Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Lanvin

Lanvin billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Lanvin direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2next pagelast page

Eclat D'Arpège EdP, 50ml Lanvin Parfym

Eclat D'Arpège EdP, 50ml Lanvin Parfym
Endast 359 kr

Lanvin Éclat d´Arpège är en delikat, frisk och lätt doft. Samtidigt som den är krispig och fruktig har doften även ett mjukt och varmt inslag.

ME EdP, 80ml Lanvin Parfym

ME EdP, 80ml Lanvin Parfym
Endast 359 kr

Doften är dedikerad till unika och självsäkra kvinnor och hyllar stark vilja, ömhet och sensualitet. Toppnoterna representeras av fruktiga toner från mandarin och blåbär som går vidare till en oas av rosa rosenblad och tuberos. Basen är krämig och söt av sandelträ och lakrits och omfamnar den fylliga, lyxiga och eleganta karaktären som är Lanvin ME.

Marry Me! EdP, 30ml Lanvin Parfym

Marry Me! EdP, 30ml Lanvin Parfym
Endast 249 kr

Lanvins doft Marry Me! är en modern tolkning av kärleken. En rolig, fri och romantisk doft utan att vara för flickig. Med toppnoter av bitter apelsin, vit persika och fresia blir doften fruktig och blommig. Hjärtnoter av Sambac Jasmine, mangolia och rosblad. Basnoterna avrundar med vit cederträ, ambra och mysk. För den dynamiska kvinnan.

Modern Princess, Lanvin Parfym

Modern Princess, Lanvin Parfym
Endast 345 kr

En härlig doft med ungdomlig karaktär. Pink Lady äpplen och svarta vinbär ger denna doft en härligt lekfull toppnot. Hjärtats jasmin och fresia tillför en vågad femininitet till doften. Basen är fylld med sensuella noter av vanilj orkidé och mysk.Toppnot: Pink Lady äpplen, Svarta vinbärHjärtnot: Jasmin, FresiaBasnot: Vanilj orkidé, Mysk

Oxygène EdP, 75ml Lanvin Parfym

Oxygène EdP, 75ml Lanvin Parfym
Endast 249 kr

Oxygène är den första doften för kvinnor i huset Lanvin efter den berömda Arpege, som bildades 1927. Oxygène är frisk, transparent och perfekt för dagligt bruk. Toppnoterna av denna doft är bergamott, gardenia, iris, ros, isop (en aromatisk ört med blå eller lila blommor) och en kryddig nyans vitpeppar. Basen är av sandelträ och vit mysk.

Sidor: 1 2next pagelast page