Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Redken

Redken billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Redken direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Cerafill Retaliate, 90ml Redken Vårdande produkter

Cerafill Retaliate, 90ml Redken Vårdande produkter
Endast 295 kr

En behandling för tunt hår som förbättrar hårets täthet och som samtidigt verkar stärkande och stimulerande. Ger synligt resultat efter ca 3 månader. Kan användas i både vått och torrt hår. Ska användas varje dag i hårbotten och runt omkring hårrötterna.

Extreme, 250ml Redken Hårinpackning

Extreme, 250ml Redken Hårinpackning
Endast 289 kr

Ger fukt och återställer styrkan till skadat hår och ger ett friskare, glansigare och mer hanterbart hår.

Beach Envy, 300ml Redken Shampoo

Beach Envy, 300ml Redken Shampoo
Endast 199 kr

Beach Envy Volume Shampoo är ett volymschampo som skonsamt rengör och avlägsnar smuts från håret. Håret får volym och en lätt textur som framhäver mjuka vågor för den perfekta strand-looken. Passar alla hårtyper.

Diamond Oil, 300ml Redken Shampoo

Diamond Oil, 300ml Redken Shampoo
Endast 215 kr

Gloss schampo med förstärkt glans vid föning. Mindre friktion. Applicera på vått hår, massera upp till ett lödder och skölj ur. Följ upp med Conditioner och Argan-6 Oil. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.

Maneuver Wax, Redken Hårvax

Maneuver Wax, Redken Hårvax
Endast 205 kr

Skapa din frisyr med Redken Maneuver Wax, vilket ger en ren, formbar textur och definition, samtidigt som du kan ändra och omforma din frisyr under dagens gång. Denna exklusiva formula innehåller protein och panthenol vilken genast gör håret mjukare och formbart med en naturlig finish. Användning: gnid in en liten mängd i handflatorna, jobba in vaxet i fuktigt eller torrt hår och styla sedan.

Extreme Duo, 300ml Redken Hårvård

Extreme Duo, 300ml Redken Hårvård
Endast 382 kr

Ett exklusivt paketerbjudande från Redken innehållande schampo och balsam ur hårvårdsserien Extreme till ett rabatterat pris. Redken Extreme rensar och hjälper till att återuppbygga håret samt ge styrka till sprött och skadat hår. Det är speciellt utformat för att ge ett trefaldigt skydd. Proteiner tränger djupt ned i håret och återuppbygger dess styrka. Ceramider går in i hårets fjällskikt och förstärker hårets struktur samt reparerar skadade sektioner.

Extreme, 300ml Redken Shampoo

Extreme, 300ml Redken Shampoo
Endast 199 kr

Redken Extreme rensar och hjälper till att återuppbygga håret samt ge styrka till sprött och skadat hår. Det är speciellt utformat för att ge ett trefaldigt skydd. Proteiner tränger djupt ned i håret och återuppbygger dess styrka. Ceramider går in i hårets fjällskikt och förstärker hårets struktur samt reparerar skadade sektioner.

Extreme, 240ml Redken Vårdande produkter

Extreme, 240ml Redken Vårdande produkter
Endast 229 kr

Protein-treatment som stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, reducerar friktion från hårborstning och värmeverktyg. Håret förhindras från att brytas eller dela sig och blir blankt och medgörligt. Schamponera håret med Extreme Shampoo. Följ upp med Extreme Conditioner. Torka med handduk. Applicera Anti-Snap på känsliga och skadade områden. Skölj inte ur. Styla som vanligt.

Blonde Idol, 150ml Redken Conditioner - Balsam

Blonde Idol, 150ml Redken Conditioner - Balsam
Endast 329 kr

En conditioner i sprayform som både kan användas som rinse-out och leave-in. Formulan stärker, ger glans och mjukgör ditt hår. Innehåller Redkens exklusiva Kera-Bright System med kerabond, violet leaf-extrakt och mjölksyra.Fördelar med Blonde Idol BBB Spray:Stärker Ger VärmeskyddBoostar glans Ger fukt Frizz-kontroll Mjukgör Reder ut

Brews, Redken Shampoo

Brews, Redken Shampoo
Endast 215 kr

Dagligt schampoo för alla hårtyper.Redken Brews Daily Shampoo rengör håret skonsamt utan att slita på det. Ditt hår känns rent och fräscht. ? En lättviktig formula gör håret enkelt att hantera? Ny formula med malt ger näring och stärker ditt hår? Passar att användas dagligenAnvändning:Applicera i vått hår och massera in tills det löddrar. Skölj ur. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.

Beach Envy, 250ml Redken Conditioner - Balsam

Beach Envy, 250ml Redken Conditioner - Balsam
Endast 199 kr

Beach Envy Volume Conditioner är ett lätt volymbalsam i gel-form. Balsamet ger håret en lätt textur, samtidigt som det vårdar, stärker och gör håret mjukt. Resultatet blir ett hår med fyllighet som är lätt att reda ut.

Color Extend Magnetics Trio, 500ml Redken Hårvård

Color Extend Magnetics Trio, 500ml Redken Hårvård
Endast 720 kr

Ett exklusivt paketerbjudande från Redken. Innehåller schampo, balsam och inpackning i Color Extend Magnetics serien. Ett härligt schampo och balsam som skonsamt rengör ditt hår, gör ditt hår mjukt och hjälper till att bevara färgen. Ditt hår blir dessutom glansigt och får en ökad färgintensitet. Innehåller UV-filter och E-Vitamin som skyddar mot UV strålar och miljöpåverkan.

pH-Bonder, Redken Shampoo

pH-Bonder, Redken Shampoo
Endast 199 kr

Full trygghet för dig och din kund. pH-Bonder är ett komplett system för att skydda och stärka hårfibrerna under och efter professionella färgbehandlingar. För bästa resultat bör pH-Bonder salongsbehandling följas upp med Post Service Perfector för att bibehålla hårets naturliga pH-värde. Använd Post Service Perfector en gång i veckan tillsammans med din vanliga Redken hårvård.Användning:Använd en gång per vecka. Applicera före schamponering på blött, handdukstorkat hår. Massera in i håret från rot till topp. Låt verka i 10 minuter. Skölj ur. Avsluta med schampo och balsam. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page