Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Marc Jacobs

Marc Jacobs billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Marc Jacobs direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3next pagelast page

Marc Jacobs Daisy Twinkle Edt 50ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Daisy Twinkle Edt 50ml Parfym Transparent
Endast 745 kr

Följ med till en vacker plats där solen skiner, där blommorna står i full blom och kronbladen blänker så fint i vattnet. I den oändliga sommarsolen.. It's Daisytime! Ett nytt strålande och glittrande kapitel för Daisy. Daisy Twinkle är optimistiskt, livlig och obekymrad. Noter som ingår: Toppen; Sprudlande Hallon Hjärta; Violer Och Rosor Basen; Svartvinbär Varje Daisy Twinkle flaska är smyckat i inslag av guld och glitter för att fånga glimten i den oändliga sommarsolen. Artikelnr: 292205-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Marc Jacobs Daisy Dream Forever 50ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Daisy Dream Forever 50ml Parfym Transparent
Endast 830 kr

Parfym från Marc Jacobs. Daisy Dream Forever EDP är inspirerad av en evigt blå himmel och gestaltar Marc Jacobs ungdomliga och eteriska drömtjej. En elegant tillökning till Daisy Dreams doftfamilj. DAISY DREAM FOREVER är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser björnbär, blåregn och vita träslag som omfamnar huden och lämnar ett elegant avtryck. 50ml Artikelnr: 224844-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Decadence EdP, 100ml Marc Jacobs Parfym

Decadence EdP, 100ml Marc Jacobs Parfym
Endast 945 kr

Decadence är en lyxig parfym som öppnar upp med italienska plommon, gyllene saffran och sammetslen iris. Hjärtat innehåller en bukett av bulgariska rosor tillsammans med iris och krämiga nyanser av jasmin. I basen finns ambra, vetiver och varm papyrus-trä som ger doften dess varma och djupa ton.

Daisy Twinkle, Marc Jacobs Parfym

Daisy Twinkle, Marc Jacobs Parfym
Endast 675 kr

Följ med till en vacker plats där solen skiner, där blommorna står i full blom och kronbladen blänker så fint i vattnet. I den oändliga sommar solen. It's Daisytime! Ett nytt strålande och glittrande kapitel för Daisy. Daisy Twinkle är optimistiskt, livlig och obekymrad. Toppnot: vilda bär Hjärtnot: lila blommor Basnot: vita tränoter Varje Daisy Twinkle flaska är smyckat i inslag av guld och glitter för att fånga glimten i den oändliga sommarsolen.

Daisy EdT, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy EdT, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 629 kr

Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.

Daisy 10th Anniversary, Marc Jacobs Parfym

Daisy 10th Anniversary, Marc Jacobs Parfym
Endast 759 kr

Året för Daisy är här! 2017 markerar 10-årsdagen för ikonen som lanserades under 2007. Detta firas genom att modernisera och höja Daisy varumärket genom denna vackra limited edition flaska. Daisy är essensen i en ungdomlig själ: glad, fri och positiv. Daisy är fräsch, feminin och lekfull. Den är sofistikerad, strålande och förtjusande. Redan en klassiker.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 30 ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 30 ml Parfym Transparent
Endast 595 kr

Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning. Innehåller: 30ml Artikelnr: 229439-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Daisy Kiss, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Kiss, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 709 kr

Daisy Kiss är blommigt fruktig med noter av Valentine pomelo, vit pion, krämigt cederträ.

Daisy Dream Kiss, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream Kiss, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 665 kr

Daisy Dream Kiss är blommigt träig med noter av svarta vinbär, jasmin, ceder.

Daisy Eau So Fresh EdT, 75ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Eau So Fresh EdT, 75ml Marc Jacobs Parfym
Endast 665 kr

Daisy Eau So Fresh är en frisk, fruktig och blommig doft från Marc Jacobs. Toppnoterna inleder med saften från röd grapefrukt, vilda hallon, gröna blad och päron. Hjärtat sveper sig runt sensuella noter av viol, vildros, äppelblomma, litchifrukter och kronbladen från Jasminblommor. Basnoterna avrundar doften med musk, mogna plommon och cederträ.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 100 ml Parfym Transparent

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent Edt 100 ml Parfym Transparent
Endast 1 125 kr

Decadence Eau So Decadent Edt är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin och lekfull med en inbjudande introduktion av saftiga frukter och daggig friskhet från mjuka kronblad; den starka, rika träbas som vi fann i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning. Innehåller: 100ml Artikelnr: 229437-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Daisy Dream Forever, 50ml Marc Jacobs Parfym

Daisy Dream Forever, 50ml Marc Jacobs Parfym
Endast 719 kr

Daisy Dream Forever är en djupare tolkning av signaturdoftens nyckelingredienser. Marc Jacobs skapelse öppnar med noter av björnbär, fräsch grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat av doften fängslar dig sedan med en feminin och rik jasmin, litchi och toner från den blå blåregnsblomman. Doften omfamnas slutligen med basnoter av vitt trä, mysk och kokosvatten.

Decadence Eau So Decadent, Marc Jacobs Parfym

Decadence Eau So Decadent, Marc Jacobs Parfym
Endast 809 kr

Decadence EDT är en mjuk doft med feminina inslag av rodnande rosa och lättare gröna toner. Doften är omedelbart feminin med en inbjudande introduktion av saftiga nashipäron och daggig friskhet från mjuka kronblad, den starka, rika träbas som vi fann den i Decadence och Divine är uppljusad och ger en mer inbjudande intorkning.

Sidor: 1 2 3next pagelast page