Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Redken

Redken billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Redken direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Color Extend Sun, 250ml Redken Hårinpackning

Color Extend Sun, 250ml Redken Hårinpackning
Endast 289 kr

Redken Color Extend Sun After-Sun Mask är en vårdande gel-créme mask som återuppbygger, stärker och vårdar solskadat torrt hår. Inpackningen återskapar hårets vitalitet, energi, släthet och glans. Applicera i handdukstorrt och nytvättat hår. Låt verka i 5-15 minuter innan du noggrant sköljer ur. Passar alla hårtyper.

Diamond Oil, 150ml Redken Serum & hårolja

Diamond Oil, 150ml Redken Serum & hårolja
Endast 249 kr

Diamond Oil High Shine Spray innehåller bland annat vårdande aprikos-, oliv- och kokosolja som hjälper till att ge fantastisk glans till ditt hår samtidigt som den vårdar och ger en silkeslen finish. Produkten tynger inte ned håret.

Root Fusion, Redken Tillfällig färg

Root Fusion, Redken Tillfällig färg
Endast 215 kr

Professionell spray med färgtäckande pigment för att täcka utväxt. Byggbar täckning som torkar omedelbart. Kan appliceras på salongsförgat hår och är enkel att tvätta ur. För brunt hår.

Chemistry, 500ml Redken Hårinpackning

Chemistry, 500ml Redken Hårinpackning
Endast 715 kr

Shot Phase Real Control är en djupgående behandling för torrt och behandlat hår. Reparerar och stärker skadat hår. Förbättrar hårets struktur och smidighet, för bästa kontroll. Sheasmör verkar mjukgörande och minimerar friss, samtidigt som ceramide har stärkande egenskaper och ger ett effektivt skydd mot yttre påfrestningar. Shot Phase serien innehåller fem olika behandlingar med vårdande ingredienser av proteiner och naturliga oljor, i form av en koncentrerad dos av just det som ditt hår behöver mest.

Cerafill Maximize, 125ml Redken Vårdande produkter

Cerafill Maximize, 125ml Redken Vårdande produkter
Endast 315 kr

Ger tjockare fylligare hår genast. Boostar existerande hår, så att det känns och ser fylligare ut samt verkar på ytan av varje hårstrå så att diametern ökas.

Color Extend Magnetics , 250ml Redken Hårinpackning

Color Extend Magnetics , 250ml Redken Hårinpackning
Endast 299 kr

En härlig inpackning som skonsamt gör ditt hår mjukt och hjälper till att bevara färgen. Ditt hår blir dessutom glansigt och får en ökad färgintensitet. Innehåller UV-filter och E-Vitamin som skyddar mot UV strålar och miljöpåverkan. Applicera i längder och toppar och låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan. Resultatet ger ett mjukt hår med mycket glans! Använd tillsammans med andra produkter ur Color Extend Magnetics-serien för bästa resultat.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page