfect Contour Kajal 1,2g IsaDora Eyeliner

Perfect Contour Kajal 1,2g IsaDora Eyeliner
Endast 79 kr

65 Icy Blue 1,2g, Perfect Contour Kajal är en rikt pigmenterad eyeliner, anpassad för att markera den inre kanten på det övre och undre ögonlocket. Den har en extra mjuk och följsam textur som gör den lätt att tona. Kan användas både till en mjuk kontur och exakt linje. Välj en ljus nyans om du vill få en öppen och vaken blick, eller välj en mörk nyans för en djup och sensuell look.- Vässas med IsaDora Pencil Sharpener Slim.- Oparfymerad. - Oftalmologiskt testad.

Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page