Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Rogue Love EdP 75ml Rihanna Parfym

Rogue Love EdP 75ml Rihanna Parfym till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Rogue Love EdP 75ml Rihanna Parfym inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Rogue Love EdP 75ml Rihanna Parfym hos NordicFeel

EdP 75ml, Rogue Love EdP är skapad utifrån känslan av att falla i en förälskelse, med alla dess sprudlande känslor. Rouge Love EdP skapad av Rihanna består av härligt friska och romantiska noter från citrus och blommor. Doften öppnar upp med toppnoter från saftig mandarin, persika och röda bär, för att sedan fängsla dig med hjärtnoter från jasmin sambac, kaprifol, orkidé och kokosnöt. Denna ljuvliga doft omfamnas slutligen av basnoter från ambra, vanilj, karamell och inslag av trä.Rogue Love EdP lanserades 2014.


Endast 425 kr
 

Vi kan även tipsa om

Beautiful EdP 75ml Estée Lauder Parfym

Beautiful EdP 75ml Estée Lauder Parfym
Endast 1 045 kr

EdP 75ml, Beautiful är en blommig doft. Detta är en romantisk bukett av tusen blommor i kombination med färska citrusfrukter i varma träaktiga noter. Toppnoter innehålle ros, mandarin, lilja, tuberos och marygold. De intensiva blommiga hjärtat är sött och består av apelsinblommor, jasmin och ylang-ylang. Basnoter är varma och eleganta, inklusive sandelträ och vetiver.

Candy EdP 80ml Prada Parfym

Candy EdP 80ml Prada Parfym
Endast 1 049 kr

EdP 80ml, Pradas senaste parfym, Candy, är en förförisk doft med balans som kombinerar njutning och glädje. Doften innehåller bland annat vit mysk som omsluts med moderna karamellnoter för att ge en unik, mjuk signatur. Doften påminner om delikat vaniljdoftande honung som lekfullt blandas med den naturliga bensoennoten. Passar den sofistikierade, eleganta kvinnan.

Splendida Rose Rose Bvlgari Parfym

Splendida Rose Rose Bvlgari Parfym
Endast 785 kr

EdP 50 ml, Splendida Bvlgari Rose Rose är en hyllning till en av de mest uppskattade och använda ingrediens i parfymvärlden, rosen. Rose Rose är en ny flank till Rose Essentielle från 2006. Det är en varm, sötblommig doft som öppnar med en pulserande fruktig explosion av vita mullbär och mandarin, för att landa i en mjuk blommig ros och ros absolut. Den träiga basen kommer från sandelträ, vetiver, patchouli, mysk och guajak. Bvlgari Rose Rose är en sublimt blommig och försiktigt söt doft.Toppnot: Vita mullbär och mandarin essensHjärtnot: Eterisk olja av ros och essens av ros absolutBasnot: Sandelträ, vetiver, patchouli, guajak trä och mysk essens

Violet Noir Christina Aguilera Parfym

Violet Noir Christina Aguilera Parfym
Endast 439 kr

EdP 50 ml, Violet Noir är en varm och sensuell doft med orientaliska inslag. Doften öppnar upp med lätta och fruktiga noter av passionsfrukt och blodgrape. Hjärtat blommar ut i en feminin mix av apelsinblom, ros och lilja. Doften avrundas med varma noter av ambra, mysk och patchouli. Lanseringsår: 2018 Toppnot: Passionsfrukt, Blodgrape Hjärtnot: Apelsinblom, Ros, Lilja Basnot: Ambra, Mysk, Patchouli

La Vie Est Belle L'Eclat Lancôme Parfym

La Vie Est Belle L'Eclat Lancôme Parfym
Endast 719 kr

EdT 50 ml, La vie est Belle L?Éclat Eau de Toilette är en ljus och skir tolkning av den klassiska L'Éclat. Doften är uppbyggd kring ett hjärta av vit iris med mousserande noter av mandarinskal samt eleganta noter av apelsinblomma. Doften är frisk, sprudlande och delikat.

Eternity Air Calvin Klein Parfym

Eternity Air Calvin Klein Parfym
Endast 649 kr

EdT 100 ml, Eternity Air For Men är en fruktig fougere. Dynamisk, frisk och fruktig.