Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Maybelline New York Master Ink Matte Liner Eyeliner

Maybelline New York Master Ink Matte Liner Eyeliner till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Maybelline New York Master Ink Matte Liner Eyeliner inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Maybelline New York Master Ink Matte Liner Eyeliner hos Nelly.com

Beskrivning En matt flytande eyeliner med mycket pigment Maybelline Master Ink Matte eyeliner - Charcoal Black, har en intensiv forumula och filtspetsen gör den lätt att applicera Flagar inte och håller upp till 16 timmar Så skapa dramatiska ögon med matt finish Detaljer Märke: Maybelline New York Färg: Black Artikelnr: 226765-0426 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild


Endast 99 kr
 

Vi kan även tipsa om

Grandiôse Liner Lancôme Eyeliner

Grandiôse Liner Lancôme Eyeliner
Endast 365 kr

01 Matte Black 1,4 ml, Grandiôse Liner är en flytande liner med en exceptionellt fin spets med mikrofibrer av nylon och en vaxliknande konsistens som ger den extraordinära egenskaper som säkerställer absolut precision. Samtidigt är linern utformad med ett skaft som kan böjas till en vinkel på 35 grader. Grandiôse Liner kan läggas precis som man önskar - grafiskt eller diskret.

Natural Eyelash Enhancer Lashfood Bryn- & Ögonfransserum

Natural Eyelash Enhancer Lashfood Bryn- & Ögonfransserum
Endast 945 kr

3ml, Lashfood Natural Eyelash Enhancer är ett ögonfransserum med naturliga ingredienser som stärker dina egna fransar samtidigt som du får tjockare, fylligare och tätare ögonfransar. Ett effektivt fransserum berikat med örtextrakt som ökar hårtillväxten och motverkar håravfall. Innehåller även sojaprotein som ger starka, friska och mörkare fransar. Lashfood är ett naturligt fransserum som är effektivt och säkert att använda. Produkten är vegansk och certifierad av Ecocert. ? Ecocert-certifiering ? Veganskt ögonfransserum Användning: Lashfood Natural Eyelash Enchancer fransnäring appliceras på kvällen på rena, torra och osminkade ögon. Dra ett svep med penseln längs den övre fransraden, på samma sätt som du målar eyeliner. Låt produkten absorberas upp helt innan du fortsätter med din hudvårdsrutin. Använd varje dag eller tills du nått önskad effekt. Använd då serumet som underhåll 2?3 gånger i veckan.

Slim Eye Pencil 1g NYX Professional Makeup Eyeliner

Slim Eye Pencil 1g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 49 kr

SPE906 White 1g, NYX Slim Eye Pencil ger dig möjlighet att skapa fantastiskt snygga och markerade ögon och ögonbryn. Denna mångsidiga produkt har en krämig, hållbar eyeliner formula som gör att den är enkel att applicera och inte kladdar.

Tres Jolie Gel Liner 0,5g NYX Professional Makeup Eyeliner

Tres Jolie Gel Liner 0,5g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 129 kr

TJL01 Pitch Black 0,5g, Tres Jolie Gel Eye Pencil är en högpresterande gelliner med skruvmekanism ger samma resultat och precision som med en burk men här behövs ingen pensel. Vässare medföljer för precis applicering varje gång.

OFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Eyeliner Medical White

OFRA Cosmetics Eyeliner Pencil Eyeliner Medical White
Endast 129 kr

Beskrivning Krämig, longlasting och vattenfast. OFRA's eyeliner pennor glider lätt på och kan användas på ögonlocken, längs franslinjen eller längs vattenlinjen för en sultry, definierad look. Pennorna är mjuka när de appliceras, men kommer att torka ner och stanna kvar Detaljer Märke: OFRA Cosmetics Färg: Medical White Artikelnr: 500395-5765 Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Kohl Pencil Max Factor Eyeliner

Kohl Pencil Max Factor Eyeliner
Endast 69 kr

050 Charcoal Grey, Denna Kohl penna är ditt hemliga vapen till sexiga, effektfulla ögon. Den både definierar formen och tillför ett stänk av färg till din look, den kan appliceras och bli sotigt sexig över dina ögonlock och under de nedre fransarna för en riktigt rockig chic stil. En mjuk, lättblandad penna som bara tar sekunder att applicera och som omedelbart ger en glamour-kick oavsett om du går från skrivbordet till dansgolvet eller från gymmet till jobbet.

Super Liner Perfect Slim Eyeliner 2ml L'Oréal Paris Eyeliner

Super Liner Perfect Slim Eyeliner 2ml L'Oréal Paris Eyeliner
Endast 125 kr

Intense Black 2ml, Super Liner Perfect Slim Eyeliner är en flytande vattenfast eyeliner som ger ett intensivt resultat med tydlig precision. Den mjuka 0,4mm filtspetsen ger dig optimal kontroll över appliceringen och du får jämna svepande linjer längs med ögonlocket.

Matte Waterproof Liquid Eyeliner 1,7ml blackUp Eyeliner

Matte Waterproof Liquid Eyeliner 1,7ml blackUp Eyeliner
Endast 219 kr

N°05 1,7ml, Framtagen för att ge en matt finish, är denna eyeliner idealisk för att få intensitet och glöd i blicken. Den högpresterande, vattenfasta formulan ger ett varaktigt resultat som varar i upp till 24 timmar och motstår både värme och fuktighet.Upptäck denna härliga eyeliner vars ultrapigmenterade, flytande formula ger intensiva och levande färger!

Slide On Pencil 1,2g NYX Professional Makeup Eyeliner

Slide On Pencil 1,2g NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 85 kr

SL13 Jewel 1,2g, En eyeliner penna med otroligt mjuk formula.Trots den mjuka konsistensen kladdar den inte, utan håller sig på plats. Den fungerar som en flytande eyeliner, men är mycket smidigare att använda. Den ger starka och rejäla färgresultat.

OFRA Cosmetics Lipliner Läppennor Plum

OFRA Cosmetics Lipliner Läppennor Plum
Endast 129 kr

Beskrivning Vattenfast läppenna som är lämplig att använda på de mest känsliga läppar och ögonområden. Tillverkad med en syntetisk beeswax bas som ger ett jämnt och hållbart resultat OFRA Cosmetics läppennor fungerar även utmärkt att använda som eyeliners Detaljer Märke: OFRA Cosmetics Färg: Plum Artikelnr: 500304-0301 Skönhet / Makeup / Läppennor Ladda ner pressbild

Cream Shaper for Eyes 1,2g Clinique Eyeliner

Cream Shaper for Eyes 1,2g Clinique Eyeliner
Endast 185 kr

N°105 Chocolate Lustre 1,2g, Krämigt mjuk och definierande penna med lite skimmer. Formar och definierar med intensiv och hållfast färg. Vattenfast och motståndskraftig mot svett. Enkel att vässa. Oftalmologiskt testad.