Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Sminkborstar

Sminkborstar billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Sminkborstar direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Deep Cleansing Gel, 150ml Real Techniques Rengöring

Deep Cleansing Gel, 150ml Real Techniques Rengöring
Endast 115 kr

En effektiv gel som tar bort orenheter och smuts från dina makeupborstar. Produkten har en mild formula och är fri från alkohol och ftalater.Användning:Använd varje vecka för att få bort smuts oh andra orenheter från dina borstar. Rengör genom att applicera en droppe gel i handflatan eller på Brush Cleansing Palette. Tillsätt varmvatten och svep runt borsten så den blir ren. Skölj noggrant och pressa ut vattnet. Lägg platt och låt torka.

Makeup Brush Cleansing Wipes, Eco Tools Rengöring

Makeup Brush Cleansing Wipes, Eco Tools Rengöring
Endast 95 kr

Rengöringswipes för makeupborstar - Ett enkelt och smidigt sätt att rengöra dina borstar!

Real Techniques Concealer Brush

Real Techniques Concealer Brush
Endast 109 kr

Real Techniques Concealer Brush har en snedklippt vinkel på borsten vilkte erbjuder precision och kamouflerar ojämnheter samtidigt som den hjälper till att skapa en fläckfri makeupbas. Används till cream concealereller foundationför en komplett täckning. Kan även användas för applicering av highlighter ovan kindbenen och höga punkter i ansiktet för en hälsosam glöd.Se Mer information för appliceringstips och innehållsförteckning.

Coastal Scents Classic Medium Tapered Powder Brush Synthetic

Coastal Scents Classic Medium Tapered Powder Brush Synthetic
Endast 159 kr

Coastal Scents Classic Medium Tapered Powder Brush Syntheticär en kabukiborste med långthandtag som erbjuder enprecis applicering av puder, cream och flytande produkter. Sminkborsten är designad med syntetiska, kompakta och toppade strån vilket gör att den kommer åt små veck i ansiktet och fungerar väl även till contouring.Längd på borstet: 3cmLängd på skaft: 4cmLängd på handtaget 12,6cmSe Mer Information för rengöringstips.

Sigma Beauty E41 Duo Fibre Blend

Sigma Beauty E41 Duo Fibre Blend
Endast 179 kr

Sigma Beauty E41 Duo Fibre Blend blir snabbt en favorit i sminkväskan och används för en precis applicering av ögonskugga i globlinjen. Den toppade formen tillsammans med duo-fiber strån ger en luftig och välblandad effektpå ögonlocken.Egenskaper:- Duo-fibrer - Applicera, buffa och blanda med precision - Ger en lätt, diffus applicering av ögonskugga och blandar lätt samman ögonskuggorna på huden. Se Mer Information för applicering och innehåll.

Morphe Brushes G20 - Medium Oval Shadow

Morphe Brushes G20 - Medium Oval Shadow
Endast 89 kr

Morphe Brushes G20 - Medium Oval Shadow används för att packa ögonskugga på ögonlocken. G20 Medium Oval Shadow passar ypperligt på större ögonlocksområden för att skapa en naturlig look med neutralt färgade produkter. Total längd: 15,24cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Morphe Brushes Y23 - Pro Angle Liner

Morphe Brushes Y23 - Pro Angle Liner
Endast 69 kr

Morphe Brushes Y23 - Pro Angle Liner är en liten vinklad borste med syntetiska strån som kan användas för att fylla i ögonbrynen och för att rama in ögonen med ögonskugga eller eyeliner. Borsthuvud:0,63 cmTotal Längd: 13,97 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Real Techniques Brush Crush Diamond Sponge Penslar & Sminkborstar Rosa

Real Techniques Brush Crush Diamond Sponge Penslar & Sminkborstar Rosa
Endast 119 kr

Makeupsvamp från Real Techniques för många olika produkter och användningsområden. Brush Crush? är konstruerad för prestanda, men designad för att vara instagramvänlig. Precis som din senaste läppstfitfärg, så är denna förälskelse inte här för att stanna! Denna Limited Edition Collection är designad med Sam + Nic och inspirerad av de senaste holografiska, pastell- och glittertrenderna.#Brush Crush Artikelnr: 722164-0054 Färg: Rosa Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Make Up Store Eyebrow Angle Brush #704 Penslar & Sminkborstar Black

Make Up Store Eyebrow Angle Brush #704 Penslar & Sminkborstar Black
Endast 195 kr

Ögonbrynspensel från Make Up Store. En vinklad pensel för definiering och formande av ögonbryn. Alla borstar från Make Up Store är högkvalitativa och helt utan animaliska produkter. Artikelnr: 225560-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Morphe Brushes SET502 - 9 Piece Deluxe Vegan

Morphe Brushes SET502 - 9 Piece Deluxe Vegan
Endast 439 kr

Morphe Brushes SET502 - 9 Piece Deluxe Vegan är en lyxig kollektion med vita, veganvänliga sminkborstar samlade i en vacker väska av fejk läder med ormskinstextur. I9 Piece Deluxe Vegan finner du supermjuka och följsamma sminkborstar för ansikte och ögon som även är lätt att förvara och bära med. Följande sminkborstar finns i setet:1. Flat Foundation Brush har en total längd på 17.78cm2. Angle Blush Brush har en total längd på18 cm3. Tapered Powder Brush har en total längd på18,4cm4. Flat Bronzer Brush har en total längd på15,24cm5. Chisel Fluff Brush har en total längd på15,55cm6. Oval Flat Brush har en total längd på15.87cm 7.Soft Fan Brush har en total längd på17,78cm8. Round Crease Brush har en total längd på15,87cm9. Angel liner Brush har en total längd på15,24cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Everyday Minerals Angled Shading Eye Brush

Everyday Minerals Angled Shading Eye Brush
Endast 95 kr

Everyday Minerals Angled Shading Eye Brush är en multifunktionell sminkborste som kan användas för applicering av ögonskuggor i globlinjen, för sotning eller för att tona samman dina ögonskuggor snyggt.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty Premium Kit

Sigma Beauty Premium Kit
Endast 1 999 kr

I Sigma Beauty Premium Kit finner du 15 st högkvalitativa sminkborstar framtagna för att underlätta din vardag vid applicering av makeup på läpparna, kring ögonen och i ansiktet. Dessa unika sminkborstar från Sigma Beauty är av högsta kvalitet och förvaras i en svart stilfull väska som hjälper dig bevarar formen på sminkborstarna och skyddar dem från onödigt slitage. Innehåller sminkborstar till ett värde av: 2435kr.Sigma Beauty Premium Kit innehåller dessa sminkborstar:E10 - Small eyelinerE15 - Flat DefinerE20 - Short ShaderE25 - Blending E35 - Tapered BlendingE45 - Small Tapered BlendingE50 - Large FluffF10 - Powder/Blush 219F15 - Duo Fibre Powder/Blush F20 - Large PowderF25 - Tapered Face F35 - Tapered HighlighterF65 - Large ConcealerF75 - ConcealerL05 - LipSe Mer Information för applicering och innehåll.

BeautyBlender Pro

BeautyBlender Pro
Endast 199 kr

BeautyBlender Pro är den proffsiga varianten av Beautyblender som används till produkter som kan vara svåra att tvätta bort som tex. teatersmink, brun utan sol produkter eller annat smink som har mörk färg. Därför är BeautyBlender Pro svart då mörka produkter kan vara svårare att tvätta bort från svampen. BeautyBlender har en exklusiv cell struktur som vid kontakt med vatten dubblas dess storlek och gör svampen full så att sminkprodukterna inte absorberas i svampen utan lägger sig perfekt på huden. När svampen sedan torkar efter rengöring återgår den till sin normalstorlek. Se Mer Information för applicering och innehåll.

Real Techniques Eye Detail + Define

Real Techniques Eye Detail + Define
Endast 119 kr

Real Techniques Eye Detail + Define kan användas till creme, flytande, gel och puder eyeliner och ögonskuggor när man vill skapa intensiva och perfekta linjer eller sotade effekter.Definer brushanvänds för att rama in ögonen med vingar, smokey eyes och cat eyes.Mass SquareDetailer brushanvänds för att skapa linjer med precision.BONUS Eyeone pickär en mall som hjälper dig skapa vingar med precision.Värde: 195krSe Mer information för rengöringstips och innehållsförteckning.

Morphe Brushes M436 - Mini Duo Blender

Morphe Brushes M436 - Mini Duo Blender
Endast 109 kr

Det här är en behändig liten sminkborste som kombinerar naturligt och syntetiska borst på ett mycket smart sätt. Med Mini Duo Blender så kan du på ett professionellt sätt få sminket att smälta in som en del av din hud för att på så vis slippa fula kanter och skarvar. Sminkborsten är mjuk och behaglig mot huden och fungerar fint med flytande, kräm- och puderprodukter. Se Mer Information för appliceringstips och innehåll.

100% Pure Cruelty Free Blush Brush

100% Pure Cruelty Free Blush Brush
Endast 179 kr

100% Pure Cruelty Free Blush Brush har ett lätt toppat skaft som gör den lätt att hålla i och ett runt platt borst som gör att den blandar in ditt rouge på ett naturlig vackert sätt.Blush Brush kan användas både till applicering av rouge samt contouring eftersom den blandar samman produkt jämnt och fint på huden. 100% Pure Cruelty Free Blush Brush är en stilfull vit cruelty free och veganvänlig sminkborste.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty F68 Pin-Point Concealer

Sigma Beauty F68 Pin-Point Concealer
Endast 139 kr

Sigma Beauty F68 Pin-Point Concealer ger med sin korta, fasta topp en precis täckning av små problemområden. Den spetsiga toppen gör att man enkelt kommer åt att applicera concealer precis där man önskar och för bäst täckning krävs återapplicering och bearbetning av problemområdet i olika vinklar.Längd: 15,56cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Real Techniques Powder Brush Penslar & Sminkborstar Svart/Orange

Real Techniques Powder Brush Penslar & Sminkborstar Svart/Orange
Endast 185 kr

Powder Brush från Real Techniques är en sminkborste som applicerar puder och mineral foundation, som ger ett jämnt och naturligt resultat. Högkvalitativ borste till ett attraktivt pris tillverkade av fyllig taklonborst som är handskuren för en mjuk yta. Förlängd aluminiumhylsa gör borsten lätt och skön att applicera med. En platt och bred bas gör att du kan ställa borsten upprätt snyggt i din hylla. Artikelnr: 722075-0016 Färg: Svart/Orange Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page