Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Träning

Träning billigt online ✓ Skönhet och mode - HÖSTEN 2016 ✓ Beställ Träning direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat

 
Sidor: first pageprev page5 6 7 8 9 10 11 12 13 14next pagelast page

Training Mat 2.0

Training Mat 2.0
Endast 299 kr

Perfekta träningsmattan 8mm tjock som ger mycket bra grepp även under träning. Levereras med justerbart bärband.

Dumbbell handle incl. collar

Dumbbell handle incl. collar
Endast 299 kr

Stång som är perfekt för dig som vill ha hantlar hemma

Floor Protection

Floor Protection
Endast 249 kr

Funktionellt golvskydd för dina träningsmaskiner. Med dessa välstoppade pusselmattorna slipper du märken på golvet efter dina träningsredskap. Du monterar enkelt golvskydden själv. Mått 0,7kvm (8 plattor à 30x30cm)

Löpskärm

Löpskärm
Endast 399 kr

Populärt redskap för friidrottare och inom crossfit. Träna löpning med styrka och explosivitet genom att springa med en löpskärm.

Reebok Yoga Mat Strap

Reebok Yoga Mat Strap
Endast 159 kr

Yoga Mat Strap från Reebok är en praktisk och behändig rem för transport och förvaring av ihoprullad yogamatta. Enkel att anpassa för just din matta och ergonomi! Passar alla yogamattor oavsett storlek Enkel att anpassa för personlig passform Ersätter stora och otympliga väskor Reebok Yoga Mat Strap är en rem som fungerar som bärsele för din yogamatta. Perfekt på väg till och från yogaklassen. Reebok Yoga Mat Strap är enkel att använda, trä bara slingan runt ändarna av din matta så är du klar. Remmen dras åt av mattans egna tyngd när du bär den för att säkerställa att den alltid ligger på plats. Den är även lätt att ta av, lossa bara bandet och rulla ut din matta så är redo för alla utmaningar träningspasset har att erbjuda.

YogaSet

YogaSet
Endast 199 kr

Paket med yogablock och yogarem. Enkla hjälpmedel som utökar din räckvidd i yogaövningarna och ger större utbyte av yogaträningen. Produkterna hjälper dig att nå svåra ställningar och att hålla kvar rätt position. Satsen består av ett yogablock och en yogarem. Blocket har avrundade hörn för ett behagligare grepp. Remmen fungerar som en förlängning av armar eller ben för att behärska även de mest krävande ställningar, och är ett bra hjälpmedel vid stretching och töjning. Blocket är 22,5x15x7,5 cm och väger endast 0,9 kg. Yogaremmen är 4x180 cm lång och tillverkad av vävd bomull med solitt metallspänne.

Kettlebells med Neopren

Kettlebells med Neopren
Endast 119 kr

Kettlebells som har används för träning sedan tidigt 1700-tal är ett mytomspunna träningsredskap med ett ursprung från Ryssland. Kettlebells ger en helkroppsträning där flera muskelgrupper arbetar samtidigt. Med Kettlebells tränar man både styrka och explosivitet. Redskapet som ser ut som en kanonkula med handtag möjliggör helt andra övningar än vanliga hantlar och stänger.Kettlebells med neopren finns i följande vikter: 4 kg, 6 kg, 8 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 20 kg, och 24 kg.

Lite 1000ml

Lite 1000ml
Endast 89 kr

Smartshake LITE kommer med en stilren design och ny färg! Denna modellen rymmer hela 1000 ml så du slipper fylla på så ofta. Smartshake LITE är tillverkad av giftfri plast och tål diskmaskin.

Gym ball, black L 80 x B 80 x H 80 cm

Gym ball, black L 80 x B 80 x H 80 cm
Endast 299 kr

Casall Gym ball är ett mycket effektivt och mångsidigt träningsredskap. Antalet träningsmöjligheter är nästan obegränsade och bollen ger en mycket effektiv träning av mage, armar och ben. Finns i tre storlekar för olika långa personer. Pump och ventil medföljer. Max användarvikt: 250 kg Finns i tre olika storlekar. Välj storlek på gymboll efter hur lång du är: 155-165 cm = 60 cm Ø 165-176 cm = 70 cm Ø > 175 cm = 80 cm Ø

Handstärkare Stark

Handstärkare Stark
Endast 49 kr

Handstärkaren för dig som vill träna hand- och underarmsmusklerna. Finns i två utföranden, medium och stark.

Yoga Mat Position 4mm

Yoga Mat Position 4mm
Endast 449 kr

Ett måste för alla yogautövare. Mattan är perfekt att använda hemma, på gymmet eller när du reser. En vadderad matta som gör utmanande träning bekväm och behaglig. Består av två lager TPE-material för maximal komfort. Kan tvättas i 40 grader. PVC-fri och biologiskt nedbrytbar. längd: 185 cmbredd: 61 cm

Original 2GO 600ml

Original 2GO 600ml
Endast 89 kr

SmartShake Original 2GO är här! Nästa generation av SmartShake Original med ny design, nytt smart clip som gör det lättare att bära med sig flaskan och en ny glossy färg!

Casall Yoga Mat Position, 4 mm Svart/Grå L 185 x B 61 x H 0.4 cm

Casall Yoga Mat Position, 4 mm Svart/Grå L 185 x B 61 x H 0.4 cm
Endast 449 kr

Casall Yoga Mat Position är ett måste för alla yogautövare. Mattan är perfekt att använda hemma, på gymmet eller när du reser. Materialet har ett väldigt bra grepp och ger bra stötdämpning som gör utmanande träning bekväm och behaglig. Mattan består av två lager TPE-material för maximal komfort. TPE är idag ett av de mest miljövänliga materialen för mattor då det är återvinningsbart och innehåller inte PVC och inga ftalater. Material med utmärkt grepp och stötdämpning. Kan tvättas för hand i maximalt 40 gradigt vatten och lufttorka. PVC fri Återvinningsbart material Bra grepp och stötdämpning Två lager TPE-material för extra komfort Mått: 185x60x0, 4 cm

Myo Roller

Myo Roller
Endast 299 kr

Fight Back Myo Roller är en perfekt träningsredskap för att träna bålens djupa muskler, balans och uthållighet! Myo Roller är tillverkad av hårt material vilket gör att den passar även till myofachiabehandlingar, där man vårdar musklerna och förbättrar rörligheten. Med hjälp av Myo Roller -rullen kan du vårda dina muskler, led och rygg med ett enkelt och effektivt sätt. Storlek: 15 x 33 cm Inkluderar: Myo Roller -rulle och en bunt träningskort

Balance Pad Maxi

Balance Pad Maxi
Endast 599 kr

Stor balanskudde i mjukt EVA-material, cirka 50x40 cm och 6 cm tjock. Avsedd för övningar på två ben och som underlag vid övningar på knä, skuldror och liknande. Balansträning är det allra bästa hjälpmedlet för att träna stabilitet, koordination och reaktion. Balanskudden ger dig en unik möjlighet att träna upp muskulatur samt stabilitet i fötter, anklar, knä, höfter och rygg. Träningen stimulerar både blodcirkulation, nervsystem och muskulatur.

Wrist Weights 2.5 lbs/1.1 kg Each

Wrist Weights 2.5 lbs/1.1 kg Each
Endast 399 kr

Snygga vikter för handlederna som ökar tränings belasting. Hål för tummen som gör det mycket enkelt att använda. Vikt 1,1 kg.

Skivstångset de Luxe

Skivstångset de Luxe
Endast 7 795 kr

Kraftigt viktpaket som även fungerar för företag ochföreningar. Stången är Master Silverstång 68-50714,gummiklädda vikter med hög kvalitet. 2x20, 2x15,2x10, 4x2,5 och 4x1,25 kg samt två ABS snabblåsingår i detta paket.

Wrist Weight 2x1,5kg

Wrist Weight 2x1,5kg
Endast 249 kr

Ytterligare vikter för dina handleder och vrister för intensivare träning. Bär dem i de vardagliga aktiviteterna så att armar och ben tränas på ett naturligt sätt. Kardborrebanden gör dem enkla att sätta på och ta av.Yttre tyg: Polyester. Vikter inuti: Järnl. Velcro: Nylon.Handtvättas separat

Sidor: first pageprev page5 6 7 8 9 10 11 12 13 14next pagelast page