Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Soft Kohl Kajal Pencil, Rimmel Eyeliner

Soft Kohl Kajal Pencil, Rimmel Eyeliner till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Soft Kohl Kajal Pencil, Rimmel Eyeliner inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Soft Kohl Kajal Pencil, Rimmel Eyeliner hos NordicFeel

Jet Black 061, Mjuk och behaglig eyeliner. Denna penna ger en tät färg, som kan suddas på ögonlocket för sotande ögon. Mycket lätt att applicera. Perfekt för sexiga, sotiga ögon!


Endast 55 kr
 

Vi kan även tipsa om

Eye Pencil, 2g FACE Stockholm Eyeliner

Eye Pencil, 2g FACE Stockholm Eyeliner
Endast 159 kr

Correct 2g, Eye Pencil är en krämig sammetsmjuk penna i en mängd olika kulörer som definierar, intensifierar och komplimenterar ögonskuggorna från FACE Stockholm. Varje penna har namn efter familjen, vänner och kända makeup artister som ingår i FACE Stockholms familj.

Patent Liquid Eyeliner, TIGI Cosmetics Eyeliner

Patent Liquid Eyeliner, TIGI Cosmetics Eyeliner
Endast 219 kr

Black, Vattenfast och kladdfri eyeliner som torkar snabbt och håller i upp till 18 timmar. Eyelinern har en mjuk och flytande formula som ger en läderliknande finish. Spetsen är utformad för extra precision och linjerna kan lätt varieras från mycket tunna till kraftfulla, tjocka konturer.Användning:Applicera nära fransraden i små och lätta drag för att skapa kraftfulla och definierade ögon.

Lipliner, OFRA Cosmetics Läppenna

Lipliner, OFRA Cosmetics Läppenna
Endast 185 kr

Glacier Pink 6 g, Vattenfast läppenna som är lämplig att använda på de mest känsliga läppar och ögonområden. Tillverkad med en syntetisk beeswax bas som ger ett jämnt och hållbart resultat. OFRA Cosmetics läppennor fungerar även utmärkt att använda som eyeliners.

Kohl Pencil, Max Factor Eyeliner

Kohl Pencil, Max Factor Eyeliner
Endast 69 kr

030 Brown, Denna Kohl penna är ditt hemliga vapen till sexiga, effektfulla ögon. Den både definierar formen och tillför ett stänk av färg till din look, den kan appliceras och bli sotigt sexig över dina ögonlock och under de nedre fransarna för en riktigt rockig chic stil. En mjuk, lättblandad penna som bara tar sekunder att applicera och som omedelbart ger en glamour-kick oavsett om du går från skrivbordet till dansgolvet eller från gymmet till jobbet.

Liquid Eyeliner, 4ml INGLOT Eyeliner

Liquid Eyeliner, 4ml INGLOT Eyeliner
Endast 135 kr

25 4ml, Liquid Eyeliner har högintensiva pigment och en ultrafin applikator som garanterar hög precision och färg med denna snabbtorkande flytande eyeliner som inte smetar. Silikoner skyddar huden och jämnar ut textur skillnader vilket garanterar en felfri applicering. Allergivänlig.

Colormatic Eye Pen, 1,3g IsaDora Eyeliner

Colormatic Eye Pen, 1,3g IsaDora Eyeliner
Endast 75 kr

21 Soft Black 1,3g, En mjuk, vattenfast eyeliner som ej kräver pennvässare. Den rikt pigmenterade formulan har en mjuk textur som är lätt att tona. Kan användas både till en mjuk kontur och exakt linje. Smart design med skruvbar penna som gör att du slipper vässare.- Vattenfast.- Oparfymerat.- Kliniskt testat.

Colormatic Eye Pen, 1,3g IsaDora Eyeliner

Colormatic Eye Pen, 1,3g IsaDora Eyeliner
Endast 75 kr

22 Dark Brown 1,3g, En mjuk, vattenfast eyeliner som ej kräver pennvässare. Den rikt pigmenterade formulan har en mjuk textur som är lätt att tona. Kan användas både till en mjuk kontur och exakt linje. Smart design med skruvbar penna som gör att du slipper vässare.- Vattenfast.- Oparfymerat.- Kliniskt testat.

Precision Eye Pencil, Glo Skin Beauty Eyeliner

Precision Eye Pencil, Glo Skin Beauty Eyeliner
Endast 189 kr

Black 1,1 g, Eyeliner-penna som är mjuk och behaglig att applicera. Rik på pigment och sitter länge! En avancerad mineral eyeliner formula som är mjuk och följsam, som inte rinner bort under dagen. Rik på välgörande antioxidanter och passar känsliga ögon. Sitter bra i regn och vid tårar. Med applikatorn är det lätt att sudda ut och mjuka upp din eyeliner, använd sudden som sitter i pennans andra ände.

Superliner Tattoo Signature, L'Oréal Paris Eyeliner

Superliner Tattoo Signature, L'Oréal Paris Eyeliner
Endast 135 kr

Black 2 ml, Skapa egna, superprecisa och jämna linjer och SIGNERA DIN PERSONLIGA STIL MED 24 TIMMARS LINER SOM ÄR SVARTARE ÄN SVARTA med Tattoo Signature by Superliner. Snabb och enkel applicering med filtspetsen. Skapa din egen linje i ett enkelt drag.

Smoky Eye Liner, 1,2g IsaDora Eyeliner

Smoky Eye Liner, 1,2g IsaDora Eyeliner
Endast 95 kr

12 Dark Brown 1,2g, Eyelinerpenna med en inbyggd ?smudger? för en snabb och enkel smoky eyes-look. Mjuk, rik pigmenterad formula för en intensiv färg som varar länge. Eyelinern är vattenfast och fukttålig vid hetta och hög luftfuktighet, kladdar inte och sitter säkert hela dagen. Kan även användas som kajalpenna på den inre kanten av ögat.- Oparfymerad. - Oftalmologiskt testad.

Skinny Stick, Clinique Eyeliner

Skinny Stick, Clinique Eyeliner
Endast 205 kr

04 Olive-Tini, Skinny Stick från Clinique är en eyeliner som är lätt att använda.Den glider lätt på ögonlocket och definierar naturligt fransarna så nära franskanten det går.Den har alltid en perfekt spets som att den aldrig behövs vässas.Testad av ögon läkare och är allergitestad.100% oparfymerad.