Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Nagellack

Nagellack billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Nagellack direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Mavala Nail Color Cream, 115 Sky Blue, 115 Sky Blue 5 ml Mavala Nagellack

Mavala Nail Color Cream, 115 Sky Blue, 115 Sky Blue 5 ml Mavala Nagellack
Endast 59 kr

115 Sky Blue 5 ml, Mavala Nail Color Cream, 115 Sky Blue

Nail Polish, Home Grown 13,5 ml Essie Nagellack

Nail Polish, Home Grown 13,5 ml Essie Nagellack
Endast 129 kr

Home Grown 13,5 ml, Essie har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge. Använd två lager nagellack och sedan topplack för bästa resultat.

IsaDora Gel Nail Lacquer, 230 Pretty Ballerina, 6ml IsaDora Nagellack

IsaDora Gel Nail Lacquer, 230 Pretty Ballerina, 6ml IsaDora Nagellack
Endast 89 kr

230 Pretty Ballerina 6ml, Det färgade Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat är en kombination som tillsammans skonsamt självhärdar och efterlämnar en glossy finish som inte flagnar. Gel Nail Lacquer behåller sin lyster extra länge och finns i många olika vackra färger. Användning: Applicera i dagsljus eller inomhusbelysning. Applicera först två lager av den färgade Gel Nail Lacquer och låt det torka 3 minuter innan du applicerar topplacket. Applicera sedan ett lager av Gel Nail Lacquer Top Coat. Avlägsnas smidigt med vanligt nagelborttagningsmedel. Hypo-allergenisk formula.

OPI Tokyo Collection Nagellack Arigato

OPI Tokyo Collection Nagellack Arigato
Endast 184 kr

Beskrivning OPI Nail Lacquer är ett populärt nagellack världen över som ger ett glansigt och hållbart resultat i en mängd nyanser.. Innehåller den pattenderade penseln Pro wide brush för enkel applicering. Det ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat. Eftersom nya nyanser alltid framtas i samarbete med det amerikanska moderådet följer OPI's nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna. Detaljer Märke: OPI Färg: Arigato Artikelnr: 673222-3491 Skönhet / Naglar / Nagellack Ladda ner pressbild

IsaDora Sugar Crush Nails, 100 Diamond Crush, 6ml IsaDora Nagellack

IsaDora Sugar Crush Nails, 100 Diamond Crush, 6ml IsaDora Nagellack
Endast 79 kr

100 Diamond Crush 6ml, IsaDoras Sugar Nails är ett effektnagellack som ger dig en ?sockrig? struktur i matt skimrande färger, med lång hållbarhet. Användning: Applicera 1-2 lager. Låt torka mellan applikationerna. Den matta glittriga effekten syns när nagellacket torkat. Använd inte topplack, då försvinner den matta effekten. Hypo-allergenisk formula.

Nail Lacquer, Coral Star 14 ml China Glaze Nagellack

Nail Lacquer, Coral Star 14 ml China Glaze Nagellack
Endast 95 kr

Coral Star 14 ml, Ett av världens största nagellacksmärken med ett ofantligt utbud av ultratrendiga färger! Märket är från USA, där det började som ett proffslack för nagelsalonger. Ryktet om nagellackets kvalitet spred sig fort och nu är det även ett av de största nagellacksmärkena på konsumentsidan. Namnet har inget med Kina att göra, utan betyder översatt till svenska "porslinsglans". Nagellacket innehåller nämligen kaolin (naturlig nagelstärkare), ett ämne som även återfinns i den lera som används vid porslinstillverkning.Tack vare China Glaze formula sitter lacket kvar länge på dina naglar, samtidigt gör det dina naglar hårda och motståndskraftiga.

Supergel Nailpolish, 012 Soul Session By Kate Rimmel London Nagellack

Supergel Nailpolish, 012 Soul Session By Kate Rimmel London Nagellack
Endast 59 kr

012 Soul Session By Kate, Super Gel Nail Polish är en gellack som ger den perfekta manikyren hemma. Få ett glansfullt, flisfritt och långvarigt resultat med Rimmel London. UV-lampa behövs inte och resultatet kan hålla i sig upp till 14 dagar.

Isadora Wonder Nail Nagellack

Isadora Wonder Nail Nagellack
Endast 79 kr

Beskrivning Wonder Nail från Isa Dora är ett extra hållbart och snabbtorkande nagellack med extra bred borste som täcker nageln i ett penseldrag. Hypo-allergenisk formula Nettoinnehåll: 6 ml/ 0. 2 Fl. oz ? Behåller sin lyster extra länge och finns i många olika vackra färger ? Varje borststrå är slipat för att undvika ränder efter applicering Detaljer Märke: Isadora Färg: Coral Glow Artikelnr: 229369-1737 Skönhet / Naglar / Nagellack Ladda ner pressbild

Nail Lacquer, Señora Flora 14 ml China Glaze Nagellack

Nail Lacquer, Señora Flora 14 ml China Glaze Nagellack
Endast 95 kr

Señora Flora 14 ml, Ett rosa nagellack i en härlig aprikos-nyans. China Glaze är ett av världens största nagellacksmärken med ett ofantligt utbud av ultratrendiga färger! Märket är från USA, där det började som ett proffslack för nagelsalonger. Ryktet om nagellackets kvalitet spred sig fort och nu är det även ett av de största nagellacksmärkena på konsumentsidan. Namnet har inget med Kina att göra, utan betyder översatt till svenska "porslinsglans". Nagellacket innehåller nämligen kaolin (naturlig nagelstärkare), ett ämne som även återfinns i den lera som används vid porslinstillverkning. Tack vare China Glaze formula sitter lacket kvar länge på dina naglar, samtidigt gör det dina naglar hårda och motståndskraftiga.

Depend Mrs Gray Box 6pcs Nagellack

Depend Mrs Gray Box 6pcs Nagellack
Endast 139 kr

Beskrivning Mrs Gray Box med 6st nagellack från Depend I höst får den grå vardagen en helt ny innebörd! Mrs Gray må vara grå men är allt annat än vardaglig Cool och elegant men även motsägelsefull - kall och varm, neutral och kraftfull i sex nyanser av grått Express your autumn mood ? it?s ok to feel gray! 6 Nyanser Detaljer Märke: Depend Färg: Flerfärgad Artikelnr: 893212-0130 Skönhet / Naglar / Nagellack Ladda ner pressbild

Essie Gel Couture Flashed, 13,5ml Essie Nagellack

Essie Gel Couture Flashed, 13,5ml Essie Nagellack
Endast 145 kr

260 Flashed 13,5ml, Gel Couture är en nagellacksserie från Essie med en härlig blandning av vackra färger! Upplev den lyxiga salongskänslan med Gel Couture - ett snabbt och smidigt sätt att få salongsfixade naglar hemma. Gellacket ger dig en gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Borstens unika design är vridformad och gör det enkelt att applicera - för en stadig precision med en perfekt färgtäckning. Avsluta med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat för en långvarig och skinande finish.Användning: Applicera två lager av din favoritnyans, avsluta sedan med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat.

IsaDora Wonder Nail, Rosette, 6ml IsaDora Nagellack

IsaDora Wonder Nail, Rosette, 6ml IsaDora Nagellack
Endast 79 kr

753 Rosette 6ml, Wonder Nail är ett extra hållbart och snabbtorkande nagellack. Den breda borsten täcker nageln i ett enda penseldrag, för en smidig och enkel applicering. Wonder Nail behåller sin lyster extra länge och finns i många olika vackra färger. Varje borststrå är slipat för att undvika ränder efter applicering. - Hypo-allergenisk formula.

Nail Polish, Kristall, 11 ml IDUN Minerals Nagellack

Nail Polish, Kristall, 11 ml IDUN Minerals Nagellack
Endast 95 kr

11 ml, IDUN Minerals Nail Polish har en långvarig formula som ger vård till naglarna på två sätt. Med sina mineralrika ingredienser och härlig mandelolja får dina naglar återfuktning samtidigt som du får ett hållbart och glänsande resultat. Med en "5-free" formula får du ett lack utan onödigt tillsatta ämnen som kan skada. Du får alltså ett fantastiskt lack som värnar om miljön och dig! Baslack. Innehåll: 11 ml

Essie Gel Couture Stitch By Stitch, 13,5ml Essie Nagellack

Essie Gel Couture Stitch By Stitch, 13,5ml Essie Nagellack
Endast 149 kr

50 Stitch By Stitch 13,5ml, Gel Couture är en nagellacksserie från Essie med en härlig blandning av vackra färger! Upplev den lyxiga salongskänslan med Gel Couture - ett snabbt och smidigt sätt att få salongsfixade naglar hemma. Gellacket ger dig en gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Borstens unika design är vridformad och gör det enkelt att applicera - för en stadig precision med en perfekt färgtäckning. Avsluta med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat för en långvarig och skinande finish.Användning: Applicera två lager av din favoritnyans, avsluta sedan med ett lager av överlacket Gel Couture Top Coat.

Depend 7day Nailpolish Nagellack Status: Queen

Depend 7day Nailpolish Nagellack Status: Queen
Endast 49 kr

Beskrivning Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ?gel feeling?. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. Detaljer Märke: Depend Färg: Status: Queen Artikelnr: 893202-1169 Skönhet / Naglar / Nagellack Ladda ner pressbild

OPI Soft Shades, It's a Boy, 15ml OPI Nagellack

OPI Soft Shades, It's a Boy, 15ml OPI Nagellack
Endast 155 kr

It´s a Boy! 15ml, Nagellacken från OPI är otroligt populära och har blivit världskända genom ledorden kvalitet och säkerhet. De vinner alltid "bäst i test" och är superenkla att applicera. Den unika formulan ger ett blankt och snyggt resultat som är mycket slitstarkt vilket också gör att det sitter på längre än vad andra lack gör. OPI kommer i ett stort antal trendsättande och unika färger, och nya färger skapas hela tiden.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page