Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Schampo

Schampo billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Schampo direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page

Root Cover, KC Professional Tillfällig färg

Root Cover, KC Professional Tillfällig färg
Endast 199 kr

Root Cover Chocolate är en färgspray som täcker utväxt och grått hår mellan salongsbesöken. Färgsprayen ger textur och volym samt en fräsch känsla i hårbotten. Passar alla hårtyper och finns i olika nyanser för att kunna matcha kundens hårfärg. Färgsprayen är lätt att applicera och tvättas ur med schampo. Hur länge färgen håller beror på hårets naturliga färg, hur poröst håret är och vilken nyans man valt. Chocolate passar de med brunt hår. Skaka väl innan användning. Spraya i torrt hår på ca 10 cm avstånd.

System Professional, Wella Hårinpackning

System Professional, Wella Hårinpackning
Endast 209 kr

Wella Sp Hydrate Mask ger ett effektiv långvarigt skydd mot uttorkning. Tillför påtagligt mer smidighet åt håret. Användning: Fördela jämnt i handdukstorkat hår efter tvätt med schampo. Låt det sitta i fem minuter och skölj noga efteråt.

Color Bug, 5g Kevin Murphy Tillfällig färg

Color Bug, 5g Kevin Murphy Tillfällig färg
Endast 179 kr

Color Bug ger ditt hår en omedelbar färgförändring som är lätt att tvätta bort med schampo. Tänk på att skydda dina kläder med en handduk, applicera sedan Color Bug.

Verbena , 500ml L'Occitane Handtvål

Verbena , 500ml L'Occitane Handtvål
Endast 179 kr

Friskt doftande kropps- schampoo, som är älskad av både män och kvinnor. Varje tryck från flaskan ger en doft av L'Occitanes Citrus Verbena. Etiska oljor av Verbena, apelsin, Geranium och citronträd slätar och vårdar den mest känsliga huden och fyller rummet med vinnande aroma.

Schwarzkopf Beology Moist Shampoo 400 ml Schampoo Transparent

Schwarzkopf Beology Moist Shampoo 400 ml Schampoo Transparent
Endast 149 kr

Sulfatfritt återfuktande schampo med djuphavsextrakt och alger, rengör håret skonsamt och gör det mjukt och glansigt. Den fuktgivande multi stegsbehandlingen återfuktar håret intensivt och ger glans utan att tynga ner. Applicera i fuktigt hår. Skölj noggrant. Artikelnr: 898215-0108 Färg: Transparent Kategori: Skönhet / Hårvård & Styling / Schampoo Ladda ner pressbild

Pump, Nioxin Pumpar

Pump, Nioxin Pumpar
Endast 49 kr

Pump till Nioxin schampo.

Root Disguiser, 6g Fudge Färg

Root Disguiser, 6g Fudge Färg
Endast 225 kr

Root Disguiser är ett hårpuder som täcker utväxt och grått hår. Hårpudret är fuktresistent, färgar inte av sig och tvättas enkelt ut med schampo. Med de mikropigmenterade partiklarna och den integrerade penseln ger pudret en direkt och naturlig täckning för en perfekt finish till nästa färgning.

Total Results, Matrix Tillbehör

Total Results, Matrix Tillbehör
Endast 139 kr

Tar bort färgrester på kundens hud, öron och hårbotten. Snabbt och enkelt utan att lämna någon beläggning. Endast för professionell användning i frisörsalong.Användning:Häll på en bomullstuss och gnugga försiktigt på huden där färgrester sitter. Ta en ny bomullstuss med vatten och torka av. Kan även användas på nyfärgat hår som fått sotiga toppar. Häll No Stain över topparna, massera i max 3 minuter. Skölj ur och tvätta med schampo efterföljt av vård.

Biolage, Matrix Vårdande produkter

Biolage, Matrix Vårdande produkter
Endast 205 kr

FullDensity Spray Treatment ökar hårfibrernas densitet för ett tjockare och fylligare hår. En förtjockande spray som verkar på ytan av varje hårstrå för att omedelbart utöka diametern med upp till 9%. Det minskar antalet avbrutna hårstrån och ger en känsla av upp till 9.000 fler hårstrån efter en användning. Ger volym och styrka och känns fräsch från ingrediensen mentol.Spraya vid hårbotten och håret efter schampo och vård. Ska ej sköljas ur. Har värmeskydd för fön.

Root Concealer Medium Brown, Björn Axén Tillfällig färg

Root Concealer Medium Brown, Björn Axén Tillfällig färg
Endast 189 kr

Björn Axén Root Concealer döljer utväxten. För en naturlig look!Nu är stressen mellan frisörbesöken ett minne blott! Den parfymfria concealern täcker temporärt grått hår och utväxt. Perfekt att ha med sig i väskan vid behov!En specialutformad applikator gör att man undviker att få produkten på hud och kläder vid applicering. Den fina fördelningen som munstycket ger bidrar också till ett naturligt resultat. Färgen blandar sig perfekt med resten av håret och den utvalda mellanbruna nyansen är framtagen för att passa de flesta bruna hårfärger, även de med en kall brun nyans. Tvättas ur gradvis med start från första schamponeringen.- Dermatologiskt testad.Appliceringstips:Skydda kläder vid applicering. Skaka innan användning. Applicera i torrt hår från cirka 1 dm. Direkt i benan eller/och vid hårfästet kring ansiktet. Låt torka 3 minuter. Har du sprayat flera lager kan det ta längre tid att torka. Viss färg kan färga fingrarna om du rör håret även efter det torkat. Tvätta då fingrarna med tvål och vatten. Tips för snyggast applicering: Öva några gånger för att få koll på hur sprayen fördelas, hur snabbt och länge du ska hålla inne sprayknappen och hur nära du måste hålla sprayen och vilken vinkel som är bäst för benan respektive för applicering vid hårfästet kring ansiktet. Om det kommer på huden, ta lite tvål eller schampo på en tops eller tandborste och gnugga rent huden på en gång. Det går också bra med makeup-remover våtservetter. Vid applicering vid hårfästet så är det bra att sätta upp håret i tofs för att lättare komma åt. Man kan också hålla upp en handduk vid hårfästet för att skydda huden från färgen. Man kan också hålla en smal tät borste vid hårfästet för att blocka färgen från huden och snabbt föra ut färgen över utväxten. Om färgen ska hålla extra bra kan man avsluta med att spraya en hårspray över.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page