Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Dry Shampoo Cherry Duo, 200ml Batiste Hårvård

Dry Shampoo Cherry Duo, 200ml Batiste Hårvård till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Dry Shampoo Cherry Duo, 200ml Batiste Hårvård inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Dry Shampoo Cherry Duo, 200ml Batiste Hårvård hos NordicFeel

Ett exklusivt paketerbjudande från Batiste. Innehåller två stycken Dry Shampoo i doften Cherry till ett rabatterat pris.Cherry består av en feminin doft med av härliga körsbär och är ett torrschampo som omedelbart rengör och fräschar upp håret mellan tvättar. Spraya i hårrötterna med ca 30 cm avstånd. Massera noggrant med fingertopparna och styla sedan som vanligt. Perfekt när du är på språng eller inte har tid att tvätta håret.


Endast 124 kr
 

Vi kan även tipsa om

d:sculpt Duo, 75g d:fi Hårvård

d:sculpt Duo, 75g d:fi Hårvård
Endast 207 kr

Ett exklusivt paketerbjudande från D:fi. Innehåller två stycken High Hold Sculpting Cream till ett rabatterat pris.Ett av de mest sålda hårvaxen! D:fi ger en hög stadga och matt finish. Du kan lätt skapa volym och vara kreativ med frisyren. Applicera i fuktigt eller torrt hår.

Beach Spray, E+46 Saltvattenspray

Beach Spray, E+46 Saltvattenspray
Endast 139 kr

Beach spray ger en sträv och matt struktur med volym som håller en hel dag. Håret blir lättare att styla och håller formen längre. Spraya på enstaka partier i eller i hela håret. Styla som du önskar.

Rock Hard, 284g Biosilk Hårspray

Rock Hard, 284g Biosilk Hårspray
Endast 245 kr

Rock Hard Styling Spray är en snabbtorkande hårspray med extra fast stadga som dessutom är resistent mot fukt och motverkar frissighet. Sprayen är lättviktig och tynger inte håret. En hårspray för ultimat volym och optimal glans.Lås in din frisyr genom att spraya jämnt över håret från ca 20?25 cm avstånd. Undvik ögonkontakt.

Cotton Uzu, 75ml Shu Uemura Hårvax

Cotton Uzu, 75ml Shu Uemura Hårvax
Endast 355 kr

Flexibelt definierande hårcrème med bomullsfibrer från en delikat blomma som har mjukgörande egenskaper. Berikat med bomullsfibrer ger Cotton Uzu luftig och glansig finish till vågigt hår, samt stadga och flexibel fixering. Användning:Appliceras som avslutning i handdukstorkat eller torrt hår.

Microweb Fiber, Sebastian Hårvax

Microweb Fiber, Sebastian Hårvax
Endast 225 kr

Från statisk monotoni till lekfull dynamik där element av ljud, rytm och sound kommer samman till ett. Låt håret återspegla musiken. Låt musiken inspirera dig till att skapa ditt eget medley av stilar. Microweb Fiber är en stylingprodukt med elastiskt mikrofiber, designad för att skapa ett viktlöst 3D-nät i håret för flexibel struktur och mjuk rörelse.

Pomade, REF Hårvax

Pomade, REF Hårvax
Endast 195 kr

Pomada med hög glans och stadga för en klassisk ?sleek look?.

Forma Lagom, 75ml Björk Hårvax

Forma Lagom, 75ml Björk Hårvax
Endast 125 kr

Forma Lagom är ett vax som ger stadga och struktur. Den är lätt att fördela i håret och passar perfekt för alla typer av hår. Vaxet är tillverkat med björkextrakt som lugnar hårbotten. Arbetas smidigt in i handdukstorkat eller torrt hår. Innehåller inga mineraloljor.

EIMI, 75ml Wella Hårgel

EIMI, 75ml Wella Hårgel
Endast 155 kr

Flexibel stylingkräm. Forma distinkta frisyrer med definition i långt eller kort hår med den här mjuka stylingkrämen. Karnaubavax ger starkt och flexibelt stöd.

Creator Clay, 100ml Maria Nila Hårvax

Creator Clay, 100ml Maria Nila Hårvax
Endast 139 kr

Ett lervax som formar och stylar med ett matt resultat. Används i torrt hår. För kort till mellanlångt hår. Hold 3 av 6

Caviar Anti-Aging, 500ml Alterna Hårspray

Caviar Anti-Aging, 500ml Alterna Hårspray
Endast 315 kr

En torr spray som kan borstas ur. Ger kontroll och mjuk styling. Återställer både livfullhet och elasticitet till håret.