Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

StyleLink, Matrix Hårspray

StyleLink, Matrix Hårspray till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp StyleLink, Matrix Hårspray inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper StyleLink, Matrix Hårspray hos NordicFeel

Spray med lätt stadga som förkortar föntiden. Produktens snabbtorkande ämnen tämjer friss och flygigt hår och förbereder håret för en slät styling.Användning:Skaka väl före användning. Spraya 15-20 cm från håret. Föna som vanligt.


Endast 165 kr
 

Vi kan även tipsa om

Hair Gum, Fudge Hårgel

Hair Gum, Fudge Hårgel
Endast 149 kr

Hair Gum är en gelé med doft av bubbelgum som ger starkt fäste, flexibilitet och är perfekt för tjockt svårhanterligt hår.

Gel Forte, Sebastian Hårgel

Gel Forte, Sebastian Hårgel
Endast 85 kr

Skapa obegränsat antal former och fixera hårets struktur med Sebastian Professional Gel Forte. Detta starka hårgel gör att du kan skapa alla möjliga former samtidigt som du behåller imponerande flexibilitet och glänsande stadga. Den pärlemoraktiga formulan i detta icke-oljiga hårgel glider lätt in i håret och lämnar ingen stelhet eller kladd. Sebastians gel är lätt att skölja ur och passar för alla hårtyper.Användning:Applicera Sebastian Gel Forte i fuktigt hår. Föna för smidig kontroll och flexibel stadga. Applicera i torrt hår för starkare stadga och separation. Forma och fixera i önskad frisyr.

Got2B Fresh It Up, 200ml Schwarzkopf Torrschampo

Got2B Fresh It Up, 200ml Schwarzkopf Torrschampo
Endast 75 kr

Got2B Fresh It Up är anpassad för dig med brunt hår. Detta torrschampo fräschar snabbt upp håret mellan hårtvättarna med en fantastisk doft som håller hela dagen. Med söt chokladdoft. Omedelbart fräschare hår, inga vita rester i håret och en doft som håller länge.

Hairspray, E+46 Hårspray

Hairspray, E+46 Hårspray
Endast 139 kr

Hairspray E+46 från Paul Mitchell är ett hårspray som ger håret ett glansigt resultat.Den har en hållbar stadga som gör det enkelt att styla håret snabbt.

Keratin Healing Oil, L'ANZA Hårspray

Keratin Healing Oil, L'ANZA Hårspray
Endast 79 kr

Snabbtorkande hårspray som ger långvarig fast stadga och flexibelt stöd. Bekämpar frissighet och är fuktbeständig. Sprayen har en jämn spridning och ger strålande glans. Blir inte stel eller klistrig. Innehåller Phyto IV Complex och tillför keratinprotein för att öka hårets volym och styrka. Ger ett fullt UV-skydd och värmeskydd upp till 260°C. Passar alla hårtyper.Användning:Håll 15-20 cm från håret och spraya jämnt över färdig frisyr.

Vanity Purse, 80ml Lernberger Stafsing Paket

Vanity Purse, 80ml Lernberger Stafsing Paket
Endast 189 kr

Vanity Purse från Lernberger Stafsing är ett set som innehåller Dryclean (torrschampo), Hairspray och Hairfume (hårparfym) i travel size. Perfekta kitet att ha med i handväskan, på resan eller på festen!

Stylbrid 9, Sebastian Mousse

Stylbrid 9, Sebastian Mousse
Endast 245 kr

Stylbrid 9 är den nyaste medlemmen i vårt ikoniska FLOW sortiment som ger både vård och styling fördelar. Sortimentet startade med Potion 9, följd av Potion 9 Lite och nu Stylbrid 9. Medan de två första produkterna har en majoritet av vårande effekter har den nya Stylbrid 9 fokus på vårdande styling.

Hold & Shine Spray, REF Hårspray

Hold & Shine Spray, REF Hårspray
Endast 109 kr

En hårspray som ger både stadga, glans och motverkar friss. Ger textur och maximal kontroll. Icke-klibbig formula som är lätt att borsta ut när du vill styla om ditt hår.

StyleLink, Matrix Mousse

StyleLink, Matrix Mousse
Endast 165 kr

En luftig mousse som skapar hållbar, följsam och viktlös volym utan att göra håret krispigt eller klibbigt.Användning:Skaka väl. Applicera i handdukstorkat hår. Föna.

Healing Style, 50ml L'ANZA Hårvax

Healing Style, 50ml L'ANZA Hårvax
Endast 89 kr

Healing Style Urban Molding Paste från Lanza är ett vax som ger håret fyllighet och struktur för att skapa bättre formbarhet. - Hårförtjockare - Ger volym och struktur - Settingeffekt: 6 - Värmeskydd: 260 c Användning: Molding Paste i fuktigt hår: Arbeta in en lagom mängd i håret. Föna eller låt självtorka! Molding Paste i torrt hår: Arbeta ut en lagom mängd i handflatorna, fördela det genom håret för att skapa en rufsig look som kan återskapas om och om igen.

Trilliant, 150ml Sebastian Värmeskydd

Trilliant, 150ml Sebastian Värmeskydd
Endast 225 kr

Ge skydd och blänkande glans åt håret med Sebastian Professional Trilliant spray. Denna lätta hårspray innehåller bergkristallextrakt och vårdar lätt håret för att ge det extra glans. Sebastians spray ger värmeskydd åt håret, samtidigt som det skapar volym och strålande glans.Användning:Skaka Sebastian Trilliant sprayen för att blanda den och aktivera Trilliant-komplexet.Spraya på fuktigt hår strax innan föning för otrolig volym och strålande glans. För värmeskydd och slät glans, använd sparsamt på torrt hår med värmeredskap.

Full Of It, 363ml TIGI Bed Head Hårspray

Full Of It, 363ml TIGI Bed Head Hårspray
Endast 135 kr

Full Of It Volume Finishing Spray från TIGI Bed Head är ett hårspray som ger ditt hår volym.Den har en stark stadga utan att kännas stel.Resultatet blir att håret får textur och glans.