Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Forming Cream, REF Hårvax

Forming Cream, REF Hårvax till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Forming Cream, REF Hårvax inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Forming Cream, REF Hårvax hos NordicFeel

85 ml, Hair shaper med hög flexibel stadga som går att forma om. Ger volym och struktur.


Endast 195 kr
 

Vi kan även tipsa om

Osis+ Dust It, 10g Schwarzkopf Professional Volympuder

Osis+ Dust It, 10g Schwarzkopf Professional Volympuder
Endast 149 kr

Matifying Powder 10g, Nu i ny utforming för att garantera att din Dust It produkt är en äkta originalprodukt!Lätt puder som ger textur med matt effekt. Medium kontroll och separation. Användning: Kreativ styling på torrt hår. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga, kamma igenom med fingrarna, lyft in i botten.

Styling Wax, REF Hårvax

Styling Wax, REF Hårvax
Endast 149 kr

85 ml, Ett vax för hög kontroll som ger maximal stadga med lagom glans.

Osis+ Hairbody, 200ml Schwarzkopf Professional Hårspray

Osis+ Hairbody, 200ml Schwarzkopf Professional Hårspray
Endast 175 kr

Prep-spray 200ml, Stylingspray med fjäderlätt balsameffekt. Slätar ut hårytan och gör håret lätt att reda ut.

Root Lifter, Vision Haircare Hårspray

Root Lifter, Vision Haircare Hårspray
Endast 149 kr

200ml, Root Lifter är en lotion/mousse som passar alla längder och typer av hår. Ger volym från hårbotten ut till toppen. Den tar även bort frissighet. Värmeskydd för plattång.

Microweb Fiber, Sebastian Hårvax

Microweb Fiber, Sebastian Hårvax
Endast 225 kr

45ml, Från statisk monotoni till lekfull dynamik där element av ljud, rytm och sound kommer samman till ett. Låt håret återspegla musiken. Låt musiken inspirera dig till att skapa ditt eget medley av stilar. Microweb Fiber är en stylingprodukt med elastiskt mikrofiber, designad för att skapa ett viktlöst 3D-nät i håret för flexibel struktur och mjuk rörelse.

Form, 400ml Sebastian Hårspray

Form, 400ml Sebastian Hårspray
Endast 215 kr

Shaper Fierce 400ml, Få håret att hållas som du vill med Sebastian Professional Shaper Fierce. Denna professionella hårspray med extra styrka ger en stark och pålitlig stadga i alla situationer. Sebastian Shaper Fierce gör det möjligt att forma håret på alla möjliga sätt för en ultrastark stadga som håller hela dagen. Sebastians efterbehandlingsspray är speciellt lämpligt för medelgrova till grova hårstrukturer och bevarar deras volym och frisyr.Användning:Spraya Sebastian Shaper Fierce i torrt hår för att fixera och styla på plats. Lackera håret platt eller använd för att bygga upp en vågad form.

Elements, 150ml IdHAIR Torrschampo

Elements, 150ml IdHAIR Torrschampo
Endast 169 kr

Volumizing Dry Shampoo 150ml, Ett torrschampo som absorberar smuts, olja och produktrester. Lämnar håret med en fräsch doft och är idealisk för hårstyling. Innehåller inga parabener eller allergiframkallande parfymer.

Eruptek, Sebastian Hårvax

Eruptek, Sebastian Hårvax
Endast 225 kr

75ml, Eruptek är en hårstylingspasta som ger explosiv omarbetningsbar volym, samtidigt som du får en härlig textur som är lätt att jobba med. Den krämiga konsistensen ger ett matt resultat och håller håret på plats.Användning: Gnugga pastan mellan handflatorna och fördela jämnt i torrt hår, styla tills produkten har blivit torr och gått in helt i håret. För extra volym och textur, applicera i handdukstorkat hår och föna.

Biosource, 150ml Biotherm Ansiktsrengöring

Biosource, 150ml Biotherm Ansiktsrengöring
Endast 215 kr

Hydra-Mineral Cleanser Toning Mousse 150ml (Dry skin), En rengörande mousse-gel speciellt anpassad torr hy, berikad med zink, som ger en svalkande fräsch känsla och rengör huden skonsamt.

Dry Shampoo Blush Duo, 200ml Batiste Hårvård

Dry Shampoo Blush Duo, 200ml Batiste Hårvård
Endast 124 kr

2 x Dry Shampoo 200ml, Ett exklusivt paketerbjudande från Batiste. Innehåller två stycken Dry Shampoo i doften Blush till ett rabatterat pris.Blush består av en feminin doft med blommiga och förförande noter och är ett torrschampo som omedelbart rengör och fräschar upp håret mellan tvättar. Spraya i hårrötterna med ca 30 cm avstånd. Massera noggrant med fingertopparna och styla sedan som vanligt. Perfekt när du är på språng eller inte har tid att tvätta håret.

Therma Shape, KMS Stylingcreme

Therma Shape, KMS Stylingcreme
Endast 275 kr

Hot Flex Spray 200 ml, Therma Shape Hot Flex Spray med normal stadga för styling med värmeverktyg. Perfekt för att skapa lockar i rakt hår. Spraya i handdukstorkat hår, föna och styla med värmeverktyg.

Shaper Wax, E+46 Hårvax

Shaper Wax, E+46 Hårvax
Endast 139 kr

100ml, Shaper Wax är ett fibervax som passar utmärkt för att forma rufsiga frisyrer. Ger håret stadga, volym och glans. Applicera vaxet i handdukstorkat eller torrt hår, forma och styla håret i din egen stil.