Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Schampo

Schampo billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Schampo direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Beauty Tools Duo NordicFeel Beauty Tools Makeup - Smink

Beauty Tools Duo NordicFeel Beauty Tools Makeup - Smink
Endast 178 kr

Kabuki Brush (Small) & Blush Brush, Ett exklusivt paketerbjudande från NordicFeel Beauty Tools. Innehåller en Kabuki Brush (Small) och en Blush Brush till ett rabatterat pris.Every Day Kabuki Brush Small är en tät och fast borste som kan användas till mineralpuder, solpuder och rouge. Ger en medel till full täckning och skapar en felfri look utan linjer.Användning:Arbeta in pudret genom att buffra in produkten i huden med cirklande rörelse. På så vis får du ett naturligt och snyggt resultat! Kabukiborsten har borst av gethår.Angled Blush Brush är en sned rougeborste som används för att applicera och lägga konturer med rouge. Perfekt för att markera rundeln på kinderna eller kanten längs kindbenen. Angled Blush Brush har borst av gethår.Tips:Rengör dina borstar regelbundet så håller de längre. Gör rent med ett skonsamt schampo, skölj noggrant och pressa ut vattnet. Lägg dem platt och låt torka.

Root Disguiser 6g Fudge Färg

Root Disguiser 6g Fudge Färg
Endast 195 kr

Light Blonde 6g, Root Disguiser är ett hårpuder som täcker utväxt och grått hår. Hårpudret är fuktresistent, färgar inte av sig och tvättas enkelt ut med schampo. Med de mikropigmenterade partiklarna och den integrerade penseln ger pudret en direkt och naturlig täckning för en perfekt finish till nästa färgning.

Lernberger Stafsing Pharmacy Sensitive Scalp Shampoo 250ml Schampoo Transparent

Lernberger Stafsing Pharmacy Sensitive Scalp Shampoo 250ml Schampoo Transparent
Endast 229 kr

Beskrivning Schampoo från Lernberger Stafsing som tar bort klåda, lugnar en känslig, spänd och irriterad hårbotten. Zink, magnesium och kopparkomplex stärker hårbotten medans selleriextrakt återfuktar, minskar sebumproduktionen och balanserar hårbottens microflora. Applicera i fuktigt hår. Massera upp ett lödder, skölj och repetera. För ett intensivare resultat låt schampot verka 1-2 min vid andra tvätten. Detaljer Märke: Lernberger Stafsing Färg: Transparent Artikelnr: 230872-0108 Skönhet / Hårvård & Styling / Schampoo Ladda ner pressbild

Natural Eye Brush NordicFeel Beauty Tools Borstar & Penslar

Natural Eye Brush NordicFeel Beauty Tools Borstar & Penslar
Endast 79 kr

Large Shadow Brush, Natural Eye Brush är en stor och rundad pensel tillverkad av kvalitativt gethår. Används för att applicera basögonskugga över hela ögonlocket och under ögonbrynen. Borsten passar även perfekt när du vill skapa highlightingeffekter. Tips:Rengör dina borstar regelbundet så håller de längre. Gör rent med ett skonsamt schampo, skölj noggrant och pressa ut vattnet. Lägg dem platt och låt torka.

Color Bug 5g Kevin Murphy Tillfällig färg

Color Bug 5g Kevin Murphy Tillfällig färg
Endast 159 kr

Neon 5g, Color Bug ger ditt hår en omedelbar färgförändring som är lätt att tvätta bort med schampo. Tänk på att skydda dina kläder med en handduk, applicera sedan Color Bug.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page