Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Parfym

Parfym billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Parfym direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Le Parfum EdP, 50ml Elie Saab Parfym

Le Parfum EdP, 50ml Elie Saab Parfym
Endast 865 kr

EdP 50ml, Le Parfum från Elie Saab är en blommig och träig doft som förmedlar elegans. I toppen finns apelsinblomma som sedan möter hjärtats bukett av blomstrande jasmin. Basen innehåller cederträ och rosenhonung som tillsammans ger en träig och mjuk effekt.

DaliLight, Salvador Dali Parfym

DaliLight, Salvador Dali Parfym
Endast 285 kr

EdT 30 ml, DaliLight är inspirerad av Salvador Dalis Christmas painting, en målning skapad för att finnas på omslaget till det amerikanska modemagasinet Vouge. DaliLight är en hyllning till skönhet och feminin mjukhet.Flakongen är en skulptur i glas som porträtterar läpparna och näsan av en kvinnas ansikte. Doften DaliLight är en fräsch och mjukt feminin doft. Toppnot: Citron, mandarin, äpple.Hjärtnot: Näckros, vit persika, jasmin.Basnot: Cederträ, ambra, vit mysk.

Woman EdP, 50ml Christina Aguilera Parfym

Woman EdP, 50ml Christina Aguilera Parfym
Endast 439 kr

EdP 50ml, Woman från Christina Aguilera är en blommig och sensuell doft som öppnar upp med söta inslag av ananas, päron och rosépepparbär. Hjärtat innehåller vit magnolia, ros och utsökt honung som sedan möter basens varma toner av amber, mysk och sandelträ.

Deodorant, 90ml FACE Stockholm Deodorant

Deodorant, 90ml FACE Stockholm Deodorant
Endast 105 kr

Swedish Wellness 90ml, FACE Stockholms naturliga och äkta deodorant är den perfekta deodoranten för både vuxna och tonåringar. Den innehåller endast naturliga mineralsalter. Naturligt fräsch och fri från parfym. Produkten är även fri från skadlig aluminium, parabener och klorhydrat.

Calvin Klein CK All Edt 100 ml Parfym Transparent

Calvin Klein CK All Edt 100 ml Parfym Transparent
Endast 595 kr

Fräsch. Modern. Frisk. CK All är vågad, inkluderande och uttrycksfull. En inbjudan till att trotsa normer och sociala begränsningar. En doft som kan bäras av alla! En universellt tilltalande ren doft som erbjuder en blank duk för att fira den enskilde individen, samtidigt som den fungerar som en form av självuttryck och uppror. CK All har de ursprungliga CK-signaturnoterna av citrus och grönt te, men förstärks med toner av varmt trä och amber. Artikelnr: 228499-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Parfym Ladda ner pressbild

Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page