Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Marc Jacobs

Marc Jacobs billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Marc Jacobs direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Daisy Eau So Fresh Twinkle, Marc Jacobs Parfym

Daisy Eau So Fresh Twinkle, Marc Jacobs Parfym
Endast 685 kr

EdT 75 ml, Följ med till en vacker plats där solen skiner, där blommorna står i full blom och kronbladen blänker så fint i vattnet. I den oändliga sommar solen. It's Daisytime! Ett nytt strålande och glittrande kapitel för Daisy. Daisy Twinkle är optimistiskt, livlig och obekymrad. Toppnot: sprudlande hallon Hjärtnot: viol, ros Basnot: svartvinbär Varje Daisy Twinkle flaska är smyckat i inslag av guld och glitter för att fånga glimten i den oändliga sommarsolen.

Decadence EdP, 50ml Marc Jacobs Parfym

Decadence EdP, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 1 005 kr

EdP 50ml, Decadence är en lyxig parfym som öppnar upp med italienska plommon, gyllene saffran och sammetslen iris. Hjärtat innehåller en bukett av bulgariska rosor tillsammans med iris och krämiga nyanser av jasmin. I basen finns ambra, vetiver och varm papyrus-trä som ger doften dess varma och djupa ton.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 100 ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 100 ml Parfym Transparent
Endast 1 125 kr

Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning. Innehåller: 100ml Artikelnr: 229437-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Divine Decadence, 100ml Marc Jacobs Parfym

Divine Decadence, 100ml Marc Jacobs Parfym
Endast 1 019 kr

EdP 100ml, Divine Decadence EdP från Marc Jacobs är en parfym som är lyxig och full av glamour. Parfymen är en tolkning av Decadence EdP som var mer sprudlande och blommig medan Divine Decadence är din nya dagliga följeslagare med champagne extrakt. Toppnoter: Champagne extrakt, apelsinblomma och krämig bergamott.Mellannoter: Gardenia, hortensia och kaprifol.Basnoter: Saffran, vanilj och ambra.

Decadence Eau So Decadent, Marc Jacobs Parfym

Decadence Eau So Decadent, Marc Jacobs Parfym
Endast 1 049 kr

EdT 100 ml, Decadence EDT är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin med en inbjudande introduktion av saftiga nashipäron och daggig friskhet från mjuka kronblad, den starka, rika träbas som vi fann den i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 50 ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 50 ml Parfym Transparent
Endast 920 kr

Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning. Innehåller: 50ml Artikelnr: 229438-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Marc Jacobs Woman EdP, 100ml Marc Jacobs Parfym

Marc Jacobs Woman EdP, 100ml Marc Jacobs Parfym
Endast 889 kr

EdP 100ml, Marc Jacobs Woman är en klassisk, lyxig och mycket feminin doft. Doften är både sensuell och okomplicerad. Denna damparfym öppnar med friska toppnoter av gardenia och sicilanska bergamott som kompletteras av hjärtnoter av vitpeppar, egyptisk jasmin, kaprifol och landar i basnoter av skog och mysk.

Marc Jacobs Daisy Dream Forever 50ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Daisy Dream Forever 50ml Parfym Transparent
Endast 830 kr

Parfym från Marc Jacobs. Daisy Dream Forever EDP är inspirerad av en evigt blå himmel och gestaltar Marc Jacobs ungdomliga och eteriska drömtjej. En elegant tillökning till Daisy Dreams doftfamilj. DAISY DREAM FOREVER är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser björnbär, blåregn och vita träslag som omfamnar huden och lämnar ett elegant avtryck. 50ml Artikelnr: 224844-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Daisy Dream Forever, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream Forever, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 855 kr

EdP 50ml, Daisy Dream Forever är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.

Daisy Dream EdT, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream EdT, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 799 kr

EdT 50ml, En elegant och feminin doft med inspiration från tusenskönor och blå himmel. Daisy Dream är en lätt doft som både är blommig och fruktig. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 30 ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 30 ml Parfym Transparent
Endast 595 kr

Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning. Innehåller: 30ml Artikelnr: 229439-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Daisy Dream Kiss, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream Kiss, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 455 kr

EdT 50ml, Daisy Dream Kiss är blommigt träig med noter av svarta vinbär, jasmin, ceder.

Daisy, Marc Jacobs Parfym

Daisy, Marc Jacobs Parfym
Endast 469 kr

EdT 20 ml, Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.

Sidor: 1 2 3next pagelast page