Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Redken

Redken billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Redken direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page

Brews Redken Shampoo

Brews Redken Shampoo
Endast 215 kr

Silver Shampoo 300 ml, Schampo för vitt eller grått hår.Redken Brews Silver Shampoo rengör håret samtidigt som det reducerar hårets gula toner och lämnar det mjukt med en naturlig glans.Användning:Applicera på fuktigt hår och låt sitta i 3 minuter. Skölj ur. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart.

Root Fusion Redken Tillfällig färg

Root Fusion Redken Tillfällig färg
Endast 215 kr

Light Brown 75 ml, Professionell spray med färgtäckande pigment för att täcka utväxt. Byggbar täckning som torkar omedelbart. Kan appliceras på salongsförgat hår och är enkel att tvätta ur. För ljusbrunt hår.

Cerafill Maximize Redken Vårdande produkter

Cerafill Maximize Redken Vårdande produkter
Endast 339 kr

Hair Advance 10x6ml, Cerafill Maximize Hair Advance är en dubbelverkande intensiv behandling som stärker hårets struktur och gör det fylligare. Berikad med multivitaminer och Omega-6 som tillför näring och har en dämpande effekt på håravfall, samtidigt som de stärker hårets densitet.

Intra Force Redken Vårdande produkter

Intra Force Redken Vårdande produkter
Endast 399 kr

Scalp Stimulate 6x25ml, Intra Force Scalp Treatment är en treatment som absorberas snabbt för daglig användning. Innehåller Aminexil som stimulerar hårbotten och hjälper till att främja hårets täthet så att det känns fylligare och tjockare. Innehåller:Aminexil: förlänger hårets livstid för att hjälpa till med att reducera nivån av periodiskt håravfall och främja täthet.Arginin: hjälper till att stimulera mikrocirkulationen i hårbottnen.Zink PCA: avlägsnar överskott av sebum och produktrester från håret och hårbottnen.

Brews Redken Rakgel

Brews Redken Rakgel
Endast 259 kr

Shaving Cream 150 ml, Redken Brews Shaving Cream är en rakkräm som underlättar rakning och återfuktar huden. Passar alla hudtyper.? Skyddar huden för en bekvämare och nära rakningAnvändning:Applicera rakkrämen på området som ska rakas tills det löddrar. Raka, tvätta nogrannt bort produktrester efteråt.

Extreme Length 50ml Redken Vårdande produkter

Extreme Length 50ml Redken Vårdande produkter
Endast 195 kr

Sealer 50ml, Extreme Lenght Sealer är en vårdande behandling som stärker håret från rot till topp. Innehåller närande biotin som motverkar kluvna toppar och reparerar håret inifrån och ut. Tillför intensiv näring och hjälper till att stärka torrt och skadat hår. Formulan är lätt och tynger inte ner fint hår. Användning: Fördela Extreme Lenght Sealer i håret, med fokus på skadade partier, kamma försiktigt igenom håret. Kan appliceras i torrt eller fuktat hår. Styla håret som vanligt, ska ej sköljas ur. För att uppnå bästa resultat rekommenderas Extreme Lenght innan denna produkt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page