Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Volume, 300ml Vision Haircare Hårspray

Volume, 300ml Vision Haircare Hårspray till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Volume, 300ml Vision Haircare Hårspray inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Volume, 300ml Vision Haircare Hårspray hos NordicFeel

Volume är ett osynligt glansgivande volymspray där bygger upp en enorm volym och struktur på ditt hår. Underbar att använda i fuktigt hår i samband med styling med fön.


Endast 149 kr
 

Vi kan även tipsa om

Style Masters, 85g Revlon Hårvax

Style Masters, 85g Revlon Hårvax
Endast 175 kr

Fibervax med hög stadga. Perfekt om du vill skapa en frisyr med maximal kontroll. Fibrerna aktiveras i händerna innan produkten appliceras i håret. Stadga: Stark stadgaLook: Naturlig Användning: Arbeta mer produkten i händerna och applicera sedan i torrt hår.

Surf Spray, Bumble & Bumble Saltvattenspray

Surf Spray, Bumble & Bumble Saltvattenspray
Endast 205 kr

Vad: Saltimpregnerad för sexig, vindpinad, saltvattenstruktur (närsomhelst, varsomhelst). Vem: För alla (inte bara för strandsatta surfare). Ger volym, lätt stadga och en matt finish. Fungera perfekt på alla typer av hår. När: Alltid. Hur: Arbeta igenom i torrt eller fuktigt hår. Låt självtorka eller föna med tratt. Testa tillsammans med Grooming Creme för en sexig separation, Thickening Hairspray för rufsig volym eller med Color Minded Styling Balm för mjukare vindpinad effekt.

Structure, 100ml Joico Hårvax

Structure, 100ml Joico Hårvax
Endast 179 kr

Structure Shaper är den perfekta stylingprodukten för alla som har det minsta svårt att bestämma sig. Denna lätta och krämiga pasten tillför textur, definition, naturlig finish och medelstadga utan att kompromissa med flexibilitet. Att byta stil under dagen har aldrig varit enklare än nu. Med SHAPERS krämiga bas fixar du snabba frisyrer på nolltid! Shaper är särskilt effektiv för de som vill att håret ska kännas som att det inte är någon produkt i det. Den lätta och krämiga pasten hjälper dig att skapa frisyrer med subtil textur och fungerar bäst på tunt till normalt hår. Och som bonus: Håret doftar dessutom underbart! Arbeta ut en liten mängd i handen och arbeta in i torrt hår. Applicera i fuktigt hår för mer definition och mindre frissighet. Stadga: 2/5

Salt Spray, 50ml Balmain Saltvattenspray

Salt Spray, 50ml Balmain Saltvattenspray
Endast 99 kr

Volymgivande saltspray i resestorlek, med äkta havssalt som ger en skön after beach känsla och massor av volym och textur

Trilliant, 150ml Sebastian Värmeskydd

Trilliant, 150ml Sebastian Värmeskydd
Endast 225 kr

Ge skydd och blänkande glans åt håret med Sebastian Professional Trilliant spray. Denna lätta hårspray innehåller bergkristallextrakt och vårdar lätt håret för att ge det extra glans. Sebastians spray ger värmeskydd åt håret, samtidigt som det skapar volym och strålande glans.Användning:Skaka Sebastian Trilliant sprayen för att blanda den och aktivera Trilliant-komplexet.Spraya på fuktigt hår strax innan föning för otrolig volym och strålande glans. För värmeskydd och slät glans, använd sparsamt på torrt hår med värmeredskap.

Curl Power, REF Stylingcreme

Curl Power, REF Stylingcreme
Endast 209 kr

En fiberkräm som skapar spänst i permanentat eller självlockigt hår. Lockarna får ett naturigt utssende med mjuk seperation. Använd i handdukstorkat hår.Medium/stark stadga.

Body Luxe, 200ml Joico Stylingcreme

Body Luxe, 200ml Joico Stylingcreme
Endast 175 kr

Denna styling lotion passar utmärkt för tunt, platt och livlöst hår, då Joico Body Luxe Volumizing Elixir ger en fantastisk volym utan att tynga ner. Berikad med veteprotein, penetreras varje hårstrå och gör det fylligare, tjockare och ger ditt hår mer liv och volym och blir mer lättstylat.

StyleLink, Matrix Volympuder

StyleLink, Matrix Volympuder
Endast 165 kr

Ett lättviktigt volympulver som ger definition, grepp och lyft vid hårbotten, utan att göra håret matt.Användning:Applicera i torrt hår vid hårrötterna. Skaka/puffa ut och massera lätt med fingrarna för ökad volym.

Dualsenses For Men, 100ml Goldwell Hårvax

Dualsenses For Men, 100ml Goldwell Hårvax
Endast 189 kr

Dualsenses For Men Texture Cream Paste är en hårpasta som ger struktur och en matt finish. Passar alla hårtyper. Fördela produkten i händerna och applicera i handdukstorkat hår.

System Professional, Wella Stylingcreme

System Professional, Wella Stylingcreme
Endast 239 kr

En kräm för att skapa textur och starkt grepp. Ger möjlighet att forma och definiera till den frisyr du själv önskar. Användning: Gnid en liten mängd i händerna och fördela i håret.

Glimmer Shine, Moroccanoil Hårspray

Glimmer Shine, Moroccanoil Hårspray
Endast 219 kr

Skimrande Glans är det perfekta avslutet för alla frisyrer. Det är en avslutande spray som attraherar och reflekterar ljus för att ge håret en underbar glans.Fylld med arganolja, vitaminer och antioxidanter, skapar den en osynlig slöja av ren, strålande glans, som också hjälper till att skydda håret mot yttre faktorer som sol, saltvatten och klor. Skimrande Glans kan användas för att förbättra färg och slingor, och ditt hår skiner vackert i alla ljus.

Pixie Dust, Löwengrip Hårspray

Pixie Dust, Löwengrip Hårspray
Endast 159 kr

En fjäderlätt hårspray som fixerar hårstråna för en naturlig känsla. Ger stadga utan att tynga ner håret. Fixerar och skyddar håret under hela dagen. Passar alla hårtyper. Spraya vid hårrötterna och tupera för extra volym, eller på 20-30 cm avstånd över färdig frisyr för att fixera.