Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Marc Jacobs

Marc Jacobs billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Marc Jacobs direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Daisy Sunshine Marc Jacobs Parfym

Daisy Sunshine Marc Jacobs Parfym
Endast 789 kr

EdT 50 ml, Inspirerad av soliga dagar och glada tjejers härliga anda, levererar Marc Jacobs en lysande, solig twist på Daisys klassiska dofter. I denna doft omfamnas soldränkta ringblommor av vita skogars strålande värme, tillsammans med en saftig touch av vita jordgubbar. #MJDaisyMarc Jacobs Sunshine Limited Editions ger den glada tjejen en lycklig plats, där optimismen flödar fritt och den sorglösa andan hyllas.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 100 ml Parfym

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 100 ml Parfym
Endast 1 125 kr

Beskrivning Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning Innehåller: 100ml Detaljer Märke: Marc Jacobs Färg: Transparent Artikelnr: 229437-0108 Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Daisy Love Marc Jacobs Parfym

Daisy Love Marc Jacobs Parfym
Endast 809 kr

EdT 50 ml, Daisy trollbinder stadens gator. Hon skapar sin egen vackra och överraskande värld och bjuder in till sitt magiska universum. Från de vackra gröna blomsterängarna till stadens parker vid solnedgången. De skapar en värld där soliga dagar är lika härliga som deras svalkande mjukglass och matcha latte. Daisy Love är en sprudlande gourmand med noter av hjortron, prästkrage och vitt trä.

Splash Rain Marc Jacobs Parfym

Splash Rain Marc Jacobs Parfym
Endast 649 kr

EdT 100 ml, Marc Jacobs Splash är lätta och fräsha dofter. Marc Jacobs Splash Rain är frodig, vattnig och ren med noter av nyklippt gräs, smultron, vit orkide. Toppnot: Nyklippt gräs Hjärta: Smultron Bas: Vit Orkidé

Divine Decadence 100ml Marc Jacobs Parfym

Divine Decadence 100ml Marc Jacobs Parfym
Endast 1 105 kr

EdP 100ml, Divine Decadence EdP från Marc Jacobs är en parfym som är lyxig och full av glamour. Parfymen är en tolkning av Decadence EdP som var mer sprudlande och blommig medan Divine Decadence är din nya dagliga följeslagare med champagne extrakt. Toppnoter: Champagne extrakt, apelsinblomma och krämig bergamott.Mellannoter: Gardenia, hortensia och kaprifol.Basnoter: Saffran, vanilj och ambra.

Daisy Dream EdT 30ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream EdT 30ml Marc Jacobs Parfym
Endast 559 kr

EdT 30ml, En elegant och feminin doft med inspiration från tusenskönor och blå himmel. Daisy Dream är en lätt doft som både är blommig och fruktig. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.

Daisy Eau So Fresh Twinkle Marc Jacobs Parfym

Daisy Eau So Fresh Twinkle Marc Jacobs Parfym
Endast 685 kr

EdT 75 ml, Följ med till en vacker plats där solen skiner, där blommorna står i full blom och kronbladen blänker så fint i vattnet. I den oändliga sommar solen. It's Daisytime! Ett nytt strålande och glittrande kapitel för Daisy. Daisy Twinkle är optimistiskt, livlig och obekymrad. Toppnot: sprudlande hallon Hjärtnot: viol, ros Basnot: svartvinbär Varje Daisy Twinkle flaska är smyckat i inslag av guld och glitter för att fånga glimten i den oändliga sommarsolen.

Marc Jacobs Daisy Dream Forever 50ml Parfym

Marc Jacobs Daisy Dream Forever 50ml Parfym
Endast 830 kr

Beskrivning Parfym från Marc Jacobs Daisy Dream Forever EDP är inspirerad av en evigt blå himmel och gestaltar Marc Jacobs ungdomliga och eteriska drömtjej En elegant tillökning till Daisy Dreams doftfamilj DAISY DREAM FOREVER är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser björnbär, blåregn och vita träslag som omfamnar huden och lämnar ett elegant avtryck 50ml Detaljer Märke: Marc Jacobs Färg: Transparent Artikelnr: 224844-0108 Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Marc Jacobs Daisy Twinkle Eau So Fresh Edt 75ml Parfym

Marc Jacobs Daisy Twinkle Eau So Fresh Edt 75ml Parfym
Endast 745 kr

Beskrivning Följ med till en vacker plats där solen skiner, där blommorna står i full blom och kronbladen blänker så fint i vattnet. I den oändliga sommarsolen.. It's Daisytime! Ett nytt strålande och glittrande kapitel för Daisy. Daisy Twinkle är optimistiskt, livlig och obekymrad. Noter som ingår; Vilda Bär, Lila Blommor och Vita Tränoter Varje Daisy Twinkle flaska är smyckat i inslag av guld och glitter för att fånga glimten i den oändliga sommarsolen Detaljer Märke: Marc Jacobs Färg: Transparent Artikelnr: 292204-0108 Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 50 ml Parfym

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 50 ml Parfym
Endast 920 kr

Beskrivning Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning Innehåller: 50ml Detaljer Märke: Marc Jacobs Färg: Transparent Artikelnr: 229438-0108 Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Daisy Dream Forever 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream Forever 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 855 kr

EdP 50ml, Daisy Dream Forever är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.

Daisy EdT 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy EdT 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 809 kr

EdT 50ml, Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.

Daisy Love Marc Jacobs Parfym

Daisy Love Marc Jacobs Parfym
Endast 559 kr

EdT 30 ml, Daisy trollbinder stadens gator. Hon skapar sin egen vackra och överraskande värld och bjuder in till sitt magiska universum. Från de vackra gröna blomsterängarna till stadens parker vid solnedgången. De skapar en värld där soliga dagar är lika härliga som deras svalkande mjukglass och matcha latte. Daisy Love är en sprudlande gourmand med noter av hjortron, prästkrage och vitt trä.

Sidor: 1 2 3next pagelast page