Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Volumizing Mascara, 6g FACE Stockholm Mascara

Volumizing Mascara, 6g FACE Stockholm Mascara till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Volumizing Mascara, 6g FACE Stockholm Mascara inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Volumizing Mascara, 6g FACE Stockholm Mascara hos NordicFeel

Black 6g, Volumizing Mascara från FACE Stockholm har deras klassiska formula. Gör fransarna tätare och förlänger. Skapa dramatiska och lockande ögon med bara ett lager som finns tillgänglig i flera färger.


Endast 195 kr
 

Vi kan även tipsa om

Color Mascara, NYX Professional Makeup Mascara

Color Mascara, NYX Professional Makeup Mascara
Endast 79 kr

CM01 Purple, Färgglad mascara fullpackad med pigment. Dina vänner kommer garanterat att lägga märke till din fantastiska ögonfransfärg. Finns i flera nyanser.

Lash Sensational, 9,5ml Maybelline Mascara

Lash Sensational, 9,5ml Maybelline Mascara
Endast 135 kr

Full Fan Effect Black Waterproof 9,5ml, Lash Sensationel är en volymmascara som ger dig solfjäderformade fransar med fantastisk volym. Med den flexibla böjda borsten kan du med de inre borsthåren fånga och framhäva varje frans och med de yttre breder du ut fransarna som en solfjäder. Du får ett resultat med vackra, välvårdade fransar! Finns även som vattenfast.

L'Oréal Paris Telescopic Mascara Mascara Black

L'Oréal Paris Telescopic Mascara Mascara Black
Endast 175 kr

Telescopic Mascara från L'Oréal Paris ger upp till 60% längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep. Den första mascaran från L'Oréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar. Artikelnr: 208441-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Makeup / Mascara Ladda ner pressbild

Lash Power Mascara Duo, Clinique Makeup - Smink

Lash Power Mascara Duo, Clinique Makeup - Smink
Endast 405 kr

2 x N°01 Black, Ett exklusivt paketerbjudande från Clinique. Innehåller två stycken Lash Power Mascara i färgen Black till ett rabatterat pris.Denna mascara är fuktsäker i upp till 24 timmar och klarar både fuktighet och tårar. Ändå sköljs den lätt bort med varmt vatten. Lash Power Mascara har en Formula som lägger sig som en kapsel runt fransen, detta gör att den varken kladdar av sig eller smular. Den unika borsten ger vackert långa fransar och förlänger till och med de allra minsta fransarna.- 6 ml

Eye Enhancing Mascara, e.l.f. Mascara

Eye Enhancing Mascara, e.l.f. Mascara
Endast 59 kr

, Denna ljusreflekterande metalliska Eye Enhancing Mascara är utformad för att förbättra och komplettera din ögonfärg. Den unika silikonformade borsten täcker alla fransar för en bättre överblick utan klumpar som inte kladdar.

Unlimited Mascara, L'Oréal Paris Mascara

Unlimited Mascara, L'Oréal Paris Mascara
Endast 175 kr

Black 7,4 ml, L'Oreal Paris Unlimited mascara ger dina fransar oändlig volym, längd och lyft som håller. ? Mascaraborste med två inställningar. Den raka för att bygga längd och volym och vinklad för att intensifiera fransarnas böj. ? Svarta pigment? Håller hela dagen ? Passar till dig som använder kontaktlinser ? Passar känsliga ögon ? Testad under oftalmologisk kontrollAnvändning: 1) Börja med den raka positionen för att bygga fransens längd.2) Vinkla borsten för att intensifiera fransens böj och kurva.

Volume Million Lashes Mascara, 9ml L'Oréal Paris Mascara

Volume Million Lashes Mascara, 9ml L'Oréal Paris Mascara
Endast 155 kr

Brown 9ml, Volume Million Lashes är volymmascaran du har letat efter som ger ett resultat utan klumpar! Den inbyggda skrapan avlägsnar överskott på borsten och lämnar precis rätt mängd för applicering. Applikatorn är flexibel med långa och korta borst som hjälper till att separera fransarna och ge en fantastisk volym.

Eyes Love It Mascara, TIGI Cosmetics Mascara

Eyes Love It Mascara, TIGI Cosmetics Mascara
Endast 199 kr

Black, Mascara som skapar vackra och naturligt långa ögonfransar. Mascaran innehåller vitamin B som vårdar och återfuktar ögonfransarna samtidigt som den har en flexibel och elastisk formula för att undvika klumpar.

Isadora Stretch Lash Mascara Mascara Black

Isadora Stretch Lash Mascara Mascara Black
Endast 179 kr

Stretch Lash Mascara från Isadora. Omvandla dina fransar och gå från volym till extra volymeffekt och definition ? enbart genom att vrida på toppen av hatten för att justera borsten till långt eller kort läge. GÖR SÅ HÄR: För volym, längd och separation :Applicera mascara med borsten i långt läge. För extra volymeffekt och definition: Använd mascarans twist-funktion och gå från lång borste till kort, för att sedan applicera mascara. Oparfymerad. Innehåller: 9 ml Artikelnr: 229624-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Makeup / Mascara Ladda ner pressbild