Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Köp Lip Pencil, 03 Innocent Pink 1 g Sensai Ansikte fraktfritt

Köp Lip Pencil, 03 Innocent Pink 1 g Sensai Ansikte fraktfritt till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Köp Lip Pencil, 03 Innocent Pink 1 g Sensai Ansikte fraktfritt inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Köp Lip Pencil, 03 Innocent Pink 1 g Sensai Ansikte fraktfritt hos NordicFeel

03 Innocent Pink 1 g, En tunn, lättanvänd penna med en mjuk och jämn applicering för att forma läppkonturen med precision och förstärka färgen på ditt läppstift. Inklusive pennvässare. Användning: Rita längs läppkonturen för definition eller fyll i färgen på läpparna för att förlänga färgen på ditt läppstift.


Endast 349 kr
 

Vi kan även tipsa om

Köp Lipliner Pencil, 04 Nude Brown Clarins Läppenna fraktfritt

Köp Lipliner Pencil, 04 Nude Brown Clarins Läppenna fraktfritt
Endast 165 kr

04 Nude Brown, Clarins Lipliner Pencil har en krämig, mjuk textur som ger en behaglig och smidig applicering. Formulan är berikad med jojobaolja som ger fukt samtidigt som det ger en bra bas för läppstift. Läppennan gör att läppstiftet håller länge på läpparna och förhindrar att läppstiftet "blöder ut". Användning: Dra en linje strax utanför läppkonturen (som en ram runt läpparna). Fyll därefter i med önskat läppstift eller gloss.

Köp Quickliner For Lips Intense, Intense Blush 0,3 g Clinique Läppenna fraktfritt

Köp Quickliner For Lips Intense, Intense Blush 0,3 g Clinique Läppenna fraktfritt
Endast 195 kr

Intense Blush 0,3 g, Silkesmjuk formula som enkelt glider på läpparna och håller hela dagen. Använd den för att teckna upp läpparna, eller applicera över hela läpparna, innan läppstiftet, så att färgen håller ännu längre. Den fuktgivande formulan håller läppstiftet på plats och förhindrar att färgen flyter ut. Ska ej vässas.Användning:Prick-prick-streck metoden säkrar enkel och exakt applicering: Sätt två prickar vid amorbågen och ett streck på mitten av underläppen och bind samman dem med Quickliner For Lips Intense. Applicera sedan läppstift.

Köp Slim Lip Pencil, Cabaret 1 g NYX Professional Makeup Läppenna fraktfritt

Köp Slim Lip Pencil, Cabaret 1 g NYX Professional Makeup Läppenna fraktfritt
Endast 45 kr

Cabaret 1 g, En läppenna som kommer i en mängd imponerande nyanser. Konsistensen är mjuk som smör, lätt att applicera och sitter länge.

Köp Lip Pencil, 1,1g Youngblood Läppenna fraktfritt

Köp Lip Pencil, 1,1g Youngblood Läppenna fraktfritt
Endast 155 kr

Pinot 1,1g, De mjuka Lip Liner Pencils innehåller naturliga oljor som gör appliceringen smidig och enkel. Pennorna formar och definierar läpparna. Rekommenderad användning är innan färg appliceras.

Köp Beautiful Color Precision Glide Lip Liner, Ballet Rush 0,4 g Elizabeth Arden Läppenna fraktfritt

Köp Beautiful Color Precision Glide Lip Liner, Ballet Rush 0,4 g Elizabeth Arden Läppenna fraktfritt
Endast 255 kr

Ballet Rush 0,4 g, Beautiful Color Precision Glide Lip Liner har en läcker, krämig konsistens som mättar läpparna med en fyllig och fuktgivande färg som varken flagar, försvinner eller lägger sig i de fina linjerna ? i hela 12 timmar. Denna krämiga penna glider lätt över huden och definierar läpparnas konturer och framhäver deras naturliga form. De specialbehandlade pigmenten skapar en elastisk hinna som ger en krämig och läcker konsistens som förlänger läppstiftet och läppglansets hållbarhet. Produkten är vattenfast och inte uttorkande och innehåller massor med ingredienser som gör att läpparna känns väl fuktade och mjuka ? och ser fantastiskt inbjudande ut.Användning:Applicera läppenna på överläppens amorbåge i ett ?x?. Rita därefter halvmånar på vardera sidan av x:et så att du följer läpparnas rundning. Fyll sedan i läpparna med läppennan. Börja vid mungiporna och rör dig in mot mitten. Denna uppåtgående rörelse gör att munnen ser fylligare och bredare ut.

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick Läppstift Fetish

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick Läppstift Fetish
Endast 109 kr

Beskrivning Har du en crush på Suede Matte Lip Liner? Isåfall kommer du att falla pladask för Suede Matte Lipstick, NYX helt nya formula som är inspirerad av de sammetsmjuka läppennorna. Det supermjuka och lätta läppstiftet, som kommer i ett vackert etui med ett hjärta på, täcker dina läppar i pudermatt färg. Kombinera all de 24 lyxiga färgerna med matchande läppenna för en look du kommer att älska VAD DET ÄR: Ett behagligt läppstift som finns tillgängligt i 24 lyxiga och rikt pigmenterande färger VAD DEN GÖR: Ger ett intensivt färgresultat och en pudermatt finish VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Den är ying till din Suede Matte Lip Liners yang. Vi undrar själva hur vi har klarat oss så länge utan den ANVÄNDNING: Använd läppstiftet för sig själv, eller hitta den matchande Suede Matte Lip Linern för en mer precis applicering BÄST TILL: Alla hudtoner Alla som älskar matt lipliner Nybörjare till professionell Detaljer Märke: NYX Professional Makeup Färg: Fetish Artikelnr: 832246-1508 Skönhet / Makeup / Läppstift Ladda ner pressbild

Köp Nordic Seduction Long-lasting Lipliner, 0,5g Lumene Läppenna fraktfritt

Köp Nordic Seduction Long-lasting Lipliner, 0,5g Lumene Läppenna fraktfritt
Endast 95 kr

4, 0,5g, Använd över hela läpparna som en bas och primer före läppstiftet. Dra en linje längs med läppkonturerna för att hindra färgen från att sprida sig utanför läpplinjen och lägg till diskret volym med en liten ?over-lining?. Nordic Seduction Long-Lasting Lip Liner är ett måste i sminkväskan. Sammansättningen ger läpparna en fyllig färg och en fuktgivande finish. Den krämiga konsistensen gör läpparna mjuka och gör appliceringen busenkel.Användning:Exfoliera läpparna varsamt. Välj en nyans som matchar läppstiftet, läppglansen eller det färgade läppbalsamet, alternativt en något mörkare nyans. Se till att pennan är vässad och dra sedan en linje längs med läpparnas naturliga kurva från mitten och ut till mungiporna. För ett mer intensivt resultat kan du applicera färgen över hela läpparna. För ett fylligare utseende kan du dra en linje precis innanför läpparnas naturliga kurva.

Köp Beautiful Color Precision Glide Lip Liner, Honey 0,4 g Elizabeth Arden Läppenna fraktfritt

Köp Beautiful Color Precision Glide Lip Liner, Honey 0,4 g Elizabeth Arden Läppenna fraktfritt
Endast 245 kr

Honey 0,4 g, Beautiful Color Precision Glide Lip Liner har en läcker, krämig konsistens som mättar läpparna med en fyllig och fuktgivande färg som varken flagar, försvinner eller lägger sig i de fina linjerna ? i hela 12 timmar. Denna krämiga penna glider lätt över huden och definierar läpparnas konturer och framhäver deras naturliga form. De specialbehandlade pigmenten skapar en elastisk hinna som ger en krämig och läcker konsistens som förlänger läppstiftet och läppglansets hållbarhet. Produkten är vattenfast och inte uttorkande och innehåller massor med ingredienser som gör att läpparna känns väl fuktade och mjuka ? och ser fantastiskt inbjudande ut.Användning:Applicera läppenna på överläppens amorbåge i ett ?x?. Rita därefter halvmånar på vardera sidan av x:et så att du följer läpparnas rundning. Fyll sedan i läpparna med läppennan. Börja vid mungiporna och rör dig in mot mitten. Denna uppåtgående rörelse gör att munnen ser fylligare och bredare ut.

Köp Plump Up Lip Liner, 08 Fire Red Elizabeth Arden Läppenna fraktfritt

Köp Plump Up Lip Liner, 08 Fire Red Elizabeth Arden Läppenna fraktfritt
Endast 215 kr

08 Fire Red, Den här mjuka, krämiga och lättviktiga formeln formar och framhäver läpparna. Använd linern för att fylla ut läpparna samtidigt som du suddar ut fina linjer runt munnen. Den här dubbla applikatorn gör att du sömlöst kan blanda och fylla i med silikonspetsen.

Köp Slide On Lip Pencil, SLLP02 Bedrose NYX Professional Makeup Läppenna fraktfritt

Köp Slide On Lip Pencil, SLLP02 Bedrose NYX Professional Makeup Läppenna fraktfritt
Endast 85 kr

SLLP02 Bedrose, Applicera Slide On Lip Pencil för en fyllig, matt färg. En pigmenterad lipliner som är lätt att applicera. Konturera dina läppar och fyll sedan i dem för att förstärka färgen och hållbarheten.

Köp Perfect Lipliner, 1,2g IsaDora Läppenna fraktfritt

Köp Perfect Lipliner, 1,2g IsaDora Läppenna fraktfritt
Endast 65 kr

68 Nude 1,2g, Perfect Lipliner är en läppkonturspenna, idealisk att använda under läppstift för att ge intensivare färg med ett långvarigt resultat, samtidigt som det hindrar läppstiftet från att flyta ut. Använd som konturpenna för fylligare läppar, eller använd ensam som läppstift för en matt finish. Den mjuka formulan är rikt pigmenterad, för att ge intensiv färg.- Vattenresistent - Vässas med IsaDora Pencil Sharpener Slim

Köp Slim Lip Pencil, Rose 1 g NYX Professional Makeup Läppenna fraktfritt

Köp Slim Lip Pencil, Rose 1 g NYX Professional Makeup Läppenna fraktfritt
Endast 45 kr

Rose 1 g, En läppenna som kommer i en mängd imponerande nyanser. Konsistensen är mjuk som smör, lätt att applicera och sitter länge.