Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Rogue EdP, 75ml Rihanna Parfym

Rogue EdP, 75ml Rihanna Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Rogue EdP, 75ml Rihanna Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Rogue EdP, 75ml Rihanna Parfym hos NordicFeel

EdP 75ml, Rogue är en doft som är inspirerad av Rihanna själv. Den fångar det rebelliska som finns i den moderna kvinnan med topnoter av Rosépeppar, Bergamott och Citronblomma. Andra framträdande noter är jasmin, rosor, liljekonvalj, plommon, sandelträ, vanilj och mysk.


Endast 379 kr
 

Vi kan även tipsa om

Black Opium Nuit Blanche EdP, 50ml Yves Saint Laurent Parfym

Black Opium Nuit Blanche EdP, 50ml Yves Saint Laurent Parfym
Endast 755 kr

EdP 50ml, Black Opium Nuit Blanche är en lättare och ungdomligare version av storfavoriten Black Opium. Precis som originalet är Nuit Blanche starkt beroendeframkallande med en feminin och inbjudande känsla, där kryddiga och blommiga toner står i fokus!I toppnoterna finns bourbonpeppar och ris, som följs upp av hjärtnoter i form av berusande pion och apelsinblomma. Basen består av kaffeböna och varma toner från vit mysk, sandelträ och mandelmjölk.

Ombre Rose EdT, 50ml Jean-Charles Brosseau Parfym

Ombre Rose EdT, 50ml Jean-Charles Brosseau Parfym
Endast 565 kr

EdT 50ml, Ombre Rose LÓriginal är en klassisk, diskret och tidlös doft.En spännande blandning med blommiga och söta doftnoter av Iris, liljekonvalj, ylang-ylang och honung. En pudrig och sensuell kombination av persika, vanilj och mysk.Ombre Rose LÓriginal tilltalar kvinnan med en klassisk elegans och som har en personlig charm.Toppnot: Rosenträ, Honung, Ylang-Ylang, PersikaHjärtnot: Ros, Liljekonvalj, IrisBasnot: Mysk, Sandelträ, Tonkaböna, Vanilj

Heat Wild Orchid EdP, 30ml Beyoncé Parfym

Heat Wild Orchid EdP, 30ml Beyoncé Parfym
Endast 235 kr

EdP 30ml, En förtrollande doft som är skapad i samarbete med parfymören Honorine Blanc och är en berusande doft. Doften öppnar med en lockande trio av granatäpple, kokosvatten och boysenbär vilket ger doften en glittrande lockelse. Hjärtat består av en distinkt blommig duo av kaprifol och magnolia som ramar in fjärilsorkiden för att skapa en lysande och djärv bukett. Basen består av sjudande, sexiga noter av ljust trä, mysk och förgylld amber. Toppnot: granatäpple, kokosvatten och boysenbär Hjärtnot: fjärilsorkidé, kaprifol och blommande magnolia Basnot: ljust trä, mysk och förgylld amber

Coach, COACH Parfym

Coach, COACH Parfym
Endast 555 kr

EdT 50 ml, COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från COACH varumärket. COACH Eau de toilette är en grönblommig doft som är full av kontraster - både fräsch och fruktig, men ändå lyxig och tidlös. Med noter av päron, vit alba ros samt vitt cederträ.

Manifesto L'Elixir EdP, 30ml Yves Saint Laurent Parfym

Manifesto L'Elixir EdP, 30ml Yves Saint Laurent Parfym
Endast 625 kr

EdP 30ml, Manifesto L'Elixir från Yves Saint Laurent är en intensiv och passionerad tolkning av originalet Manifesto. Parfymen öppnar med noter från grapefrukt och mandarin. Hjärtat innehåller vita blommor som jasmin och liljekonvalj medan basnoterna består av olika sorters träd som cederträ, sandelträ samt vanilj.

Blonde Rose EdP, 100ml Clean Parfym

Blonde Rose EdP, 100ml Clean Parfym
Endast 979 kr

EdP 100ml, Reserve Blond Rose är inspirerad av avkoppling i ett varmt skumbad fyllt med Rosblad. CLEAN väljer det mest utsökta sandelträdet från Sri Lanka för att utvinna den dyrbara oljan. På hemmaplan, destilleras produkten för att ge småskaliga, volymer av oljan, så att Sri Lankas lokalbefolkning kan fortsätta sin verksamhet. CLEAN Reserve Blond Rose är en modern CLEAN doft, en balanserad blommig doft som utstrålar sofistikerad femininitet.Toppnot: AldehydHjärtnot: Ros, Pion, JasminBasnot: Cederträ, Sandelträ, Mysk

Splendida Iris D'Or, Bvlgari Parfym

Splendida Iris D'Or, Bvlgari Parfym
Endast 785 kr

EdP 50 ml, Bvlgari Splendida Iris d'Or är kombination av ett överflöd av blommor och extremt torra tränoter. Med grön gardenia och sav i toppen avslöjas tidigt de ljusa jasmin accenterna i doften. Ett blommigt hjärta av Jasmine Sambac Absolut ger uttryck för ett överflöd och en hypnotisk effekt som förstärks av söta mjölkiga mandelnoter. Intensiteten av patchouli, vibrationen av kaschmirträ och tonkabönor skapar en beroendeframkallande och varm, aningen pudrig doft. En elegant blommig orientalisk doft som är sensuell, beroendeframkallande och djärvt feminin.