Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Justin Bieber Someday EdP 30ml

Justin Bieber Someday EdP 30ml till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Justin Bieber Someday EdP 30ml inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Justin Bieber Someday EdP 30ml hos Bloomify


Endast 139 kr
 

Vi kan även tipsa om

Sky di Gioia, 50ml Giorgio Armani Parfym

Sky di Gioia, 50ml Giorgio Armani Parfym
Endast 625 kr

Sky di Gioia är en förtjusande, lätt och frisk doft med utsökta doftnoter av saftig litchi, subtil vit mysk och sensuella rosnoter i basen. Doftens flaska är inspirerad av Medelhavets ljuvliga soluppgångar, den rosa färgen speglar den vackra färgskalan i soluppgången.

Gold Rush, 100ml Paris Hilton Parfym

Gold Rush, 100ml Paris Hilton Parfym
Endast 539 kr

Gold Rush EdP från Paris Hilton är den nya förföriska doften.Designen på parfymflaskan är unik med en kurvig och kvinnlig skapelse.Doften är gnistande, ljus och glödande men varm, rik och sensuell. Doftnoter:Citronskal, Bergamott och Nektarin.Orkidé, Rosenblad och Viol.Vanilj, Praliner och Cashmeran.

Flower by Kenzo EdP, 50ml Kenzo Parfym

Flower by Kenzo EdP, 50ml Kenzo Parfym
Endast 799 kr

En sensuellt pudrig blommig, modern klassiker. En bukett av rosor och viol i harmoni med mjuka toner av vanilj och vit mysk.

Viva La Juicy Glacé, Juicy Couture Parfym

Viva La Juicy Glacé, Juicy Couture Parfym
Endast 449 kr

Viva La Juicy Glacé är inspirerad av en värld av frusen skönhet där uppiggande och svala noter som frusen mandarin, frostiga svartvinbärsblad och päronsorbet skapar ett fyrverkeri av väldoft. De eleganta jasminnoterna och fylliga fruktessenserna matchas av varm vanilj och mjukt sandelträ och skapar en perfekt balanserad doft som passar perfekt året runt.