Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 1ml Max Factor Eyeliner

Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 1ml Max Factor Eyeliner till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 1ml Max Factor Eyeliner inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 1ml Max Factor Eyeliner hos NordicFeel

Black 1ml, Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner har en ny paddel-formad tipp för en tunn och elegant linje eller kraftig och dramatisk linje. Precision som en penna, inget kladd som med traditionella liquid eyeliners.


Endast 135 kr
 

Vi kan även tipsa om

OFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Eyeliner Coffee Bean

OFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Eyeliner Coffee Bean
Endast 129 kr

Beskrivning Krämig, longlasting och vattenfast. OFRA's eyeliner pennor glider lätt på och kan användas på ögonlocken, längs franslinjen eller längs vattenlinjen för en sultry, definierad look. Pennorna är mjuka när de appliceras, men kommer att torka ner och stanna kvar Detaljer Märke: OFRA Cosmetics Färg: Coffee Bean Artikelnr: 500395-0523 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Isadora Precise Roll-On Eyeliner Eyeliner Dark Blue

Isadora Precise Roll-On Eyeliner Eyeliner Dark Blue
Endast 129 kr

Beskrivning Flytande eyeliner med en ?roll-on?-applikatorfrån Isadora Applikatorn gör det superenkelt att skapa en jämn, kontinuerlig linje längs med ögonlocket. Kan rullas fram och tillbaka för en bredare linje. Perfekt för alla typer av eyeliner-effekter ? klassiska eller kreativa linjer ? Hjulet ger en jämn, kontinuerlig och precis linje ? ingen friktion ? Perfekt för att skapa en precis eyeliner vinge ? Full täckning ? Vattenfast ? sitter extra länge ? Snabbtorkande Gör såhär: ? Skaka ordentligt före användning och rulla ?roll-on?-applikatorn längs med fransraden ? För en bredare linje ? rulla applikatorn fram och tillbaka längs med ögonlocket Oparfymerad och Oftalmologiskt testad Detaljer Märke: Isadora Färg: Dark Blue Artikelnr: 250239-2945 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Expert Liquid Liner e.l.f. Eyeliner

Expert Liquid Liner e.l.f. Eyeliner
Endast 49 kr

Jet Black, Slipp krångel med eyelinern! Expert Liquid Eyeliner glider lätt på vid applicering. Den här kladdfria eyelinern är färgrik och skapar en långvarig, definierad look. Penseln har en fin spets som ger enkel och exakt definition, för en naturlig eller dramatisk effekt.Innehåller inte parfym.Användning: Börja i den inre ögonvrån och arbeta utåt längs franslinjen. Placera penselns spets nära fransroten och applicera färg längs franslinjens naturliga kurva i en enda försiktig, svepande rörelse.

Microliner Ink Shiseido Eyeliner

Microliner Ink Shiseido Eyeliner
Endast 239 kr

04 Navy 8 g, En eyeliner med en krämig gelformula som lätt glider på för en enkel långvarig applicering. Tack vare sin micro-precisionsspets får man med ett drag en jämn, och extremt rak linjeför en dramatisk och grafisk look. Vattenfast, kladdfri och suddas inte ut. Kommer i 5 nyanser.

Gel Eyeliner 4g FACE Stockholm Eyeliner

Gel Eyeliner 4g FACE Stockholm Eyeliner
Endast 215 kr

Port 4g, Med Gel Eyeliner kan du markera ögat bättre än någonsin! Rikt pigmenterad eyeliner, vattenresistent och lätt att applicera med eyelinerpensel. Kladdfri och sitter fint hela dagen.

Retractable Eyeliner 1g NYX Professional Makeup Eyeliner

Retractable Eyeliner 1g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 69 kr

MPE10 Gray 1g, Twist and shout! Denna krämiga eyeliner är känd för att hålla så bra. Med intensiva pigment och precis applicering. Enkel tub med skruvmekaniskm. Behöver inte vässas.

I Heart Makeup All Day and Night Makeup Revolution Eyeliner

I Heart Makeup All Day and Night Makeup Revolution Eyeliner
Endast 55 kr

The last laugh, I Heart Makeup All Day And Night från Makeup Revolution är en eyeliner som är enkel att applicera.Den ger en intensiv look med en perfekt linje.Den är mjuk att måla med och ger ett perfekt resultat utan kladd.

Faux Blacks Eyeliner NYX Professional Makeup Eyeliner

Faux Blacks Eyeliner NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 85 kr

Black Hole, Vilket är det viktigaste redskapet i alla makeupväskor? En liten svart eyeliner förstås! Faux Blacks-kollektionen är inspirerad av denna oumbärliga makeupklassiker, men vi har gett den en vågad twist så att den även i fortsättningen är ett självklart chict val. Denna vackra krämiga eyeliner finns i flera mörka, matta nyanser med en hint av fyllig färg - från midnattsblå till mörk oliv. Den är smidig att applicera, vilket gör det lätt att skapa ett precist streck eller att sota det.

Eye Tech Extreme Milani Eyeliner

Eye Tech Extreme Milani Eyeliner
Endast 135 kr

MTE-01 Blackest Black, Eye Tech Extreme Eyeliner har en ergonomisk design för att du ska kunna göra en perfekt eyeliner varje gång! Skapa tunna, mellan eller tjocka linjer genom att byta vinkel. Den vattenfasta formulan gör att eyelinern sitter på plats hela dagen, och natten!

High Drama Eye Liner Elizabeth Arden Eyeliner

High Drama Eye Liner Elizabeth Arden Eyeliner
Endast 219 kr

Steel The Stage 04 1,2 g, Framhäv dina ögon med High Drama Eye Liner. Ger intensiv färg som varar hela dagen, vattenfast formel som varar i upp till 16 timmar. Applikatorn har en sida för mjuka, precisa drag och en sida som skapar en sotigare look. ? Dermatologiskt testad? Oftalmologiskt testad

Slide On Pencil 1,2g NYX Professional Makeup Eyeliner

Slide On Pencil 1,2g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 85 kr

SL05 Golden Olive 1,2g, En eyeliner penna med otroligt mjuk formula.Trots den mjuka konsistensen kladdar den inte, utan håller sig på plats. Den fungerar som en flytande eyeliner, men är mycket smidigare att använda. Den ger starka och rejäla färgresultat.