Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Antonio Banderas Play in Black Seduction EdT 100ml

Antonio Banderas Play in Black Seduction EdT 100ml till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Antonio Banderas Play in Black Seduction EdT 100ml inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Antonio Banderas Play in Black Seduction EdT 100ml hos Bloomify


Endast 219 kr
 

Vi kan även tipsa om

Köp Girl Of Now, EdP 50 ml Elie Saab Parfym fraktfritt

Köp Girl Of Now, EdP 50 ml Elie Saab Parfym fraktfritt
Endast 695 kr

EdP 50 ml, Elie Saab Girl of Now är en beroendeframkallande blommig doft med sofistikerade inslag av rostad pistage, päron och Elie Saabs signatur med patchouli och apelsin. En doft som är modern och i nuet samtidigt som den är tidlös. Den vackra flaskan är inspirerad av Elie Saabs kollektioner där blommor alltid återfinns i olika former.

Köp Le Parfum In White, EdP 50 ml Elie Saab Parfym fraktfritt

Köp Le Parfum In White, EdP 50 ml Elie Saab Parfym fraktfritt
Endast 855 kr

EdP 50 ml, Elie Saab In White kombinerar det klassiska med det moderna. Inspirerad av dagen med stort D ? bröllopet ? presenteras en symfoni av vitt där det oskuldsfulla möter det sensuella. Här återfinns soldränkt jasmin tillsammans med apelsinblomma och toner av röda bär. Vit amber och patchouli förstärks av vit mysk och lämnar spår av det sensuellt blommiga.

Köp Clean Rain, EdP 60 ml Clean Parfym fraktfritt

Köp Clean Rain, EdP 60 ml Clean Parfym fraktfritt
Endast 749 kr

EdP 60 ml, Clean Rain är inspirerad av nyfallet regn, den rena, fräscha doften av en helt nytvättad värld. Rain får en att vilja omfamna det ögonblick då världen är tyst, mjuk och helt ren. Denna doft består av noter som daggfrisk melon, påsklilja och mynta, med ett hjärta som består av blommiga inslag av vattenlilja, viol och näckros. Avslutas i lätta mysknoter och milda tränoter.

Köp London EdP, 50ml Burberry Parfym fraktfritt

Köp London EdP, 50ml Burberry Parfym fraktfritt
Endast 465 kr

EdP 50ml, London från Burberry är en elegant blommig parfym som levereras i en flaska, klädd i det klassiska Burberry-rutmönstret. Doften öppnar med klementin, kaprifol och engelsk gårdsros för att övergå till ett blommigt hjärta av tiareblomma, jasmin och pion. Basnoten består av sandelträ, mysk och patchouli.

Köp My Burberry Black, 50ml Burberry Parfym fraktfritt

Köp My Burberry Black, 50ml Burberry Parfym fraktfritt
Endast 685 kr

EdP 50ml, My Burberry Black EdP från Burberry är en parfym med en doft av blommig orientalisk kreation.Noter som jasmin blandas med kanderas ros och persikonektar. Amber tillsammans med patchouli.

Köp Brit EdP, 50ml Burberry Parfym fraktfritt

Köp Brit EdP, 50ml Burberry Parfym fraktfritt
Endast 795 kr

EdP 50ml, En lockande grön, orientalisk doft som ger en elegant och sensuell effekt. Brit öppnar med krispig grön mandel, isiga päron och italiensk lime för att sedan övergå till ett hjärta av sockrad mandel och vit pion. Basen består varm amber, mahognyträ, tonkabönor och vanilj.