Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Puder

Puder billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Puder direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2next pagelast page

Morphe Brushes 06PW - Warm PRO Definition Palette

Morphe Brushes 06PW - Warm PRO Definition Palette
Endast 249 kr

Morphe Brushes 06PW - Warm PRO Definition Palette är en allt i ett palett innehållande pressat puder/contour/highlight palette som erbjuder möjligheter som att förminska, framhäva och skulptera fram dina främsta fördelar samtidigt som du kan minimera såna du hellre vill dölja. Variationen av de pressade puder nyanserna är fördelaktiga till alla hudtoner och ansiktsformer. Oavsett om du vill förminska näsa och panna eller framhäva kindbenen så är denna palett ett idealiskt verktyg som får dig att se upplyst, skulpterad och lyft ut. Alla nyanser är matta. Längd 12cm Bredd 9,52cm Volym: 27gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Milani Strobelight Instant Glow Powder

Milani Strobelight Instant Glow Powder
Endast 179 kr

Milani Strobelight Instant Glow Powdergör strobing och highlighting lätt för en makeup novis till en makeup expert. Ljusreflekterande pärlor skapar en lystergivande finish som framhäver dina fördelar med en hälsosam och varm glöd. Finns i 4 olika smickrande nyanser.Se Mer information för applicering och innehåll.

Ofra Cosmetics Cheeky - Cheekbone Enhancer

Ofra Cosmetics Cheeky - Cheekbone Enhancer
Endast 139 kr

Ofra Cosmetics Cheeky - Cheekbone Enhancer hjälper dig frambringa en illusion av höga kindben ifall naturengjorde dom mindre tydliga på dig. Cheeky är ett lättanvänt, regnbågskimrande löspuder som används för attskapa en smalare, merdefinierad ochtilltalande look. Ofra Cosmetics Cheeky - Cheekbone Enhancer är ett lätt sätt att komplettera dinmakeup med en touch av glamour.Volym: 5gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter
Endast 49 kr

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter är ett spökvänligt highlighting puder! En pärlemorvit highlighter med duo chrome effekt i rosa med högpigmentering och fantastisk finish. Ghost Lights appliceras på kindbenen, näsryggen, amorbågen och på brynbenen för en fantastisk spöklik glöd. Vegan Cruelty Free Gluten FreeSe Mer Information för information om innehållsförteckning.

Sigma Beauty Shimmer Cream

Sigma Beauty Shimmer Cream
Endast 139 kr

Sigma Beauty Shimmer Cream är en mångsidig produkt som kan användas som highlighter lite överallt i ansiktet. Använd Shimmer Cream för att ljusa upp, skapa konturer ellerappliceraen liten mängd över amorbågen för att ge en illusion av en fylligare överläpp. Shimmer Cream kan även läggas i liten mängd längsmed mitten av näsan för att ge en fin touch. Den totala effekten vid användning avSigma Beauty Shimmer Cream blir en glad och frisk lyster. Sigma Beauty Shimmer Cream finns i följande nyanser:Brilliant -Soft Peachy PinkSuperb - Peach GoldSultry - Deep BronzyBliss - Coral ( Limited edition )Beacon of Light - White ( Limited Edition )Volym: 9gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Revolution Pro Illuminate

Makeup Revolution Pro Illuminate
Endast 69 kr

Ljusa upp och highlighta ditt ansikte med Pro Illuminate från Makeup Revolution. Pro Illuminateger ett lättare lyster som ger en naturlig skönhet året runt. Appliceras enkelt med en puder borste. Svep mot områden du vill highlighta. Se Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Revolution Ghost Sculpt

Makeup Revolution Ghost Sculpt
Endast 69 kr

Makeup Revolution Ghost Sculpt är ett highlighting och contourpuder för hela årets favorittrender, så varför skulle Halloween vara annorlunda? Detta fantastiska duo puder ger din Halloween look ett mer utkarvad, ihålig och intensiv finish med hjälp av skuggor och definition. Makeup Revolution Ghost Sculpt innehåller en askigt grått contourpuder samt ett pressat vitt som kan användas för att intensifiera en spöklik hud. VeganCruelty freeGluten freeSe Mer Information för innehållsförteckning.

Everyday Minerals All Over Shimmer

Everyday Minerals All Over Shimmer
Endast 149 kr

Everyday Minerals All Over Shimmer ger ett underbart mjukt fokus på huden och en boost från diskret lyster till en gyllene solsmekt glöd. All Over Shimmer kan användas över din vanliga foundationbas eller enskild för att tillföra en direkt lyster och en lätt färgskiftning. Produkten har en pudrig textur som ger huden en direkt uppljusande och strålande värme med ett perfekt slutresultat.Beskrivning- Hint med en kallare ton som ljusar den upp och ger en skimrande effekt- Shadow Play ger en solkysst beige look med gyllene ton som ljusar upp huden- Sunny Har en brun ton och ljusar upp huden samtidigt den ger ett lättare shimmer, perfekt för användning både dag- och kväll.- Polished En blanserad blandning av kalla och varma toner med en beige ton och svagt vacker skimrande effekt.Volym: 4,8gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty Aura Powder

Sigma Beauty Aura Powder
Endast 209 kr

Sigma Beauty Aura Powder Makeup är ett användbart all-over facepuder som tillför en fjärde dimension i ansiktet med diskreta drag och naturlig kontur. De diskreta nyanserna varierar från brunt till persika, till rosa som framhäver din hud perfekt. Aura Powder kan användas somrogue ochbronzer men även för att tillföra värme och ljustill huden. Denna produkt rekommenderas inte att användas på ögonen.Cor-de-Rosa - jordig och naturlig In the Saddle - diskret matt bronzing nyans. Nymphaea - Majestästisk Corall. Lady Sliipper - Mjuk och transparent med en touch kall ljus rosa. Pet nag - Mjuk rosa.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder
Endast 159 kr

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder är en hudutjämnandeprimer som suddar ut synligheten av stora porer och fina linjer, fixerar din makeup, förlänger varaktigheten och kontrollerar glansighet - on the go! Applicera detta silkeslenapuder före och efter makeup applicering för att preparera och matta ner huden utan att torka ut. Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder erbjuder 3-1 hudperfektion och är tillgänglig i en universal nyans, perfekt för alla hudtoner och hudtyper. Produkten är veganvänlig.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Lily Lolo Prime Focus 2g

Lily Lolo Prime Focus 2g
Endast 169 kr

Lily Lolo Prime Focus är det senaste tillskottet i Lily Lolos naturliga sortiment av sminkprodukter som underlättar din vardag.Prime Focus har en krämig formula och används för att korrigera ojämnheter och missfärgningar på huden, mörka ringar under ögonen samtidigt som den erbjuder en perfekt ögonmakeup bas för ökad varaktighet av puder ögonskuggor.Två produkter i en - Buff neutraliserar synlig blodkärl och ger en jämn nyans på hela ögonlocket vilket gör att dina ögonskuggor intensifieras och bevarar sin ursprungliga nyans. Lemon används under ögonen för att sudda ut synliga trötthetstecken som tex mörka ringar.Lily Lolo Prime Focus blandas lätt in på huden och ger en jämn finish som gärna kan fixeras med ett minerlapuder av något slag för en extra jämn och silkeslen makeup bas.Volym: 2gVEGANVNLIG PRODUKT!Se Mer Information för applicering och innehåll.

Sidor: 1 2next pagelast page