Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Modern Muse Le Rouge Gloss, Estée Lauder Parfym

Modern Muse Le Rouge Gloss, Estée Lauder Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Modern Muse Le Rouge Gloss, Estée Lauder Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Modern Muse Le Rouge Gloss, Estée Lauder Parfym hos NordicFeel

EdP 50 ml, Stråla. Var en inspiration. En förförisk kontrast av två ackord som är sensuella och strålande som ett gloss. Frukter, blommor, en aning kryddor och en sensuell sida av diskret läder och mörka tränoter.


Endast 765 kr
 

Vi kan även tipsa om

Classique EdT, 50ml Jean Paul Gaultier Parfym

Classique EdT, 50ml Jean Paul Gaultier Parfym
Endast 585 kr

EdT 50ml, En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. En droppe av frestelse i en sensuell, utmanande doft av kontraster, som ger dig kraft att förföra och erövra. Djärv, rosa ros som väcker dina sinnen.

Aromatics Elixir EdT, 45ml Clinique Parfym

Aromatics Elixir EdT, 45ml Clinique Parfym
Endast 455 kr

EdT 45ml, Aromatics Elixir är den äldsta doften från Clinique och som lanserades 1975. I doftnoterna finns ljuvlig ros, jasmin, ylang yland och vetiver.

Gucci Guilty Intense EdP, 50ml Gucci Parfym

Gucci Guilty Intense EdP, 50ml Gucci Parfym
Endast 769 kr

EdP 50ml, Medan den ursprungliga doften var en Eau de Toilette, är Gucci Guilty intense en Eau de Parfum: en provokativ varm orientalisk blomma med passion i sin kärna.Doften griper ens uppmärksamhet med en praktfull öppning av mandarin - som genomsyras av en modern öppenhet - tillsammans med en djärv näve rosépeppar. Hjärtat avslöjar en blommande syrén, berikad med en sensuell kvinnlig viol och heliotrop.Den för Gucci kännetecknade Patchouli doften når en ny intensitet spetsad med en beroendeframkallande, ambra.