Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Sminkborstar

Sminkborstar billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Sminkborstar direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Sigma Beauty Brush Case

Sigma Beauty Brush Case
Endast 299 kr

Brush Case från Sigma Beauty är en stilren och smidig förvaringsväska för 29st sminkborstar i både svart och vitt utförande.Sigma Beauty Brush Case är framtagen av ett slitstarkt syntetiskt material som dessutom är lätt att rengöra för en ren och bakteriefri förvaring. Dragkedjan på sidan av väskan görSigma Beauty Brush Case lätt att stänga och du kan känna dig trygg med att dina sminkborstar stannar kvar i väskan och bibehåller sin form.Storlek på Sigma Beauty Brush Case:W: 16,8cm H: 26,2cm D: 5,4cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Isadora Face Sculptor Blush Brush Penslar & Sminkborstar Black

Isadora Face Sculptor Blush Brush Penslar & Sminkborstar Black
Endast 129 kr

Face Sculptor Blush Brush från Isadora är den perfekta borsten för att applicera Face Sculptor. Vinklad borste som följer ansiktets konturer perfekt. De sneda borsthåren ger en jämn och precis applikation. Mjukt syntetiskt borsthår. Artikelnr: 222106-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Morphe Brushes SET502 - 9 Piece Deluxe Vegan

Morphe Brushes SET502 - 9 Piece Deluxe Vegan
Endast 439 kr

Morphe Brushes SET502 - 9 Piece Deluxe Vegan är en lyxig kollektion med vita, veganvänliga sminkborstar samlade i en vacker väska av fejk läder med ormskinstextur. I9 Piece Deluxe Vegan finner du supermjuka och följsamma sminkborstar för ansikte och ögon som även är lätt att förvara och bära med. Följande sminkborstar finns i setet:1. Flat Foundation Brush har en total längd på 17.78cm2. Angle Blush Brush har en total längd på18 cm3. Tapered Powder Brush har en total längd på18,4cm4. Flat Bronzer Brush har en total längd på15,24cm5. Chisel Fluff Brush har en total längd på15,55cm6. Oval Flat Brush har en total längd på15.87cm 7.Soft Fan Brush har en total längd på17,78cm8. Round Crease Brush har en total längd på15,87cm9. Angel liner Brush har en total längd på15,24cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

100% Pure Cruelty Free Eye Shadow Base Brush

100% Pure Cruelty Free Eye Shadow Base Brush
Endast 159 kr

Eye Shadow Base Brush från 100% Pure används främst för att lägga basögonskuggor över hela ögonlocket. Det platta lätt ovala borstet kommer enkelt åt små utrymmen vilket gör den användbar även längsmed undre franslinjen.Eye Shadow Base Brush är både cruelty free och veganvänlig, har ett långt handtag som håller din hand en bit från ansiktet dels för att ge en bra översikt men även för att ge en tydlig översikt på var du ska lägga, tona och blanda dina ögonskuggor på ett stilfullt sätt utan skarpa kanter. Se Mer Information för appliceringstips och innehåll.

Beautyblender Pure

Beautyblender Pure
Endast 199 kr

BeautyBlender Pure är den färglösa droppformade makeupsvampen som är framtagen för känslig hy och hudvårdande produkter som inte lämnar några skarpa kanter utan ger en jämn och fin finish vid applicering. Fördelen med Beautyblender Pure är att den tack vare sin form kommer åt under ögonen och kring näsan samtidigt som den fungerar ypperligt på även de större partierna i ansiktet. BeautyBlender Pure kan användas även tillsammans med hudvårdande produkter som serum, ögonprodukter, fuktighetskräm, makeup removers och andra hudvårdande produkter. Men är till grunden en makeupsvamp som används för att lägga foundation och rouge i ansiktet. Beautyblender är fri från latex och doft.Icke-allergiframkallandeSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty E50 Large Fluff

Sigma Beauty E50 Large Fluff
Endast 159 kr

Sigma Beauty E50 Large Fluff ger med sitt breda, platta och mycket mjuka borst en jämn och kontrollerad highlighting applicering. Använd Sigma Beauty E50 Large Fluff för att på ett diskret sätt lyfta partier som brynbenen och övre delen på kindbenen med hjälp av highlightingpuder. Längd: 16,1 cmSe Mer Informaton för applicering och innehåll.

Makeup Addiction Large Fluff

Makeup Addiction Large Fluff
Endast 98 kr

Makeup Addiction Large Fluff är en extra stor och användbarsminkborste som rekommenderas till både ögon och ansikte. Large Fluff kan användas för att intensifiera, blanda samman eller för att definiera konturer i ansiktet. Sminkborsten är syntetisk.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty Essential Kit

Sigma Beauty Essential Kit
Endast 1 549 kr

Sigma Beauty Essential Kitsminkborst set har en lyxig känsla av gediget hantverk. Essential Kit är speciellt framtaget för att underlätta för dig att skapa den perfekta sminkningen och innehåller 12st av Sigma Beautymest eftertraktade sminkborstar och levereras i en kreativ och funktionell behållare som snabbt kan förvandlas till två vackra sminkborst hållare, snyggt, stilrent och organiserat. Medföljande behållare för borstarna matchar sminkborstarnas färg.Alla sminkborstarna i Mr. Bunny och Mrs.Bunny Essential Kit är veganvänliga och tillverkade av syntetiska strån.Sigma Beauty Essential Kit innehåller sminkborstarna:E05 - Eye Liner: 16.51 cmE30 - Pencil: 17.78 cmE40 - Tapered Blending: 20.1 cmE55 - Eye Shading: 18.2 cmE60 - Large Shader: 18.2 cmE65 - Small Angle Eyeliner: 16.51 cmE70 - Medium Angled Shading: 17.8 cmF30 - Large Powder: 20.6 cmF40 - Large Angled Contour: 18.8 cmF50 - Duo Fibre: 19.4 cmF60 - Foundation: 18.3 cmF70 - Concealer: 18 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Makeup Addiction Small Angle

Makeup Addiction Small Angle
Endast 80 kr

Makeup Addiction Small Angleär platt och snedskuren för att kunna skapa perfekta linjer med gelbaserade produkter samtidigt som den fungerar utmärktför attdefiniera ögonbrynen.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Everyday Minerals Edge Buki Bamboo Brush

Everyday Minerals Edge Buki Bamboo Brush
Endast 159 kr

Everyday Minerals Edge Buki Bamboo Brush är en perfekt toppadsminkborste med ett kompakt borst. Edge Buki Bamboo brush är framtagenför bas applicering avmineralsmink och med det vinklade borstet ger den en jämn heltäckande applicering. Sminkborsten är 100% veganvänlig och borsthandtaget är tillverkad av bambu.ca 7cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Make Up Store Eyebrow Angle Brush #704 Penslar & Sminkborstar Black

Make Up Store Eyebrow Angle Brush #704 Penslar & Sminkborstar Black
Endast 195 kr

Ögonbrynspensel från Make Up Store. En vinklad pensel för definiering och formande av ögonbryn. Alla borstar från Make Up Store är högkvalitativa och helt utan animaliska produkter. Artikelnr: 225560-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Beautyblender Beautyblender Pro Penslar & Sminkborstar Black

Beautyblender Beautyblender Pro Penslar & Sminkborstar Black
Endast 199 kr

Beautyblender Pro har samma exklusiva material som originalet i den färg som experterna föredrar - svart. Pro är den perfekta svampen för mörkare produkter som skulle vara svårare att rengöra än från en ljus svamp. Den unika formen och det exklusiva beautyblender-materialet garanterar oklanderlig applikation fri från ränder, med minimalt produktavfall. Använd den för primer, foundation, puder, cream blushes och andra typer av makeup-produkter. Handgjord i USA. Beautyblendern har en öppen cellstruktur som fylls med små mängder vatten när de är blöta. Detta gör det möjligt för svampen att vara ''full'', så att sminkprodukten finns på ytan av svampen i stället för att absorberas inuti, så att du kan använda mindre produkt varje gång. När den är blöt fördubblas svampen i storlek och blir ännu mjukare. Den återvänder till sin ursprungliga storlek när den lufttorkas. På Beautyblender väljer man att använda säkra, vattenlösliga färgämnen som inte skadar miljön och som kommer att upprätthålla egenskaperna i det egenutvecklade skummet. Av denna anledning kan du märka att lite färg rinner av första gången du tvättar din beautyblender. Detta är normalt och försvinner efter att du har rengjort produkten flera gånger. Observera att färgen inte kommer att överföras på ansiktet eller kläder. Artikelnr: 840225-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set Penslar & Sminkborstar Svart/Lila

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set Penslar & Sminkborstar Svart/Lila
Endast 349 kr

Eyelining set från Real Techniques. Du kan enkelt förstora, förminska, transformera eller förvandla din look. Alla borstar är exklusiva och finns inte att hitta separat. Precision liner brush: För ultimat kontroll över den perfekta linjen. Smudge brush: Designad för att skapa sotade ögon. Eyeliner brush: Vinklad och kompaktborste för applicering längst med ögonfranskanten. Pointed liner brush: Avsmalnad platt borste för både tunna och tjocka linjer Brush pouch: Borstväska för förvaring av dina borstar! Artikelnr: 722102-0022 Färg: Svart/Lila Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Sigma Beauty F70 Concealer

Sigma Beauty F70 Concealer
Endast 139 kr

Sigma F70 Concealer är en liten och smidig concealer borste som används tillsammans emd din favorit creme- eller flytande concealer. F70 Concealer från Sigma erbjuder precision tack vare den tunna ovala toppen som gör det lätt att komma åt områden som under ögonen och kring näsan.Sigma F70 Concealer borsten ger dig hög täckningsgrad av din concealer, har tätsittande mjuka stråna och glider lätt över huden utan att lämna skarpa kanter. F70 är ett veganvänligt alternativ som gör underverk vid concealer applicering. En noga utvärderad och testad concealer borste av högsta kvalitet till lågt pris. Längd: 18 cmSe Mer Information för tips och innehållsförteckning.

BH Cosmetics Pink A Dot 11 pcs Brush Set

BH Cosmetics Pink A Dot 11 pcs Brush Set
Endast 349 kr

BH Cosmetics Pink A Dot 11 pcs Brush Set har en unik design med sin svarta bas och med sina små rosa prickar, allasminkborstar är dessutom samlade i ett praktiskt förvaringsetui även det med rosa prickar. IPink A Dot 11 pcs Brush Set finns de mest essentiella sminkborstarna man behöver för att lägga en perfekt makeup både till vardag och till mer anvancerade tillställningar. Innehåller följande sminkborstar: Deluxe Fan Brush Powder Brush Angled Blush Brush Classic Foundation Brush Tapered Shadow Blending Brush Classic Shadow Brush Flat Eyeliner Brush Angled Shadow Brush Small Smudge Brush Tapered Eye Liner Brush Lip Brush

Morphe Brushes Y19 - Pointed Blender

Morphe Brushes Y19 - Pointed Blender
Endast 89 kr

Morphe Brushes Y19 - Pointed Blender har ett lätt toppat borst vilket ger ökad precision när man tonar samman ögonskuggor i globlinjen. Pointed Blender är en traditionell blendingborste som även kan användas för att lägga highlighter under brynbenen och i ögonvrån. Tillverkad av syntetiska strån och väldigt lättanvänd. Borsthuvud: 1,9 cmTotal Längd: 15,24cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page