Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Läppenna

Läppenna billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Läppenna direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Dual Pencil Sharpener e.l.f. Pennvässare

Dual Pencil Sharpener e.l.f. Pennvässare
Endast 35 kr

, Denna praktiska Dual Pencil Sharpener är ett måste när du behöver vässa pennor i olika storlekar, så att du alltid får en professionell och exakt applicering. Den borttagbara adaptern låter dig anpassa storleken, så att du kan vässa både små och stora sminkpennor. Locket fångar upp spånen och gör det enkelt att städa upp. Dessutom får du med en mindre pennvässare, perfekt för resan, som bonus.Användning: Använd den lilla spetsen ovanpå pennvässaren för att få bort spån som är svåra att nå. Innan du vässar din eyeliner eller läppenna, lägg den i frysen i ca. 10 min. Den hårdnar och minskar risken för att den bryter när den smalnar av.

Perfect Lipliner 1,2g IsaDora Läppenna

Perfect Lipliner 1,2g IsaDora Läppenna
Endast 75 kr

80 Transparent Lip Fix 1,2g, Perfect Lipliner är en läppkonturspenna, idealisk att använda under läppstift för att ge intensivare färg med ett långvarigt resultat, samtidigt som det hindrar läppstiftet från att flyta ut. Använd som konturpenna för fylligare läppar, eller använd ensam som läppstift för en matt finish. Den mjuka formulan är rikt pigmenterad, för att ge intensiv färg.- Vattenresistent - Vässas med IsaDora Pencil Sharpener Slim

Lipliner Pencil Clarins Läppenna

Lipliner Pencil Clarins Läppenna
Endast 145 kr

06 Red, Clarins Lipliner Pencil har en krämig, mjuk textur som ger en behaglig och smidig applicering. Formulan är berikad med jojobaolja som ger fukt samtidigt som det ger en bra bas för läppstift. Läppennan gör att läppstiftet håller länge på läpparna och förhindrar att läppstiftet "blöder ut". Användning: Dra en linje strax utanför läppkonturen (som en ram runt läpparna). Fyll därefter i med önskat läppstift eller gloss.

Suede Matte Lipstick NYX Professional Makeup Läppstift

Suede Matte Lipstick NYX Professional Makeup Läppstift
Endast 109 kr

Brunch Me 3,5 g, Har du en crush på Suede Matte Lip Liner? Isåfall kommer du att falla pladask för Suede Matte Lipstick, vår helt nya formula som är inspirerad av de sammetsmjuka läppennorna. Det supermjuka och lätta läppstiftet, som kommer i ett vackert etui med ett hjärta på, täcker dina läppar i pudermatt färg. Kombinera all de 24 lyxiga färgerna med matchande läppenna för en look du kommer att älska. VAD DET ÄR:Ett behagligt läppstift som finns tillgängligt i 24 lyxiga och rikt pigmenterande färger. VAD DEN GÖR: Ger ett intensivt färgresultat och en pudermatt finish. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den är ying till din Suede Matte Lip Liners yang. Vi undrar själva hur vi har klarat oss så länge utan den. ANVÄNDNING: Använd läppstiftet för sig själv, eller hitta den matchande Suede Matte Lip Linern för en mer precis applicering. BÄST TILL: - Alla hudtoner- Alla som älskar matt lipliner - Nybörjare till professionell

Mechanical Lip Pencil NYX Professional Makeup Läppenna

Mechanical Lip Pencil NYX Professional Makeup Läppenna
Endast 85 kr

MPL06 Nude Pink, Älska dina läppar! Skapa perfekta läppkonturer med vår krämiga lipliner som är full av pigment i en enkel penna med skruvmekaniskm. Känd för att den sitter så bra!

Color Sensational Precision Lip Liner Maybelline Läppenna

Color Sensational Precision Lip Liner Maybelline Läppenna
Endast 69 kr

Hollywood 1,2 g, Color Sensational Precision Lip Liner skapar en mjuk och definierad makeup-look. Färgkoordinerade lipliners formar dina läppar utan att smeta ut och ger ett polerat intryck. Tillgänglig i flera matchande färger.

Sculpting Lipliner Waterproof IsaDora Läppenna

Sculpting Lipliner Waterproof IsaDora Läppenna
Endast 89 kr

Ginger Brown 0,3 g, Sculpting Lipliner Waterproof är en exklusiv läppenna, idealisk för att använda under läppstift för att ge intensivare färg och långvarigt resultat, samtidigt som det hindrar läppstiftet från att flyta ut. Använd som konturpenna för fylligare läppar, eller använd ensam som läppstift för en matt finish. Den mjuka formulan är rikt pigmenterad, för att ge intensiv färg som håller länge. Den smarta designen, med den skruvbara twist-up pennan gör att du slipper vässare.Tips: Använd i kombination med Lip Desire Sculpting Lipstick för perfekt skulpterade läppar.- Oparfymerat. - Kliniskt testat.

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick Läppstift Girl Bye

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick Läppstift Girl Bye
Endast 109 kr

Beskrivning Har du en crush på Suede Matte Lip Liner? Isåfall kommer du att falla pladask för Suede Matte Lipstick, NYX helt nya formula som är inspirerad av de sammetsmjuka läppennorna. Det supermjuka och lätta läppstiftet, som kommer i ett vackert etui med ett hjärta på, täcker dina läppar i pudermatt färg. Kombinera all de 24 lyxiga färgerna med matchande läppenna för en look du kommer att älska VAD DET ÄR: Ett behagligt läppstift som finns tillgängligt i 24 lyxiga och rikt pigmenterande färger VAD DEN GÖR: Ger ett intensivt färgresultat och en pudermatt finish VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den är ying till din Suede Matte Lip Liners yang. Vi undrar själva hur vi har klarat oss så länge utan den ANVÄNDNING: Använd läppstiftet för sig själv, eller hitta den matchande Suede Matte Lip Linern för en mer precis applicering BÄST TILL: Alla hudtoner Alla som älskar matt lipliner Nybörjare till professionell Detaljer Märke: NYX Professional Makeup Färg: Girl Bye Artikelnr: 832246-4860 Skönhet / Makeup / Läppstift Ladda ner pressbild

Mechanical Lip Pencil NYX Professional Makeup Läppenna

Mechanical Lip Pencil NYX Professional Makeup Läppenna
Endast 85 kr

MPL19 Black Lips, Älska dina läppar! Skapa perfekta läppkonturer med vår krämiga lipliner som är full av pigment i en enkel penna med skruvmekaniskm. Känd för att den sitter så bra!

Plump Up Lip Liner Elizabeth Arden Läppenna

Plump Up Lip Liner Elizabeth Arden Läppenna
Endast 205 kr

07 Rustic Red, Den här mjuka, krämiga och lättviktiga formeln formar och framhäver läpparna. Använd linern för att fylla ut läpparna samtidigt som du suddar ut fina linjer runt munnen. Den här dubbla applikatorn gör att du sömlöst kan blanda och fylla i med silikonspetsen.

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick Läppstift Brunch Me

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick Läppstift Brunch Me
Endast 109 kr

Beskrivning Har du en crush på Suede Matte Lip Liner? Isåfall kommer du att falla pladask för Suede Matte Lipstick, NYX helt nya formula som är inspirerad av de sammetsmjuka läppennorna. Det supermjuka och lätta läppstiftet, som kommer i ett vackert etui med ett hjärta på, täcker dina läppar i pudermatt färg. Kombinera all de 24 lyxiga färgerna med matchande läppenna för en look du kommer att älska VAD DET ÄR: Ett behagligt läppstift som finns tillgängligt i 24 lyxiga och rikt pigmenterande färger VAD DEN GÖR: Ger ett intensivt färgresultat och en pudermatt finish VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den är ying till din Suede Matte Lip Liners yang. Vi undrar själva hur vi har klarat oss så länge utan den ANVÄNDNING: Använd läppstiftet för sig själv, eller hitta den matchande Suede Matte Lip Linern för en mer precis applicering BÄST TILL: Alla hudtoner Alla som älskar matt lipliner Nybörjare till professionell Detaljer Märke: NYX Professional Makeup Färg: Brunch Me Artikelnr: 832246-4859 Skönhet / Makeup / Läppstift Ladda ner pressbild

Colour Play Lipliner INGLOT Läppenna

Colour Play Lipliner INGLOT Läppenna
Endast 125 kr

316 0.3g, Colour Play Lipliner är en annan lysande produkt från din favorit samling. Dessa vibrerande läppennor kommer garanterat att definiera dina läppar med en krämig men långvarig textur. Med läppennans inbyggda pennvässare och infällbara funktion är den perfekt för dem på språng. Använd tillsammans med INGLOTs nya Freedom System Lipstick Matte för ett perfekt look. Allergivänlig.

Statement Matte Liquid Lipcolor bareMinerals Läppstift

Statement Matte Liquid Lipcolor bareMinerals Läppstift
Endast 285 kr

Naughty 4 ml, Statement Matte Liquid Lipcolor är ett krämigt flytande matt läppstift som har long lasting effekt. Den silkiga, lättviktiga pigmentrika mousseliknande formulan glider lätt över läpparna och torkar sedan till en naturlig matt finish.Statement Matte Liquid Lipcolor är formulerad med återfuktande ingredienser för att motverka torrhet. Den har även primereffekt för lång hållbarhet. Subtil vaniljdoft. Den flexibla applikatorn ger full täckning i ett enda svep.- MörkrödAnvändning:Applicera en lagom mängd mjukt över läpparna och låt torka. Passar perfekt att kombinera med Statement Lips Under Over Lip Liner.

Slim Lip Pencil 1g NYX Professional Makeup Läppenna

Slim Lip Pencil 1g NYX Professional Makeup Läppenna
Endast 45 kr

SPL836 Bloom 1g, En läppenna som kommer i en mängd imponerande nyanser. Konsistensen är mjuk som smör, lätt att applicera och sitter länge.

OFRA Cosmetics Lipliner Läppennor Chestnut

OFRA Cosmetics Lipliner Läppennor Chestnut
Endast 129 kr

Beskrivning Vattenfast läppenna som är lämplig att använda på de mest känsliga läppar och ögonområden. Tillverkad med en syntetisk beeswax bas som ger ett jämnt och hållbart resultat OFRA Cosmetics läppennor fungerar även utmärkt att använda som eyeliners Detaljer Märke: OFRA Cosmetics Färg: Chestnut Artikelnr: 500304-0392 Skönhet / Makeup / Läppennor Ladda ner pressbild

Gen Nude Radiant Lipstick bareMinerals Läppstift

Gen Nude Radiant Lipstick bareMinerals Läppstift
Endast 285 kr

Crave 3,5 g, Gen Nude Radiant Lipstick har utvecklats för att komplettera alla hudtoner och läpptoner. Ett nude läppstift som älskas av alla, från nybörjare till makeupartister. Den innovativa formulan glider på dina läppar och ger byggbar medium täckning med en rik, krämig konsistens och glans. Blanda och mixa nyanser och olika format för oändligt många sätt att gå nude på.Formulan innehåller naturliga oljor och växtsmör som återfuktar och mjukgör dina läppar. Subtil vaniljdoft. När det kommer till nude läppar tänk inte "one-size-fits-all" färger. Möt nästa generation av nude.? Medel täckning? Återfuktande? Semiglansig finish? Krämig texturFärg: Neutral, rosa mauveAnvändning:Applicera stiftet mjukt över läpparna, bygg upp flera lager för ökad täckning. Passar perfekt att kombinera med Gen Nude Under Over Lip Liner och Gen Nude Buttercream Lipgloss.

Lip Desire Sculpting Lipstick + Lipliner 3,3g IsaDora Läppstift

Lip Desire Sculpting Lipstick + Lipliner 3,3g IsaDora Läppstift
Endast 135 kr

Marsala 3,3g ,0,3g, Ett paketerbjudande med IsaDoras Lip Desire Sculpting Lipstick och Sculpting Lipliner Waterproof.Lip Desire Sculpting Lipstick är ett krämigt och mjukt läppstift, som ger en behaglig känsla på läpparna. Ger intensiv färg och en lystergivande finish. Den rikt pigmenterade formulan innehåller en mängd fuktbevarande ingredienser som håller läpparna återfuktade och mjuka. Ger visuellt fylligare läppar. Unikt skulpterad tip för en enkel och smidig applicering. Används med fördel i kombination med Sculpting Lipliner Waterproof för perfekt skulpterade läppar.Sculpting Lipliner Waterproof är en exklusiv läppenna, idealisk för att använda under läppstift för att ge intensivare färg och långvarigt resultat, samtidigt som det hindrar läppstiftet från att flyta ut. Använd som konturpenna för fylligare läppar, eller använd ensam som läppstift för en matt finish. Den mjuka formulan är rikt pigmenterad, för att ge intensiv färg som håller länge. Den smarta designen, med den skruvbara twist-up pennan gör att du slipper vässare.- Oparfymerat. - Kliniskt testat.

Suede Matte Lipstick NYX Professional Makeup Läppstift

Suede Matte Lipstick NYX Professional Makeup Läppstift
Endast 109 kr

Smudge Me 3,5 g, Har du en crush på Suede Matte Lip Liner? Isåfall kommer du att falla pladask för Suede Matte Lipstick, vår helt nya formula som är inspirerad av de sammetsmjuka läppennorna. Det supermjuka och lätta läppstiftet, som kommer i ett vackert etui med ett hjärta på, täcker dina läppar i pudermatt färg. Kombinera all de 24 lyxiga färgerna med matchande läppenna för en look du kommer att älska. VAD DET ÄR:Ett behagligt läppstift som finns tillgängligt i 24 lyxiga och rikt pigmenterande färger. VAD DEN GÖR: Ger ett intensivt färgresultat och en pudermatt finish. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den är ying till din Suede Matte Lip Liners yang. Vi undrar själva hur vi har klarat oss så länge utan den. ANVÄNDNING: Använd läppstiftet för sig själv, eller hitta den matchande Suede Matte Lip Linern för en mer precis applicering. BÄST TILL: - Alla hudtoner- Alla som älskar matt lipliner - Nybörjare till professionell

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page