Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Matrix

Matrix billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Matrix direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Vavoom 500ml Matrix Hårspray

Vavoom 500ml Matrix Hårspray
Endast 159 kr

Extra Full Freezing Spray 500ml, Matrix Vavoom ger dig extra stark stadga och kontroll, så att du enkelt kan skapa glamorösa frisyrer utan att oroa dig för dess hållbarhet. Formulan ser till att ditt hår inte blir matt och torrt, utan att du får vacker volym och hjälp med stylingen. Spraya på torrt hår, cirka 35 cm i från, och använd sedan fönen för att få din frisyr exakt så som du vill.

StyleLink Matrix Stylingcreme

StyleLink Matrix Stylingcreme
Endast 119 kr

Prep Smooth Setter Cream 118 ml, Utslätande lätt kräm för en hållbar slät finish med kontroll. Skapar en silkesen finish utan att tynga ner och ger håret naturlig rörelse.Användning:Applicera jämnt i fuktigt hår. Föna.

Zinc Matrix, 100 caps

Zinc Matrix, 100 caps
Endast 139 kr

Zinc Matrix från Reflex Nutrition innehåller ett unikt komplex av de vikttga mineralerna zink, magnesium, koppar och boron! Bidrar till produktionen av muskelbyggande testosteron! Reglerar hormonproduktionen Främjar en fungerande proteinsyntes Motverkar muskulär trötthet Stärker immunförsvaret Mineralerna i Zinc Matrix bidrar både var för sig och i en synergisk samverkan till en ökad muskeltillväxt genom att hjälpa till att optimera parametrar som hormonproduktion, proteinsyntes och prestation. Doseringsanvisning: Intag 3 kapslar dagligen innan nattsömn. Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Biolage 1000ml Matrix Shampoo

Biolage 1000ml Matrix Shampoo
Endast 349 kr

Smoothproof Shampoo 1000ml, Biolage SmoothProof Shampoo från Matrix är ett utslätande schampo som kontrollerar frissigt och ostyrigt hår och gör det följsamt, mjukt och glansigt. Biolage SmoothProof Shampoo innehåller inga parabener.

Max Fairway

Max Fairway
Endast 1 595 kr

COBRA´s MAX-serie är gjord för dig som söker maximal förlåtenhet. Samliga huvud är i titanium med en låg profil där tungdpunkten är placerad lågt och långt bak vilket bidrar till en mer förlåtande klubbba som ger en högre bollbana. Tillsammans med COBRA´s E9 Zone Face och Speed Channel teknologi får du en stor effektiv träffyta med högre bollhastighet och rakare resultat på träffar utanför mitten på träffytan. Offset designen gör det lättare för spelare med slice tendens att komma rätt till bollen för längre och rakare slag. Skaft: Matrix White Tie 60X4. Loft: MAX FAIRWAY 3F (16?), 5F (20?) och 7F (23?)

Total Results 150ml Matrix Stylingcreme

Total Results 150ml Matrix Stylingcreme
Endast 99 kr

Curl Please Curl Contour Lotion 150ml, Total Results Curl Please Curl Contour Lotion från Matrix är en kräm för lockigt hår.Den ger håret en boost vilket medför volym, spänst och glans. Krämen har en medium stadga vid styling för att definiera lockarna.Användning:Applicera jämnt i håret och styla.

StyleLink Matrix Stylingcreme

StyleLink Matrix Stylingcreme
Endast 165 kr

Volume Booster 30 ml, Style Link Volume Booster är perfekt för dig som vill kunna addera ännu mer volym till en produkt. En unik koncentrerad formula som ger omedelbar volym till alla looks.Anvendelse:Blanda en droppe booster i din hand med valfri stylingprodukt innan du fönar håret torrt. Kan även appliceras ensam på handdukstorkat innan föning.

Crea.TOR, 120 caps

Crea.TOR, 120 caps
Endast 299 kr

Redo för en ny verklighet? Re-create yourself med Crea. TOR! Alla seriösa kroppsbyggare vet att kvalitativ viktuppgång inte kommer gratis, det krävs hård och målmedveten träning. Låt Crea. TOR hjäpa dig att alltid hålla prestationsnivån på topp! Flera olika kreatinformer! Förbättrar explosivitet och uthållighet! Genererar pump och ett muskulärt tryck! Varför experimentera med olika former av kreatin när du kan köpa en modern produkt som innehåller en kombination av de kreatinformer som är bevisat effektiva? Bio Tech har utvecklat en unik kreatinbaserad prestationshöjare med fyra synergiskt verkande effektmatriser. Glöm dina tidigare erfarenheter av kreatinprodukter, Crea. TOR levererar en träningsupplevelse över det vanliga och har inga som helst biverkningar! Information om de fyra effektmatriserna: TOR Matrix - Unik formula som innehåller såväl alkaliserat som mikroniserat kreatin. Det alkaliserade kreatinet är pH-buffrat för extra snabbt upptag och oslagbar effekt! Kreatinråvarorna i Crea. TOR är de bästa marknaden kan erbjuda! CREATINE Serum - En kombination av kreatinföreningarna kreatin HCl, kreatin glukonat och kreatin alfa-ketoglutarat. Tillskillnad från andra kreatinföreningar ombildas inte dessa till slaggprodukten kreatinin under nedbrytningen och tack vare det kan bieffekter som ökad vätskeretention och uppblåsthet undvikas. Energy Maximize - Denna matris innehåller niacin, extrakt av grönt te och den naturliga koffeinkällan guarana. Dessa ingredienser samverkar för att ge energi och generera ett intensivt fokus. Ger träningspasset en kickstart och en energikick som varar. ATP Factor - Kalcium pyruvat, L-Tyrosin och NADH är näringsämnen som är viktiga för kroppens grundläggande energiproduktion. AAKG (Arginin Alfa-ketoglutarat) och L-Citrullinmalat modiferar kroppens behållning av kväve vilket leder till en effektivare transport av näring och syre i blodet. Doseringsinstruktioner: Tag två kapslar 30 min. före träning. Under vilodagar, tag två k

Total Results 1000ml Matrix Conditioner - Balsam

Total Results 1000ml Matrix Conditioner - Balsam
Endast 265 kr

So Long Damage Conditioner For Repair 1000ml, Total Results So Long Damage Conditioner For Repair från Matrix är ett balsam som vårdar håret samt gör det starkt och glansigt.Balsamet skyddar skadat hår och gör det mjukt och glansigt igen.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page