Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Victory Yoga Sling

Victory Yoga Sling till bra pris ✓ Billiga kläder, väskor, accessoarer, smink och parfym från en mängd webbutiker ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Victory Yoga Sling inför HÖSTEN 2016 ✓ Handla online - snabbt och enkelt! ✓ Du köper Victory Yoga Sling hos Sportamore

En smart axelväska för din Yoga matta till och från gymmet med en extra fick som du enkelt stänger till med en dragkedja. Justerbar axelrem.


Endast 99 kr
 

Vi kan även tipsa om

Yogabälte Svart

Yogabälte Svart
Endast 125 kr

Yogabälte är ett redskap för dig som utövar Yoga. Kommer i två olika färger och är tillverkade i ekologiska material i Europa. Mått: 240 cm långt, 4 cm brett. Material: ekologiskt odlad bomull

Speed Rope

Speed Rope
Endast 129 kr

Det ultimata träningsredskapet för att träna explosivitet, uthållighet och kooridnation. Bär med dig och kör ditt cardio pass vart som helst! Justerbar längd för att passa olika användare, maxlängd 3m. Smidiga handtag i Polypropylen och klädd stålvajer som möjligör hög hastiget. Mått: 0,25x300cm

Hand Grip Adjustable, 10-40 kg, Black

Hand Grip Adjustable, 10-40 kg, Black
Endast 99 kr

Träna greppstyrkan med detta effektiva träningsredskap från C. P. Sports! Hand Grip Adjustable har en smart och smidig design som du kan träna när som helst, var som helst. Redskapet har ett justerbart motstånd på 10-40 kg och ger ett flexibelt träningsområde som stärker hand, fingrar, handled och underarm. Övningen går ut på att trycka ihop och stänga handtaget upprepade gånger. Enkel och effektiv Träningsredskap för greppstyrkan Justerbart motstånd på 10-40kg

Lite 1000ml

Lite 1000ml
Endast 79 kr

Smartshake LITE kommer med en stilren design och ny färg! Denna modellen rymmer hela 1000 ml så du slipper fylla på så ofta. Smartshake LITE är tillverkad av giftfri plast och tål diskmaskin.

VR Combat Backpack

VR Combat Backpack
Endast 319 kr

Träningsryggsäck i 100% Polyester. Mått 29 x 43 x 17 cm. 19 liter. Tvåvägsdragkedja till huvudfack. "Slip-in" ficka på framsidan och på vardera sida om väska, samt innerficka med blixtlås. Bärhandtag i toppen samt två vadderade och justerbara axelbandsremmar. Ryggsäckens baksida är vadderad och försedd med meshpaneler för god komfort och ventilation. På väskans framsida finns justerbara remmar som kan reglera väskans volym samt gör det möjligt att fästa en yoga-matta.

Gymboll 55Cm

Gymboll 55Cm
Endast 149 kr

Gymbollen är ett utmärkt träningsredskap för omväxlande och allsidig träning. Bollen är utrustad med ett punkteringsskydd, det vill säga att bollen inte exploderar vid eventuell punktering utan luften pyser ut. Max användarvikt är 150kg. Producerad i PVC, innehåller inga ftalater.Pump, ventil och träningsinstruktioner medföljer. 153-170 = 55cm, 165-185 = 65cm, 180-195 = 75cm.

Yoga Mat Balance 3mm Free

Yoga Mat Balance 3mm Free
Endast 149 kr

Ett måste för alla yogautövare. Mattan är perfekt att använda hemma, på gymmet eller när du reser. En vadderad matta som gör utmanande träning bekväm och behaglig.

Yoga Mat Nano Grip 5 mm

Yoga Mat Nano Grip 5 mm
Endast 699 kr

Det här är en unik matta. En orsak är kombinationen av otroligt bra grepp och dess sköna känsla. En annan orsak är mattans alla små perforerade hål som gör att produkten torkar snabbt och behåller ett bra grepp även under träningsformer som exempelvis bikramyoga. Ytterligare orsak är dess materialkonstruktion. Produkten består av två lager TPE-material för maximal komfort.

Speed Rope

Speed Rope
Endast 129 kr

Speed rope från Master. Justerbart efter behov, max 2.9 m. Nu är det bara att träna på double-unders!

Hand Pump

Hand Pump
Endast 49 kr

pump till fitnessbollar.

Powerband

Powerband
Endast 199 kr

Powerband 5-23 kg 200 cm, 22 mm bredd, 4,5 mm

Love

Love
Endast 249 kr

Medium support sportbh för yoga och andra typer av tränining. Flera smala band korsade i ryggen. Vadderad med uttagbara ilägg. Material: 90% Polyester, 10% Elastan.