Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Kenzo

Kenzo billigt online ✓ Skönhet och mode - 2021 ✓ Beställ Kenzo direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat.

 
Sidor: 1 2next pagelast page

L'eau Kenzo Pour Femme, 30 ml Kenzo Parfym

L'eau Kenzo Pour Femme, 30 ml Kenzo Parfym
Endast 495 kr

30 ml, Ett fräscht och sensuellt möte med huden. En lättburen doft för alla årstider. Tidlös som vatten. Lotusblommans blommiga friskhet, krispig mynta och rosépepparns varma diskretasensualitet. En doft som blir ett med dig och din hud.

Kenzo Flower , 30 ml Kenzo Parfym

Kenzo Flower , 30 ml Kenzo Parfym
Endast 695 kr

30 ml, Kenzo Flower är en sensuellt pudrig blommig, modern klassiker. En bukett av rosor och viol i harmoni med mjuka toner av vanilj och vit mysk.

KENZO Flower by Kenzo Eau de Vie , 30 ml Kenzo Parfym

KENZO Flower by Kenzo Eau de Vie , 30 ml Kenzo Parfym
Endast 615 kr

30 ml, Flower by Kenzo Eau de Vie är en sprudlande och ung doft. Upplev en klassiskt pudrig och blommig Eau de Parfum Légère med inslag av Ingefära, Apelsinblomma, Bulgarisk ros och Tonkaböna.

Kenzo Amour , 50 ml Kenzo Parfym

Kenzo Amour , 50 ml Kenzo Parfym
Endast 909 kr

50 ml, Kenzo Amour är en underbar orientalisk mix som är inspirerad av dofter från resor genom Asien. Underbara och livfulla platser med mängder av färger och aromer. Toppnoterna är skira dofter av körsbärsblomma, te från Kina och thailändska risgryn som ger en mjölkaktig doft. Karaktären framhävs av rökelse, frangipaniblomman och helitrope. Basnoterna baseras på träiga inslag och söt vanilj. Kenzo Amour är en resa i kärlekens tecken och är en blandning av värme, sötma och sensualism.

Kenzo Amour , 30 ml Kenzo Parfym

Kenzo Amour , 30 ml Kenzo Parfym
Endast 675 kr

30 ml, En sensuellt blommig och varm doft i kärlekens tecken. Bland doftnoterna finns orientaliska blommor som frangipani blandas med vitt te, vanilj och träiga noter.

Flower by Kenzo Poppy Bouquet, 30 ml Kenzo Parfym

Flower by Kenzo Poppy Bouquet, 30 ml Kenzo Parfym
Endast 695 kr

30 ml, KENZO introducerar FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET Eau de Parfum. År 2000 skapade KENZO den imaginära doften av vallmon, en pudrig signatur skapad av mästerparfymören Alberto Morillas som idag blivit en sann ikon i doftvärlden. För att fira tjugoårsdagen av denna unika eau de parfum har Alberto Morillas, tillsammans med den unga begåvningen Dora Baghriche skapat POPPY BOUQUET Eau De Parfum. En doft likt en ljuvlig bukett av vallmoblommor tillsammans med noter av saftigt nashipäron - en hyllning till KENZOs japanska rötter. De fruktiga noterna möter ytterligare blomster i form av bulgarisk ros, skir jasmin och sensuell gardenia som rundas av med en krämig hint av mandelträ i doftens bas. POPPY BOUQUET hyllar vallmons energi och kraft, kraften att göra världen vackrare. Nominerad i kategorin ?Årets damdoft under 700 kr? Swedish Beauty Awards 2021

L'eau Kenzo Pour Femme, 50 ml Kenzo Parfym

L'eau Kenzo Pour Femme, 50 ml Kenzo Parfym
Endast 695 kr

50 ml, Ett fräscht och sensuellt möte med huden. En lättburen doft för alla årstider. Tidlös som vatten. Lotusblommans blommiga friskhet, krispig mynta och rosépepparns varma diskretasensualitet. En doft som blir ett med dig och din hud.

Kenzo Flower , 50 ml Kenzo Parfym

Kenzo Flower , 50 ml Kenzo Parfym
Endast 895 kr

50 ml, En sensuellt pudrig blommig, modern klassiker. En bukett av rosor och viol i harmoni med mjuka toner av vanilj och vit mysk.

Sidor: 1 2next pagelast page