Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Sminkborstar

Sminkborstar billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Sminkborstar direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Morphe Brushes Y5 - Pro Tapered Blush

Morphe Brushes Y5 - Pro Tapered Blush
Endast 119 kr

Morphe Brushes Y5 - Pro Tapered Blush har en lätt rundad topp som ger både precision och jämn spridning av rouget på kinderna men denna sminkborste fungerar även väldigt bra på bronzer och contour.Borsthuvud: 3,49cmTotal Längd: 16,82cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty Brow Goals Brush Set

Sigma Beauty Brow Goals Brush Set
Endast 499 kr

Sigma Beauty Brow Goals Brush Set innehar alla verktyg du behöver för att skapa en bred variation av perfekt formade och färgadeögonbryn utifrån personlig stil eller trend. Använd alla fyrasminkborstar tillsammans eller individuellt för att skapa avundsvärda ögonbryn med crme, gel, puder, flytande eller vaxbaserade produkter. Fyll snabbt i ögonbrynen med exakt precision genom att använda Sigma Beauty E75 Angled Brow Brush, medan du kan skapa definierade hårliknande streck med Sigmas mest sålda borste Sigma Beauty E06 Winged Liner Brush. Applicera concealer för att ta sudda ut skarpa kanter eller annat som önskar täckning med concealer samt highlighter med exklusivaSigma Beauty E71 Highlight Diffuser. Polera, forma och skapa en perfekt brynlook med Sigma Beauty E80 Brow and Lash Tool. - Alla sminkborstar är Cruelty Free- Tillverkade av exklusiva SigmaTech Fibrer.Innehåller: - Sigma Beauty E06 Winged Liner Brush- Sigma Beauty E71 Highlight Diffuser- Sigma Beauty E75 Angled Brow Brush- Sigma Beauty E80 Brow and Lash ToolSe Mer information för applicering och innehåll.

Lily Lolo Eye Liner-Smudge Brush

Lily Lolo Eye Liner-Smudge Brush
Endast 129 kr

Lily Lolo Dual End Eyeliner and Smudge är en dubbelsidig sminkborste med en vinklad fast eyeliner borste på ena sidan och en smudge topp på den andra. Eyeliner borsten kan användas både fuktad och torr för att skapa en snygg linje medan "smudge" toppen används för att tona ut och mjuka upp både ögonskuggor och eyeliner. Perfekt sminkborste för att skapa en sotad eyeliner kring ögonen både längsmed undre och övre ögonfranslinjen.Doppa din Eye Detail Brush blöt eller torr i din favorit mineralskugga och använd små korta drag längsmed övre franslinjen så nära som möjligt. Återupprepa till ytterkanten och längsmed undre ögonfranslinjen för att tillföra dramatik och öppna upp ögonen. Med hjälp av "smudge" delen kan man med små korta och cirkulerande rörelser tona ut och skapa en smokey effekt. En veganvänligSkapa extra dramatik och öppen blick. Längd 17,5cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush
Endast 119 kr

Expert Face Brush från Real Techniques har ett fast och brett borst som passar perfekt för att arbeta in både cream och flytande foundaton i hela ansiktet. MedExpert Face Brush får du ett jämt resultat och din hud blir "pixel-perfect" även i skarpt ljus.Det ultra mjuka syntetiska taklon borstet är handklippt för att få den perfekta formen och är 100% Cruelty Free. Sminkborsten kan stå av sig själv tack vare den unika utformningen av det långa fjäderlätta greppvänliga aluminium handtaget vilket även gör Real Techniques Expert Face Brush enkel att använda.Se Mer Information för applicering- och rengöringstips.

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set Penslar & Sminkborstar Svart/Lila

Real Techniques Collector's Edition Eyelining Set Penslar & Sminkborstar Svart/Lila
Endast 349 kr

Eyelining set från Real Techniques. Du kan enkelt förstora, förminska, transformera eller förvandla din look. Alla borstar är exklusiva och finns inte att hitta separat. Precision liner brush: För ultimat kontroll över den perfekta linjen. Smudge brush: Designad för att skapa sotade ögon. Eyeliner brush: Vinklad och kompaktborste för applicering längst med ögonfranskanten. Pointed liner brush: Avsmalnad platt borste för både tunna och tjocka linjer Brush pouch: Borstväska för förvaring av dina borstar! Artikelnr: 722102-0022 Färg: Svart/Lila Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Morphe Brushes Y20 - Pro Round Crease

Morphe Brushes Y20 - Pro Round Crease
Endast 79 kr

Morphe Brushes Y20 - Pro Round Crease är en liten sminkborste som passar bra för att tex. lägga effektskugga i globlinjen med en blandande effekt men kan även användas till highlighter i ögonvrån och mycket annat.Y20 - Pro Round Crease har syntetiska strån och är en bra vän i sminkväskan om man har små ögonlock.Borsthuvud: 0,95 cmTotal Längd: 13,97cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sigma Beauty E45 Small Tapered Blending

Sigma Beauty E45 Small Tapered Blending
Endast 139 kr

ven en mjuk och skonsam sminkborste kan ha en skarp topp som gör det möjligt att jobba med intensiva färger och skärpa. Med E45 Small Tapered Blending sminkborste frånSigma Beauty så kommer man åt färg med enbart toppen på borsten. Sedan är det lätt att applicera färg i veck och omkring ögonlock. Med den här sminkborsten så får man en sminkning som ger ett djup och den extra dimension som man är ute efter för en perfekt sminkning av ögonen. Längd: 20cm

Sigma Beauty F60 Foundation

Sigma Beauty F60 Foundation
Endast 209 kr

Sigma F60 Foundation är en lätt konformad sminkborste som kan användas för applicering av flytande- eller creme foundation, primer och concealer.Med tätt sammansatt strån får Sigma F60 ett mjukt och kompakt borst som ger en jämn och hög täckningsgrad. Denna foundation borste är utförligt testad för att klara av proffessionell hantering, är av högsta kvalitet och är ett veganvänligt sminkborst alternativ.Längd: 18,3 cmSe Mer Information för tips och innehållsförteckning.

Everyday Minerals Eco Botan Artisan Kabuki Brush

Everyday Minerals Eco Botan Artisan Kabuki Brush
Endast 249 kr

Everyday Minerals Eco Botan Artisan Kabuki Brush är en jättemjuk borste av syntetiskt borsthår som används för att applicera såväl ditt mineralpuder som din base foundation för ett fulländat resultat. En unik sminkborste som används i japansk kultur för att utföra kabuki resultat. Sminkborstens skaft är av bambu. Everyday Minerals Eco Botan Artisan Kabuki Brush finns bara en begränsad tid!Längd: 7 cmBorstskaftet är ca 4,45cm bredBorsthuvudet är ca: 5,71cm bredSe Mer information för tips

Sigma Beauty E20 Short Shader

Sigma Beauty E20 Short Shader
Endast 139 kr

E20 Short Shader frånSigma Beauty har ett litet, mjukt, lätt rundat och precist platt borst och hjälper dig med en koncentrerad applicering. Rekommenderas att användas vid applicering av på små områden som ögonlocken. Men även för att tona ut skuggor längsmed undre franslinjen. Längd: 16,51 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

EcoTools Soft Smokey Eye Set

EcoTools Soft Smokey Eye Set
Endast 199 kr

EcoTools Soft Smokey Eye Set används för att på ett effektivt sätt skapa en mjuk sotad ögonmakeup med hjälp av 4 ögonskuggsborstar -Large Shadow brush, Define Crease, Precision Blending och Controlled Setting Brush.Till detta medföljer även en stilfull förvarinscylinder.Shade: Använd Large Shadow Brush för att lägga basskugga över hela ögonlocket.Define: Rama in ögonen med Defined Crease Brush.Smudge: Skapa en sotad linje längsmed franslinjen medPrecision Blending Brush.Highlight: Applicera highlighter längsmed brynbenet med Controlled Setting brush.Se Mer Information för applicering, rengöring och innehåll.

Sigma Beauty F61 Angled Cream Contour Brush

Sigma Beauty F61 Angled Cream Contour Brush
Endast 229 kr

Sigma Beauty F61 Angled Cream Contour Brush används till contouring och strobing med krämbaserade produkter. Det följsamma borsten glider lätt över huden och skapar distinkta linjer som även kan tonas ut med samma borste för ett professionellt resultat.Se Mer information för användningstips och innehållsförteckning.

Makeup Addiction Large Fluff

Makeup Addiction Large Fluff
Endast 98 kr

Makeup Addiction Large Fluff är en extra stor och användbarsminkborste som rekommenderas till både ögon och ansikte. Large Fluff kan användas för att intensifiera, blanda samman eller för att definiera konturer i ansiktet. Sminkborsten är syntetisk.Se Mer Information för applicering och innehåll.

Lily Lolo Double Ended Eye Detail Eye Smudge Brush

Lily Lolo Double Ended Eye Detail Eye Smudge Brush
Endast 111 kr

Det här är en veganvänlig "måste" borste för dig som gillar enkelheten med två borstar i en. Ena delen kan du applicera dina skuggor med medan den andra används för att sudda ut skarpa kanter och passar perfekt när du ska göra sotade ögon. Kan användas båder wet/dry beroende på vilken effekt du är ute efter.Tänk på att rengöra sminkborsten på rätt sätt för att den ska vara hygenisk och få maximal hållbarhet.Längd: 15 cmSe Mer Information för rengöring och innehåll.

Beautyblender Body Blender Penslar & Sminkborstar Black

Beautyblender Body Blender Penslar & Sminkborstar Black
Endast 279 kr

Få ett #flawless resultat över hela kroppen! Body Blender från Beautyblender är tillräckligt stor för att smidigt kunna arbeta på hela din kropp och har en form som sitter perfekt i handen. Svampen säkerställer kontrollerad och jämn täckning och supermjukt kantfritt resultat av din Brun-utan-Sol-lotion, bronzers med mera. Artikelnr: 840228-0426 Färg: Black Kategori: Skönhet / Redskap & Accessoarer / Penslar & Sminkborstar Ladda ner pressbild

Sigma Beauty E06 Winged Liner

Sigma Beauty E06 Winged Liner
Endast 139 kr

Sigma Beauty E06 Winged Liner har ett litet välkapat borst perfekt för att skapa en vingad eyeliner look. Det kompakta borstet ger en perfekt kontroll för alla olika ögonformer. Rekommenderas till gel och flytande eyeliner.Total längd: 16,51cmSe Mer information för appliceringstips och innehållsförteckning.

theBalm Blend a hand Brush

theBalm Blend a hand Brush
Endast 279 kr

The Balm Blend a hand Brush är en toppad sminkborsteför applicering av foundation. Den användarvänliga storleken gör att sminkborsten passar perfekt även till concealer. Blend a Hands toppade borst kommer åt väl på små områden som kring näsan och kring ögonen.Se Mer information för appliceringstips och innehållsförteckning.

Morphe Brushes Y17 - Deluxe Detailed Crease

Morphe Brushes Y17 - Deluxe Detailed Crease
Endast 89 kr

Morphe Brushes Y17 - Deluxe Detailed Crease är den lyxiga varianten av precisionsborste tillverkad av syntetiska strån och guldhantag. Det smala och skarpt toppadeborstet kommer åt väl i globlinjen och skapar en detaljerad men tonad effekt.Borsthuvud: 1,9 cmTotal Längd: 14,92 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page