Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Guerlain Samsara EdT 100ml

Guerlain Samsara EdT 100ml till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Guerlain Samsara EdT 100ml inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Guerlain Samsara EdT 100ml hos Bloomify


Endast 719 kr
 

Vi kan även tipsa om

Curious EdP 100ml Britney Spears Parfym

Curious EdP 100ml Britney Spears Parfym
Endast 499 kr

EdP 100ml, Britney Spears Curious är en blommig parfym som kommer i en fin blå flaska som för tankarna till diamanter. Parfymen inleder med toppnoter av magnolia, anjou päron och lotusblomma. Curious övergår sedan i hjärtnoter av ros, jasmin och rosa cyklamen. Som avslutning avrundas parfymen i basnoter av mysk, vanilj och sandelträ. En en romantisk parfym som passar för såväl dag- som kvällsbruk.

Clean Rain EdP 30ml Clean Parfym

Clean Rain EdP 30ml Clean Parfym
Endast 405 kr

EdP 30ml, CLEAN Rain är inspirerad av den fräscha doften av regn med noter som daggig melon, påsklilja och frisk mint.Hjärtat består av blommiga inslag som vårprästkrage, vattenlilja, viollöv som avslutas med lätta mysknoter och milda tränoter. Toppnot: Daggig Melon, Påskliljor, Vattenmint. Hjärtnot: Tusensköna, Näckros, Violblad. Basnot: Flytande Mysk, Eleganta Träslag. Lanseringsår: 2012

Just Rock For Her Zadig & Voltaire Parfym

Just Rock For Her Zadig & Voltaire Parfym
Endast 675 kr

EdP 50 ml, ?Just Rock ? This is her? är en intensiv, självsäker och sofistikerad doft med en chic rock ?n? roll-attityd, perfekt för sena kvällar och nätter. Doften kan beskrivas som blommig, träig gourmand med noter av natthyacint och svart vanilj men med vit patchouli och sandelträ i basen. Zadig & Voltaire är ett franskt varumärke som står för ?Easy luxury? och det är enkelheten och vara sig själv som står i fokus. Genomgående för allt dem gör är de tre värdeorden rock, Paris och konst.

Gucci Guilty EdT 30ml Gucci Parfym

Gucci Guilty EdT 30ml Gucci Parfym
Endast 485 kr

EdT 30ml, Gucci Guilty Woman Edt är en doft för den unga trendiga kvinnan. En varm och samtidigt spännande orientalisk doft som är lockande och sensuell. Doften fångar uppmärksamheten med en praktfull inledning som hämtas ur den naturliga friskheten från mandarin vid sidan av rosépeppar för att sedan övergå i i en lockande blandning av syren, geranium och persika. Doften avrundas med Guccis karaktäristiska doft patchouli mixad med en djup kvinnlig doft av ambra.