Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Puder

Puder billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Puder direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2next pagelast page

Sigma Beauty Aura Powder

Sigma Beauty Aura Powder
Endast 209 kr

Sigma Beauty Aura Powder Makeup är ett användbart all-over facepuder som tillför en fjärde dimension i ansiktet med diskreta drag och naturlig kontur. De diskreta nyanserna varierar från brunt till persika, till rosa som framhäver din hud perfekt. Aura Powder kan användas somrogue ochbronzer men även för att tillföra värme och ljustill huden. Denna produkt rekommenderas inte att användas på ögonen.Cor-de-Rosa - jordig och naturlig In the Saddle - diskret matt bronzing nyans. Nymphaea - Majestästisk Corall. Lady Sliipper - Mjuk och transparent med en touch kall ljus rosa. Pet nag - Mjuk rosa.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Everyday Minerals All Over Shimmer

Everyday Minerals All Over Shimmer
Endast 149 kr

Everyday Minerals All Over Shimmer ger ett underbart mjukt fokus på huden och en boost från diskret lyster till en gyllene solsmekt glöd. All Over Shimmer kan användas över din vanliga foundationbas eller enskild för att tillföra en direkt lyster och en lätt färgskiftning. Produkten har en pudrig textur som ger huden en direkt uppljusande och strålande värme med ett perfekt slutresultat.Beskrivning- Hint med en kallare ton som ljusar den upp och ger en skimrande effekt- Shadow Play ger en solkysst beige look med gyllene ton som ljusar upp huden- Sunny Har en brun ton och ljusar upp huden samtidigt den ger ett lättare shimmer, perfekt för användning både dag- och kväll.- Polished En blanserad blandning av kalla och varma toner med en beige ton och svagt vacker skimrande effekt.Volym: 4,8gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Revolution Ghost Sculpt

Makeup Revolution Ghost Sculpt
Endast 69 kr

Makeup Revolution Ghost Sculpt är ett highlighting och contourpuder för hela årets favorittrender, så varför skulle Halloween vara annorlunda? Detta fantastiska duo puder ger din Halloween look ett mer utkarvad, ihålig och intensiv finish med hjälp av skuggor och definition. Makeup Revolution Ghost Sculpt innehåller en askigt grått contourpuder samt ett pressat vitt som kan användas för att intensifiera en spöklik hud. VeganCruelty freeGluten freeSe Mer Information för innehållsförteckning.

Bh Cosmetics Studio Pro Matte Pressed Powder

Bh Cosmetics Studio Pro Matte Pressed Powder
Endast 69 kr

Silkeslen och fantastisk är ord som beskriver Bh Cosmetics Studio Pro Matte Pressed Powder. Ett matt, pressat puder med en sammetslen finish som absorberar glansighet och ger en perfekt finish. Applikator medföljer för eventuella touch-ups under dagen. Fördelar med Studio Pro Matte Pressed Powder: - Paraben & Oil Free - Hyaluron syra- som ger en naturlig återfuktning av huden.- Oljeabsorberande Powder - Lätt till medium täckning. - Icke-irriterande formula- Kliniskt testad- Allergitestad- VeganskSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter
Endast 49 kr

Makeup Revolution Ghost Lights Highlighter är ett spökvänligt highlighting puder! En pärlemorvit highlighter med duo chrome effekt i rosa med högpigmentering och fantastisk finish. Ghost Lights appliceras på kindbenen, näsryggen, amorbågen och på brynbenen för en fantastisk spöklik glöd. Vegan Cruelty Free Gluten FreeSe Mer Information för information om innehållsförteckning.

the balm Manizer Trio

the balm Manizer Trio
Endast 369 kr

Mina damer och herrar av denna jury, denna trio av Manizers har blivit dömda - för att vara vackra. the balm Manizer Trio är designad för tjejer i farten, denna highlighting trio gör att du kan framhäva dina bästa drag. Paletteninnehåller tre multi-tasking highlighter, skimmer och ögonskuggor. Dessa champagne, rose och guld-bronze nyanserna är smickrande för alla hudtoner och är lätta att ta med on-the-go. Volym 3g per Manizer.Alla puder i paletten finns att köpa separat:- The Balm Betty-Lou Manizer The Bronzing Bandit- The Balm Cindy-Lou Manizer- The Balm Mary-Lou Manizer LuminizerSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils

Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils
Endast 39 kr

Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foilsskapar den mest fantastiska metallic folie finishen på dina ögonlock. Setet innehåller flytande primer, en mixing bricka och intensiva pigment - applicera en touch av primer på brickan, tillsätt lite puder och mixa samman för en långvarig glans och byggbar dramatisk ögonmakeup. Produkten finns i flera olika nyanser.Volym: 1,5gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder
Endast 159 kr

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder är en hudutjämnandeprimer som suddar ut synligheten av stora porer och fina linjer, fixerar din makeup, förlänger varaktigheten och kontrollerar glansighet - on the go! Applicera detta silkeslenapuder före och efter makeup applicering för att preparera och matta ner huden utan att torka ut. Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder erbjuder 3-1 hudperfektion och är tillgänglig i en universal nyans, perfekt för alla hudtoner och hudtyper. Produkten är veganvänlig.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Lily Lolo Prime Focus 2g

Lily Lolo Prime Focus 2g
Endast 169 kr

Lily Lolo Prime Focus är det senaste tillskottet i Lily Lolos naturliga sortiment av sminkprodukter som underlättar din vardag.Prime Focus har en krämig formula och används för att korrigera ojämnheter och missfärgningar på huden, mörka ringar under ögonen samtidigt som den erbjuder en perfekt ögonmakeup bas för ökad varaktighet av puder ögonskuggor.Två produkter i en - Buff neutraliserar synlig blodkärl och ger en jämn nyans på hela ögonlocket vilket gör att dina ögonskuggor intensifieras och bevarar sin ursprungliga nyans. Lemon används under ögonen för att sudda ut synliga trötthetstecken som tex mörka ringar.Lily Lolo Prime Focus blandas lätt in på huden och ger en jämn finish som gärna kan fixeras med ett minerlapuder av något slag för en extra jämn och silkeslen makeup bas.Volym: 2gVEGANVNLIG PRODUKT!Se Mer Information för applicering och innehåll.

Milani Strobelight Instant Glow Powder

Milani Strobelight Instant Glow Powder
Endast 179 kr

Milani Strobelight Instant Glow Powdergör strobing och highlighting lätt för en makeup novis till en makeup expert. Ljusreflekterande pärlor skapar en lystergivande finish som framhäver dina fördelar med en hälsosam och varm glöd. Finns i 4 olika smickrande nyanser.Se Mer information för applicering och innehåll.

The Balm Sexy Mama

The Balm Sexy Mama
Endast 199 kr

The Balm Sexy Mama är ett transparentpuder med en revolutionerande formula som minskar synligheten av glansiga partier och lämnar huden mjuk och matt. Volym: 7,08gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sidor: 1 2next pagelast page