Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Kenzo

Kenzo billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Kenzo direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2next pagelast page

Kenzo World, Kenzo Parfym

Kenzo World, Kenzo Parfym
Endast 735 kr

EdT 50 ml, Kenzo World EdT är en fruktigt blommig doft för den lekfulla kvinnan som inte är rädd för att bjuda på sig själv! Med en doftbukett av sprakande päron, levande pion, lysande mandelblom och sagolik iris skapar Kenzo World EdT energi och glädje för den busiga kvinnan.

Flower by Kenzo EdP, 50ml Kenzo Parfym

Flower by Kenzo EdP, 50ml Kenzo Parfym
Endast 799 kr

EdP 50ml, En sensuellt pudrig blommig, modern klassiker. En bukett av rosor och viol i harmoni med mjuka toner av vanilj och vit mysk.

Amour (Fuschia Edition) EdP, 50ml Kenzo Parfym

Amour (Fuschia Edition) EdP, 50ml Kenzo Parfym
Endast 845 kr

EdP 50ml, Kenzo Amour är en underbar orientalisk mix som är inspirerad av dofter från resor genom Asien. Underbara och livfulla platser med mängder av färger och aromer. Toppnoterna är skira dofter av körsbärsblomma, te från Kina och thailändska risgryn som ger en mjölkaktig doft. Karaktären framhävs av rökelse, frangipaniblomman och helitrope. Basnoterna baseras på träiga inslag och söt vanilj. Kenzo Amour är en resa i kärlekens tecken och är en blandning av värme, sötma och sensualism.

Kenzo World, Kenzo Parfym

Kenzo World, Kenzo Parfym
Endast 855 kr

EdP 50 ml, OVÄNTAD ? FANTASTISK? BLÄNDANDE ? UNIK Kenzo World är en blommig doft med flera olika lager och nyanser vilket gör den lika oväntad som Kenzo-kvinnan. Det feminina blommiga lagret kommer från pion och bländande jasmin däremot avslutas doften oväntat med en signatur av ambroxa som ger en säregen nyans av trä och ambra.

Flower by Kenzo EdP, 30ml Kenzo Parfym

Flower by Kenzo EdP, 30ml Kenzo Parfym
Endast 569 kr

EdP 30ml, Kenzo Flower är en sensuellt pudrig blommig, modern klassiker. En bukett av rosor och viol i harmoni med mjuka toner av vanilj och vit mysk.

Sidor: 1 2next pagelast page