Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Sminkborstar

Sminkborstar billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Sminkborstar direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Sigma Beauty F04 - Extreme Structure Contour

Sigma Beauty F04 - Extreme Structure Contour
Endast 235 kr

Sigma Beauty F04 - Extreme Structure Contour är en medium fast och kompaktsminkborste tillverkad av SigmaTech fibrer. Den rundade formen gör denna sminkborste idealisk för en kontrollerad contouring av kindben och käklinje med crme och puder produkter. Se Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty E20 Short Shader

Sigma Beauty E20 Short Shader
Endast 139 kr

Sigma Beauty E20 Short Shader används för att ge en fokuserad applicering av ögonskuggor på hela ögonlocken och längs med övre och undre ögonfransraden. E20 Short Shader's korta, mjuka och platta borst kommer åt väl på även de mest svåråtkomliga områdena och ger en hög täckningsgrad av dina ögonskuggor.Total längd:16,51 cmSe Mer Information för appliceringstips och innehållsförteckning.

Milani Blending Brush Penslar & Sminkborstar Black/Gold

Milani Blending Brush Penslar & Sminkborstar Black/Gold
Endast 119 kr

Blending Brush från Milani är perfekt när du behöver mjuka upp din ögonmakeup för fantastiska skuggningar eller skapa kontur på sidorna av näsan. Denna fluffiga, rundade syntetpensel med en avsmalnande spets är utformad för enkel blandning och för att ge en soft applicering av pigment. Artikelnr: 228955-8465 Färg: Black/Gold Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Morphe Brushes E1 - Deluxe Powder

Morphe Brushes E1 - Deluxe Powder
Endast 249 kr

Morphe Brushes E1 Deluxe Powder är en superstor, supermjuk och fluffig puderborste som ger en jämn spridning av produkt i ansiktet men kan även användas för att lägga bronzer på kroppen.Borst: 4,1cmFull längd: 18,7cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Addiction Cosmetics Expert Blender

Makeup Addiction Cosmetics Expert Blender
Endast 119 kr

Makeup Addiction Expert Blender har en medium domed topp vilket gör den till ett perfekt blending verktyg. Används för en sammantonad effekt och ett välblandat resultat. Se Mer information för appliceringstips och innehållsförteckning.

BeautyBlender Pro

BeautyBlender Pro
Endast 199 kr

BeautyBlender Pro är den proffsiga varianten av Beautyblender som används till produkter som kan vara svåra att tvätta bort som tex. teatersmink, brun utan sol produkter eller annat smink som har mörk färg. Därför är BeautyBlender Pro svart då mörka produkter kan vara svårare att tvätta bort från svampen. BeautyBlender har en exklusiv cell struktur som vid kontakt med vatten dubblas dess storlek och gör svampen full så att sminkprodukterna inte absorberas i svampen utan lägger sig perfekt på huden. När svampen sedan torkar efter rengöring återgår den till sin normalstorlek. Se Mer Information för applicering och innehåll.

Morphe Brushes Y13 - Pro Highlight Fan

Morphe Brushes Y13 - Pro Highlight Fan
Endast 99 kr

Morphe Brushes Y13 - Pro Highlight Fan kan användas för att lägga highlighter med ett skirt resultat, svepa bort produkt som "ramlat ner" eller för att lägga puder på specifika områden i ansiktet. En mjuk borste i lagom storlek som är lätt att använda.Borsthuvud: 3,81 cmTotal Längd: 16,51cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Anastasia Beverly Hills Angled Cut Small Make Up Brush Penslar & Sminkborstar Black

Anastasia Beverly Hills Angled Cut Small Make Up Brush Penslar & Sminkborstar Black
Endast 199 kr

Angled Cut Small Make Up Brush från Anastasia är en lite kortare snedskurna pensel i högsta kvalitet. Penselskaftet och borsthåren i denna är tillverkade av syntetiskt material. Artikelnr: 217208-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

EcoTools Large Powder Brush

EcoTools Large Powder Brush
Endast 119 kr

EcoTools Large Powder Brush används för att lägga fixeringspuder, highlighting puder och lätta skimrande puder i ett tunt slöjliknande lager. Large Powder Brush är utvecklad med ett ekologiskt och jordvänligt tänk med ett borst tillverkat av mjuka, syntetiska taklon strån, en infattning av återvunnen aluminium samt EcoTools speciella bambu handtag som kommit att bli deras signum.100% Cruelty FreeMjuka taklon strånBambu handtagÅtervunnen aluminiumEkologiskSe Mer Information för applicering och innehåll.

Cosmetic Brush Set, IsaDora Borstar & Penslar

Cosmetic Brush Set, IsaDora Borstar & Penslar
Endast 1 299 kr

Cosmetic Brush Set från Isadora är en väska för alla dina sminkborstar.Den håller borstarna fräscha i väskan.Väskan innehåller 11 olika borstar från Isadora. Perfekt vid resa!

EcoTools Recycled Retractable Foundation Brush

EcoTools Recycled Retractable Foundation Brush
Endast 139 kr

EcoTools Recycled Retractable Foundation Brush är lätt att ta med sig och bäst av allt den kladdar inte i sminkväskan då den är ihop fällbar. Borstens kompakta mjuka strån gör det enkelt att applicera flytande foundation jämnt och snyggt. En perfekt grund är viktigast i en snygg makeup och det får du med hjälp av EcoTools Recycled Retractable Foundation Brush. Den är tillverkad av material som har låg påverkan på vår natur och miljö. Längd: 15 cmSe Mer Informationför applicering och innehåll.

bareMinerals Core Coverage Brush Penslar & Sminkborstar Black

bareMinerals Core Coverage Brush Penslar & Sminkborstar Black
Endast 395 kr

Den hopfällbara Core Coverage Brush har en kombination av tätt sittande syntetiska strån i mitten och glesare runt om för en perfekt täckning med airbrushed finish. Passar perfekt att applicera bare PRO Foundation. Artikelnr: 228942-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Morphe Brushes G11 - Angle Liner

Morphe Brushes G11 - Angle Liner
Endast 89 kr

Doppa och definiera ögonbrynen eller ögonen med Morphe Brushes G11 - Angle Liner, en litenkompakt och användbar sminkborste. Använd för att lägga en perfekt vingad eyeliner eller skapa välformade ögonbryn. Total längd: 13,97cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Face Stockholm Mitte Case Make Up Bag Penslar & Sminkborstar Svart

Face Stockholm Mitte Case Make Up Bag Penslar & Sminkborstar Svart
Endast 459 kr

Mitte Case från Face Stockholm ger dig perfekt förvaring till dina sminkborstar och verktyg. Formad som en mindre datorväska med litet handtag upptill. Två större fack som försluts med dragkedja runtom. Första facket har en spegel, innerfack med dragkedja, ett öppet fack och 10 stycken penselfack. Det andra facket har ett större innerfack med dragkedja och ett mindre fack med dragkedja som sitter fast med kardborre och därför smidigt går att ta loss. Logotyp framtill. Höjd 23 cm. Bredd 30 cm. Djup 9 cm. Tillverkad av nylon. Observera att produkterna på bilden inte ingår, utan är enbart till för styling. Artikelnr: 228797-0014 Färg: Svart Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Makeup Addiction Cosmetics Pencil

Makeup Addiction Cosmetics Pencil
Endast 89 kr

Makeup Addiction Pencil har fibrer formade som en penna vilket ger en precis blandningseffekt längsmed nedre franslinjen för en smokey effekt och highlighter i inre tårkanalen.Se Mer information för appliceringstips och innehållsförteckning.

100% Pure Cruelty Free Eye Shadow Brush

100% Pure Cruelty Free Eye Shadow Brush
Endast 119 kr

100% Pure Cruelty Free Eye Shadow Brush är en veganvänlig sminkborste fri från grymheter som kommer åt de allra minsta vecken för att blanda och mjuka upp skarpa kanter.Det långa stilfulla vita handtaget håller din hand en bit från ansiktet och ger dig en bra översikt om var du behöver bättra på eller tona samman dina ögonskuggor medan det mjuka borstet av syntetiska fibrer gör varje applicering till en himmelsk upplevelse.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty F60 Foundation Brush

Sigma Beauty F60 Foundation Brush
Endast 209 kr

Sigma Beauty F60 Foundation har ett mjukt, platt och kompakt borst med en lätt oval topp. Sigma Beauty F60 används främst för jämn applicering foundation eller flytande produkter som tex foundation primer. Sigma F60 har en härlig balans av stilfullt, gediget hantverk och en lyxig känsla.Längd: 18,3 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Lily Lolo Tapered Blending Brush

Lily Lolo Tapered Blending Brush
Endast 105 kr

Lily Lolo Tapered Blending Brush ger en kontrollerad applicering av ögonskugga i ögonvrån, på brynbenen men även i globlinjen med sitt toppade borst. En syntetisk sminkborste som rekommenderas till ljusa nyanser men kan användasprecis som man önskar och till vilka nyanser som helst då den är multi-funktionell. VeganvänligLängd: 17,9cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page