Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Angel Duo, 50ml Mugler Dam

Angel Duo, 50ml Mugler Dam till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Angel Duo, 50ml Mugler Dam inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Angel Duo, 50ml Mugler Dam hos NordicFeel

Ett exklusivt paketerbjudande från Mugler. Den innehåller en parfym och ett deospray i doften Angel.År 1992 lanserade Mugler sin första doft för kvinnor, Angel som tillhör en helt ny doftgrupp. Den innehåller inga blommor utan är byggd efter Muglers barndomsminnen. I toppen finns härliga noter från hélonial, bergamott och mandarin som möter hjärtats ljuvliga sammansättning av blåhallon, persika, röda bär, och söt honung. Den kärleksfulla och mystiska basen innehåller patchouli, vanilj, karamell och choklad som ger en alldeles unik ton av ömhet, sensualitet och förtrollning.Använd gärna Angel deospray tillsammans med parfymen för ett långvarigt resultat.


Endast 864 kr
 

Vi kan även tipsa om

Coach, COACH Parfym

Coach, COACH Parfym
Endast 349 kr

COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från COACH varumärket. COACH Eau de toilette är en grönblommig doft som är full av kontraster - både fräsch och fruktig, men ändå lyxig och tidlös. Med noter av päron, vit alba ros samt vitt cederträ.

Love Story Eau Sensuelle, Chloé Parfym

Love Story Eau Sensuelle, Chloé Parfym
Endast 505 kr

Love Story Eau Sensuelle är en mjukare version av Love Story med noter av apelsinblomma och plommonblommor.

Splendida Jasmin Noir, Bvlgari Parfym

Splendida Jasmin Noir, Bvlgari Parfym
Endast 535 kr

Bvlgari Splendida Jasmin Noir är en väl utsmyckad och ultrafeminint blommig signatur som fångar all unicitet i den legendariska Damaskrosen. Doften presenterar sig på ett utsökt och fruktigt sätt genom sprudlande mandarin och vita björnbär. Det intensivt rosablommiga hjärtat från Damaskrosen blir mjukt och pudrigt av patchouli, sandelträ, vetiver och mysk. En doft som framhäver de mjuka och yppiga sidorna hos drottningen av alla blommor, rosen.Toppnot: Gardenia, Gröna noterHjärtnot: Jasmin Sambac Absolut, Sandelträ, MandelBasnot: Cashmeran, Patchouli, Tonkabönor