Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Zao Pencil Multipurpose 1,17 g

Zao Pencil Multipurpose 1,17 g till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Zao Pencil Multipurpose 1,17 g inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Zao Pencil Multipurpose 1,17 g hos Svenskt Kosttillskott


Endast 99 kr
 

Vi kan även tipsa om

L'Oréal Paris Superliner Tattoo Signature Eyeliner Svart

L'Oréal Paris Superliner Tattoo Signature Eyeliner Svart
Endast 139 kr

Skapa egna, superprecisa och jämna linjer och signera din personliga stil med 24 timars liner som är svartare än svar med Tattoo Signature by Superliner. Snabb och enkel applicering med filtspetsen. Skapa din egen linje i ett enkelt drag. Innehåller: 2ml. Artikelnr: 230789-0014 Färg: Svart Kategori: Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Skinny Stick, Clinique Eyeliner

Skinny Stick, Clinique Eyeliner
Endast 205 kr

04 Olive-Tini, Skinny Stick från Clinique är en eyeliner som är lätt att använda.Den glider lätt på ögonlocket och definierar naturligt fransarna så nära franskanten det går.Den har alltid en perfekt spets som att den aldrig behövs vässas.Testad av ögon läkare och är allergitestad.100% oparfymerad.

Make Up Store Eye Pencil Eyeliner Black

Make Up Store Eye Pencil Eyeliner Black
Endast 145 kr

Eye Pencil från Make Up Store har perfekt konsistens som gör att den sitter som berget på huden kring ögat och på locken, där det produceras olja. Pennan är vattenfast och sitter kvar på slemhinnan i ögat, trots hög tårproduktion. Detta gör den hållfast och mycket lättarbetad på respektive användningsområde. En kajalpenna ger en mjukare markering än vad en eyeliner gör. En kajalpenna bör fixeras med lite skugga för att sitta hela dagen eller om du väljer att blanda din penna med lite Mixing Liquid. 1,14 g Artikelnr: 217695-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Perfect Contour Kajal Waterproof, 1,2g IsaDora Eyeliner

Perfect Contour Kajal Waterproof, 1,2g IsaDora Eyeliner
Endast 85 kr

Tropical Green 1,2g, Perfect Contour Kajal Waterproof är en rikt pigmenterad eyeliner, anpassad för att markera den inre kanten på det övre och undre ögonlocket, kan även användas på vattenlinjen. Den har en extra mjuk och följsam textur som gör den lätt att tona. Kan användas både till en mjuk kontur och exakt linje. Välj en ljus nyans om du vill få en öppen och vaken blick, eller välj en mörk nyans för en djup och sensuell look.- Vattenfast.- Vässas med IsaDora Pencil Sharpener Slim.- Oparfymerad. - Oftalmologiskt testad.

Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner, Estée Lauder Eyeliner

Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner, Estée Lauder Eyeliner
Endast 239 kr

Indigo 0,4 g, Tänj på gränsen. Avundsvärd färg som håller hela dagen och natten - upp till 24 timmar.Från precis definition till dunkel smudge. Möjligheterna är gränslösa. Innehåller en mjuk, smudge-sida och en inbyggd vässare. För att uppnå en smudgeeffekt, arbeta ut innan den torkar.Vattenfast. Kladd-, svett-, värme- och fuktresistent.Användning:Applicera längs med den övre franskanten.

Cream Shaper for Eyes, 1,2g Clinique Eyeliner

Cream Shaper for Eyes, 1,2g Clinique Eyeliner
Endast 185 kr

N°105 Chocolate Lustre 1,2g, Krämigt mjuk och definierande penna med lite skimmer. Formar och definierar med intensiv och hållfast färg. Vattenfast och motståndskraftig mot svett. Enkel att vässa. Oftalmologiskt testad.

Colormatic Eye Pen, 1,3g IsaDora Eyeliner

Colormatic Eye Pen, 1,3g IsaDora Eyeliner
Endast 75 kr

20 Black 1,3g, En mjuk, vattenfast eyeliner som ej kräver pennvässare. Den rikt pigmenterade formulan har en mjuk textur som är lätt att tona. Kan användas både till en mjuk kontur och exakt linje. Smart design med skruvbar penna som gör att du slipper vässare.- Vattenfast.- Oparfymerat.- Kliniskt testat.

One Fine Line Micro Defining Liner, bareMinerals Eyeliner

One Fine Line Micro Defining Liner, bareMinerals Eyeliner
Endast 249 kr

Exact Onyx 0,1 g, One Fine Line? Micro Liner är vår tunnaste eyeliner någonsin med en spets på bara 1,5 mm. Den ger en precis applicering längst franslinjen och/eller vattenlinjen. Den här uppskruvbara eyelinerpennan är vattenfast, kladdar inte och har en mjuk matt finish med lång hållbarhet.Den krämiga formulan som innehåller naturliga vaxer glider lätt längst franslinjen utan att fastna vid fransroten och skapar en känsla av fylligare fransar. Passar bra för en tunn eyelinermarkering och när du vill skapa en vinge.- Oftalmologiskt testadAnvändning:Vrid försiktigt upp pennan, exakt så mycket som du behöver eftersom pennan inte går att vrida tillbaka. Formulan är extra krämig så det behövs bara lite. Börja vid yttre ögonvrån och applicera med små drag och arbeta dig inåt längst franslinjen, vattenlinjen eller båda.

Strictly Vinyl Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner

Strictly Vinyl Eyeliner, NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 85 kr

Hazy 2 ml, Är du redo att rocka loss med Strictly Vinyl? Eyeliner? Välj mellan de åtta episka färgerna som ingår i vår färgsprakande katalog. Denna superglansiga flytande eyeliner med en tunn och flexibel borste glider lätt på och ger en intensivt lackerad look som du vill bära om och om igen! VAD DET ÄR: En superglansig flytande eyeliner med en flexibel applikator. VAD DEN GÖR: De pigmenterade nyanserna är lätta att applicera och ramar in dina ögon med superglans. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den tunna borsten på denna pro-level eyeliner gör det möjligt för dig att uppnå seriös precision.Användning:Applicera på ögonlocket, och teckna dina linjer så smala eller tjocka som du önskar. BÄST TILL: ? Medel till professionell ? Till dig som älskar flytande eyeliner ? En edgy trend i vinyl

Epic Ink Liner, NYX Professional Makeup Eyeliner

Epic Ink Liner, NYX Professional Makeup Eyeliner
Endast 115 kr

Shade 01, Älskar du att få inspo till en superfin vinge? Skapa den själv med Epic Ink Liner. Denna intensivt pigmenterade, vattenfasta eyeliner har en tunn och smidig spets som enkelt låter dig skapa svarta, flytande linjer för en definierad finish. Kontrollera tjockleken på strecket genom att pressa försiktigt på pennan. Fin och naturlig eller bred och bold - du bestämmer vilken look du vill ha!

Models Own i-Definer Kohl Pencil Eyeliner Eyeliner Black Onyx

Models Own i-Definer Kohl Pencil Eyeliner Eyeliner Black Onyx
Endast 89 kr

Skapa dramatiska ögon med denna intensiva kohl liner från Models Own. Artikelnr: 282536-1417 Färg: Black Onyx Kategori: Skönhet / Makeup / Eyeliner Ladda ner pressbild

Mr Write Now, the Balm Eyeliner

Mr Write Now, the Balm Eyeliner
Endast 185 kr

Bill 0,3 g, Mr Write är en eyeliner fylld med charm och karisma. Den mjuka pennan glider lätt på huden och ger ett resultat som varar hela dagen.