Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Kenzo World, Kenzo Parfym

Kenzo World, Kenzo Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Kenzo World, Kenzo Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Kenzo World, Kenzo Parfym hos NordicFeel

EdT 50 ml, Kenzo World EdT är en fruktigt blommig doft för den lekfulla kvinnan som inte är rädd för att bjuda på sig själv! Med en doftbukett av sprakande päron, levande pion, lysande mandelblom och sagolik iris skapar Kenzo World EdT energi och glädje för den busiga kvinnan.


Endast 735 kr
 

Vi kan även tipsa om

Mad Love, 30ml Katy Perry Parfym

Mad Love, 30ml Katy Perry Parfym
Endast 265 kr

EdP 30ml, En förtrollande doft baserad i kärnan av Katy Perrys personliga stil. Ungdomliga och sensuella noter leker med dina sinnen när du doftar på Mad Love.

Rebelle EdP, 30ml Rihanna Parfym

Rebelle EdP, 30ml Rihanna Parfym
Endast 285 kr

EdP 30ml, Rihanna Rebelle är en fruktig och blommig doft. Den presenterar en fruktig öppning med toppnoter av plommon, jordgubbar och ingefära. Hjärtat är feminint och blommigt med inslag av heliotrop, vanilj orkidé och söt choklad, medan basen lämnar ett spår av mysk, färskt kaffe, patchouli och varm amber.

Hypnôse EdP, 50ml Lancôme Parfym

Hypnôse EdP, 50ml Lancôme Parfym
Endast 739 kr

EdP 50ml, En underbar, förförisk doft som speglar sensualiteten hos en kvinna. Toppnoterna inleder med passionsfruktsblomma, orkidé och jasmin som övergår till hjärtat av vanilj. Doften avrundas med noter av vetiver och varma toner av lakrits. En exotisk och söt parfym som passar såväl dag- som kvällstid.

Gucci Guilty Intense EdP, 50ml Gucci Parfym

Gucci Guilty Intense EdP, 50ml Gucci Parfym
Endast 769 kr

EdP 50ml, Medan den ursprungliga doften var en Eau de Toilette, är Gucci Guilty intense en Eau de Parfum: en provokativ varm orientalisk blomma med passion i sin kärna.Doften griper ens uppmärksamhet med en praktfull öppning av mandarin - som genomsyras av en modern öppenhet - tillsammans med en djärv näve rosépeppar. Hjärtat avslöjar en blommande syrén, berikad med en sensuell kvinnlig viol och heliotrop.Den för Gucci kännetecknade Patchouli doften når en ny intensitet spetsad med en beroendeframkallande, ambra.

Fantasy The Nice Remix EdP, 100ml Britney Spears Parfym

Fantasy The Nice Remix EdP, 100ml Britney Spears Parfym
Endast 389 kr

EdP 100ml, Britney Spears Fantasy The Nice Remix: Drömsk och upplyftande. Denna glittrande, fruktiga doft betonar den flirtiga kiwinoten från Britneys originaldoft Fantasy, samtidigt som den har samma upplyftande grundnoter av läcker cupcake och jasminblad. The Nice Remix avslutas med en rogivande krämig mysk som skapar en romantiskt mjuk mix och lämnar ett nyckfullt spår efter sig.Britney Spears Fantasy The Nice Remix är omsorgsfullt skapad för att stimulera fantasin och väcka tänkarna på en ljuv romans till liv.