Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Nude EdP 50ml Rihanna Parfym

Nude EdP 50ml Rihanna Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Nude EdP 50ml Rihanna Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Nude EdP 50ml Rihanna Parfym hos NordicFeel

EdP 50ml, Superstjärnan Rihannas parfym Nude är en fräsch och spännande doft som fångar Rihannas innersta känslor och sinne. Doften ger dig chansen att upptäcka en del av hennes inre och hennes mest passionerade sida. Parfymen tar inspiration från superstjärnans hemland, Barbados, och öppnar upp i fruktiga noter av guava, mandarin och päron. Hjärtats dofter består utav underbara blomsterdofter så som apelsinblom, gardenia och jasmin. Doften mynnar ut i feminin sandelträ, mysk och vaniljorkidé.


Endast 455 kr
 

Vi kan även tipsa om

Sexy Amber EdP 50ml Michael Kors Parfym

Sexy Amber EdP 50ml Michael Kors Parfym
Endast 725 kr

EdP 50ml, Sexy Amber är en av tre härliga parfymer från Michael Kors. Doften symboliserar en sofistikerad stil med en förörisk touch. De varma och sensuella noterna från amber och sandelträ skapar tillsammans med de mjuka inslagen av jasmin denna sexiga och sofistikerade doft.

Fresh Gold Moschino Parfym

Fresh Gold Moschino Parfym
Endast 399 kr

Parfum 30 ml, Moschino Fresh Gold är den tredje doften i Moschino Fresh kollektionen.Denna gång är teman guld! Doften är en mystisk och raffinerande kreation. En hyllning till kvinnan som har glimten i ögat!En fruktig cocktail som ger doften en mjuk och lekfull karaktär. I det feminina hjärtat tar sensuella blommiga toner över.Den sensuella känslan förstärks i basen där rika tränoter blandas med vanilj och myskTopp: Mandarin, Päron, Rabarber, Vit persikaHjärta: Jasmin, Mahonia blomma, OrkidéBas: Sandelträ, Akigalaträ, Vanilj, Mysk

Classique Essence de Parfum 50ml Jean Paul Gaultier Parfym

Classique Essence de Parfum 50ml Jean Paul Gaultier Parfym
Endast 819 kr

EdP 50ml, Jean Paul Gaultier Essence de Parfum Classique är ett exklusivt, nytt steg i Jean Pauls historia där han själv varit väldigt involverad i utformandet. Essence de Parfum ger en fräsch och sexig tolkning av den klassiska Classique. Essence de Parfum ger en överdos av ingefära blandad med söta toner av sockerrörsjuice. Toppnoter: kardemumma, ingefära, het peppar Hjärtnoter: grädde, orange blomning, jasmine Basnoter: läder, beinzoin, ambrox

La Belle et l'Ocelot Salvador Dali Parfym

La Belle et l'Ocelot Salvador Dali Parfym
Endast 575 kr

EdP 100 ml, Salvador Dali älskade det vilda lilla kattdjuret ozelot. Det karaktäristiska prickiga mönstret från ozeloten återfinns ofta på catwalken. Doften La Belle et l?Ocelot EdP är ultra-feminin och skapad för att attrahera alla i omgivningen. Toppnoten innehåller apelsinblomma, olja från davanablomma och kryddig elemi. Den blommiga och sensuella hjärtnoten består av osmanthus, ros, vit nattjasmin och söt tonkaböna. Basnoten är varm och intensiv med patchouli, bensoindroppar och orientalisk rökelse.Toppnot: Apelsinblomma, davanablomma, elemi.Hjärtnot: Osmanthus, ros, vit nattjasmin, tonkabönaBasnot: Patchouli, bensoindroppar, orientalisk rökelse.

Donna Acqua 30ml Valentino Parfym

Donna Acqua 30ml Valentino Parfym
Endast 535 kr

EdT 30ml, Donna Acqua är en perfekt harmoni av fräschör och elegans som har fått behålla sina ljuva toner av ros och adderats med en hint av frostat päron som gör den oemotståndligt fräsch.

Laguna Maravilla Salvador Dali Parfym

Laguna Maravilla Salvador Dali Parfym
Endast 329 kr

EdT 30 ml, Laguna Maravilla är en ny tolkning av sin feminina och sensuella föregångare Laguna. Den nya tolkningen är intensiv och frisk, ren men med sina sensuella inslag påminner den om Laguna. Doften öppnar med friska citrusnoter, följt av ros och jasmin som landar i en mjuk bas av sandelträ och amber.