Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Parfym

Parfym billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Parfym direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Rihanna Perfume Kiss EdP 30 ml Parfym

Rihanna Perfume Kiss EdP 30 ml Parfym
Endast 325 kr

Beskrivning Rihanna Kiss är hypnotiserande, chic och förförisk. Doften är inspirerad av Rihannas oblyga och självsäkra attityd, vilket kommer fram i doften i form av eleganta vita blommor för att avspegla den kvinnliga styrkan. Toppen är förtrollande och frodig, med inslag av Neroli och en lekfull kyss av saftiga plommon och beroendeframkallande fresia. Hjärtat är chic och elegant av apelsinblomma, gardenia och pion från Asien. Kashmirträ, cederträ och ambra bildar tillsammans en varm och förförisk bas. Den här doften blommar och förtrollar sinnena likt ingenting vi har sett förut! Detaljer Märke: Rihanna Perfume Färg: Transparent Artikelnr: 228989-0108 Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Donna Karan Cashmere Mist EdT, 50ml DKNY Fragrances Parfym

Donna Karan Cashmere Mist EdT, 50ml DKNY Fragrances Parfym
Endast 779 kr

EdT 50ml, Cashmere Mist från Donna Karan lanserades 1994 och är förförande, fräsch och feminin. Doften har noter liljekonvalj, sandelträ och mysk.

Chloé Chloé Edp 30ml Parfym

Chloé Chloé Edp 30ml Parfym
Endast 690 kr

Beskrivning Chloé Edp från Chloé fångar den kreativa, självsäkra individualismen hos en säker, oberoende kvinna med fullständigt medfödd känsla av chic och naturlig sexighet Chloe Edp ändrar begreppet kvinnlighet genom att ta en klassisk, vacker ros och förvandlar den modernt till en vibrerande, pudrig och blommig Eau de Parfum Det är en varm, förförisk och helt beroendeframkallande doft Fräscha, gröna, luftiga noter växer sig starkare och mer sensuella och avslöjar den sammetslena insidan hos rosen Basen består av varm amber, honung och elegant cederträ för att skapa en mjuk, betryggande avslutning Detaljer Märke: Chloé Färg: Transparent Artikelnr: 208840-0108 Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Elie Saab Girl Of Now Shine EdP, 50 ml Elie Saab Parfym

Elie Saab Girl Of Now Shine EdP, 50 ml Elie Saab Parfym
Endast 879 kr

EdP 50 ml, Girl Of Now Shine är vacker som en strålande juvel, där manförst slås av hur rostad pistage, päron och äpple ger en gnistrande start. Upptäck sedan hur ELIE SAAB?s signaturdofter av patchouli och apelsinblomma inkapslas av stjärningrediensen mandel och skapar en unik doftupplevelse. I hjärtat hittar vi en bukett av iris och ylang som är starkt starkt kopplad till den vackra juvelliknande flaskan som är inspirerad av Elie Saabs kollektioner där blommor alltid återfinns i olika former.

Rihanna Kiss EdP, 100ml Rihanna Parfym

Rihanna Kiss EdP, 100ml Rihanna Parfym
Endast 629 kr

EdP 100ml, Rihanna Kiss är hypnotiserande, chic och förförisk. Doften är inspirerad av Rihannas oblyga och självsäkra attityd, vilket kommer fram i doften i form av eleganta vita blommor för att avspegla den kvinnliga styrkan. Toppen är förtrollande och frodig, med inslag av neroli och en lekfull kyss av saftiga plommon och beroendeframkallande fresia. Hjärtat är chic och elegant av apelsinblomma, gardenia och pion från Asien. Kashmirträ, cederträ och amber bildar tillsammans en varm och förförisk bas. Den här doften blommar och förtrollar sinnena likt ingenting vi har sett förut!

Rihanna Kiss EdP, 30ml Rihanna Parfym

Rihanna Kiss EdP, 30ml Rihanna Parfym
Endast 299 kr

EdP 30ml, Rihanna Kiss är hypnotiserande, chic och förförisk. Doften är inspirerad av Rihannas oblyga och självsäkra attityd, vilket kommer fram i doften i form av eleganta vita blommor för att avspegla den kvinnliga styrkan. Toppen är förtrollande och frodig, med inslag av neroli och en lekfull kyss av saftiga plommon och beroendeframkallande fresia. Hjärtat är chic och elegant av apelsinblomma, gardenia och pion från Asien. Kashmirträ, cederträ och ambra bildar tillsammans en varm och förförisk bas. Den här doften blommar och förtrollar sinnena likt ingenting vi har sett förut!

DKNY Original Women Energizing EdP, 50ml DKNY Fragrances Parfym

DKNY Original Women Energizing EdP, 50ml DKNY Fragrances Parfym
Endast 729 kr

EdP 50ml, Ren, krispig doft med trendig New York-känsla. Mjuk och raffinerad, longlasting. En fräsch kick att starta dagen med.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page