Search Store
Om oss

PourElle.se ger dig det du söker inom skönhet, hälsa, hårvård, träning, kläder och accessoarer. PourElle.se är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Hittar du något du vill köpa klickar du bara vidare "Till butik".

Följ oss på

Lancome

Lancome billigt online ✓ Skönhet och mode - 2021 ✓ Beställ Lancome direkt online ✓ Trendiga och snygga solglasögon, håraccessoarer och väskor ✓ Här hittar du kläder, väskor, smink, parfym, hårvård, kosttillskott och mycket annat.

 
Sidor: 1 2next pagelast page

La Nuit Trésor Nude, 50 ml Lancôme Parfym

La Nuit Trésor Nude, 50 ml Lancôme Parfym
Endast 745 kr

50 ml, Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT - den mest autentiska och sensuella kärlekshistorien. En varm rosendoft med flera nyanser och en överraskande, vanebildande doft av kokos och vanilj. Flaskan är en strålande diamant som fångar ljuset och lyfter fram flaskans alla fasetter. Doften för den spontana och naturliga kvinnan som vill ha en doft som kombinerar skira och pudriga noter.

Idôle L'Intense, 75 ml Lancôme Parfym

Idôle L'Intense, 75 ml Lancôme Parfym
Endast 1 069 kr

75 ml, Lancôme Idôle L'Intense är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. Idôle L'Intense är för kvinnor med stora drömmar ? en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L?Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.

La Vie Est Belle Soleil Cristal, 100 ml Lancôme Parfym

La Vie Est Belle Soleil Cristal, 100 ml Lancôme Parfym
Endast 1 149 kr

100 ml, Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.

Lancôme Poême , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme Poême , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 575 kr

30 ml, Toppnoter: svarta vinbär, tulipan, plommon, clementin, persika, bergamot. Hjärtnoter: mimosa apelsinblomma, fresia jasmin, heliotrop, Ylang-Ylang, tonka, natthyacint och ros. Basnoter: grå ambra, mysk, apelsinblomma.

Lancôme La Nuit Tresor , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Nuit Tresor , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 595 kr

30 ml, La Nuit Trésor är den nya stjärnan bland Lancômes dofter. En modern vision av kärlek komponerad av de allra ädlaste råmaterialen: ett förtrollande hjärta av essens från svart ros, en sexig antydan av vanilj från vilda orkidéer från Tahiti och extrakt av papyrus och exotisk litchi. Den mystiska diamantformade flaskan är inspirerad av the black diamond och speglar den beroendeframkallande doften av svart ros. Med fängslande toppnoter från mandarin, bergamott och päron skapar doften en frisk och fruktig introduktion. Doften fängslar dig sedan med hjärtnoter från jordgubbe, passionsfrukt, svart ros och vaniljorkidé och omfamnas slutligen av basnoter från lakrits, kumarin, kaffeböna, karamell, vanilj, chokladpralin, litchi, papyrus, patchouli och rökelse.

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie , 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 849 kr

50 ml, La Nuit Trésor à la Folie strålar som en gnistrande röd diamant ? ett frestande kärlekselixir i bourbonvanilj på en bädd av glödande trä, bärnsten och sammetslen mysk. Doften är spännande, intensiv och sensuell.

Idôle , 75 ml Lancôme Parfym

Idôle , 75 ml Lancôme Parfym
Endast 995 kr

75 ml, IDÔLE. Doften för en ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. En sensuell bukett av frisk jasmin med hjärnot av ros sveper in med mjuka noter av mysk och chypré. En sofistikerad doft för som sveper in dig i en essens av femininitet, självförtroende, utstrålning och sensualitet. Var din egen - IDÔLE. Toppnoter - jasmin Hjärtnoter - ros Basnoter - chypré och mysk.

Lancôme La Nuit Tresor , 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Nuit Tresor , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 849 kr

50 ml, La Nuit Trésor är den nya stjärnan bland Lancômes dofter. En modern vision av kärlek komponerad av de allra ädlaste råmaterialen: ett förtrollande hjärta av essens från svart ros, en sexig antydan av vanilj från vilda orkidéer från Tahiti och extrakt av papyrus och exotisk litchi. Den mystiska diamantformade flaskan är inspirerad av the black diamond och speglar den beroendeframkallande doften av svart ros. Med fängslande toppnoter från mandarin, bergamott och päron skapar doften en frisk och fruktig introduktion. Doften fängslar dig sedan med hjärtnoter från jordgubbe, passionsfrukt, svart ros och vaniljorkidé och omfamnas slutligen av basnoter från lakrits, kumarin, kaffeböna, karamell, vanilj, chokladpralin, litchi, papyrus, patchouli och rökelse.

Lancôme Miracle , 100 ml Lancôme Parfym

Lancôme Miracle , 100 ml Lancôme Parfym
Endast 1 069 kr

100 ml, Lancôme Miracle EdP är en blommig och elegant doft med kryddiga inslag. Doften öppnar med litchi och fresia och övergår sedan till magnolia, jasmin, ingefära och peppar, för att sedan avsluta med ambra och mysk.

Lancôme La Vie Est Belle , 100 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Vie Est Belle , 100 ml Lancôme Parfym
Endast 1 149 kr

100 ml, La Vie est Belle är en sofistikerad doft med sensuella och uttrycksfulla noter av saftigt päron och svartvinbär i toppnoterna. Doften sprudlar av exotiska inslag som apelsinblomma, jasmin och iris. Varma mjuka basnoter med vanilj och patchouli gör doften "La vie est Belle". Doften har en varm, kryddig bas med friska söta toppnoter vilket passar året om. toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin

Hypnôse , 30 ml Lancôme Parfym

Hypnôse , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 585 kr

30 ml, En underbar, förförisk doft som speglar sensualiteten hos en kvinna. Toppnoterna inleder med passionsfruktsblomma, orkidé och jasmin som övergår till hjärtat av vanilj. Doften avrundas med noter av vetiver och varma toner av lakrits. En exotisk och söt parfym som passar såväl dag- som kvällstid.

Lancôme Trésor Midnight Rose , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme Trésor Midnight Rose , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 565 kr

30 ml, Trésor Midnight Rose från Lancôme är en förförisk doft som anläder i en purpurfärgad glasflaska. En touch av fransk romantik i Paris, med passionerade toppnoter som hallon, röda frukter och vilda rosor.Hjärtat omsluter sig runt noter från blommorna pion och Jasmin. Basnoterna avrundar denna sensuella doft med mjuk vanilj, tränoter, ceder och mysk.

Lancôme La Vie Est Belle , 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Vie Est Belle , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 889 kr

50 ml, La Vie est Belle är en sofistikerad doft med sensuella och uttrycksfulla noter av saftigt päron och svartvinbär i toppnoterna. Doften sprudlar av exotiska inslag som apelsinblomma, jasmin och iris. Varma mjuka basnoter med vanilj och patchouli gör doften "La vie est Belle". Doften har en varm, kryddig bas med friska söta toppnoter vilket passar året om. toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin

Tresor In Love , 30 ml Lancôme Parfym

Tresor In Love , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 565 kr

30 ml, Tresor I Love inleds med nektarin, bergamott, persika och päron. Hjärtat blommigt med turkisk ros och elegant jasmin, avslutas sedan med mjuk ceder.

Idôle L'Intense, 25 ml Lancôme Parfym

Idôle L'Intense, 25 ml Lancôme Parfym
Endast 595 kr

25 ml, Lancôme Idôle L'Intense är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. Idôle L'Intense är för kvinnor med stora drömmar ? en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L?Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.

Idôle L'Intense, 50 ml Lancôme Parfym

Idôle L'Intense, 50 ml Lancôme Parfym
Endast 895 kr

50 ml, Lancôme Idôle L'Intense är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. Idôle L'Intense är för kvinnor med stora drömmar ? en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L?Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Nuit Trésor á la Folie , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 595 kr

30 ml, La Nuit Trésor à la Folie strålar som en gnistrande röd diamant ? ett frestande kärlekselixir i bourbonvanilj på en bädd av glödande trä, bärnsten och sammetslen mysk. Doften är spännande, intensiv och sensuell.

La Vie Est Belle Intensément , 30 ml Lancôme Parfym

La Vie Est Belle Intensément , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 659 kr

30 ml, La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum är en doft som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen "Crystal Smile" i en modern och fuchsiafärgad tolkning.

Lancôme La Vie Est Belle En Rose EdT, 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Vie Est Belle En Rose EdT, 50 ml Lancôme Parfym
Endast 755 kr

50 ml, La Vie Belle En Rose är en friskare tolkning av sin föregångare. Lätta, blomstrande doftnoter har blandats med röda bär för en krispig friskhet. I toppnoterna finns citrus och röda bär, som sedan går in i ett hjärta fyllt av blomstrande rosor, pion och iris. I basen finns mjuka noter av mysk, sandelträ och patchouli som ger ett doften ett harmoniskt avslut.

Lancôme Trésor , 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme Trésor , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 879 kr

50 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.

La Vie Est Belle Soleil Cristal, 50 ml Lancôme Parfym

La Vie Est Belle Soleil Cristal, 50 ml Lancôme Parfym
Endast 889 kr

50 ml, Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.

Lancôme Trésor , 100 ml Lancôme Parfym

Lancôme Trésor , 100 ml Lancôme Parfym
Endast 1 149 kr

100 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.

Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc , 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 759 kr

50 ml, La Nuit Trésor Musc Diamant är en orientalisk-blommig doft. Musc Diamant har en sensuell aura, där frukter, blommor och söta doftnoter möts i en ljuvlig omfamning av vit mysk. Lanseringsår: 2019 Toppnot: Hallon, Viollöv, Vit Mysk Hjärtnot: Ros, Freesia, Jasmin, Vit Mysk Basnot: Vit Mysk, Sandelträ, Mandel, Patchouli, Vanilj

Lancôme Miracle , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme Miracle , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 569 kr

30 ml, Lancôme Miracle är en feminin och energifylld parfym för alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter av litchi och fresia för att sedan övergå i hjärtnoter av magnolia, ingefära, jasmin och peppar. Avslutningsvis avrundas Lancôme Miracle i basnoter av mysk och amber. Lancôme Miracle är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.

Lancôme Miracle , 50 ml Lancôme Parfym

Lancôme Miracle , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 835 kr

50 ml, Lancôme Miracle är en feminin och energifylld parfym för alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter av litchi och fresia för att sedan övergå i hjärtnoter av magnolia, ingefära, jasmin och peppar. Avslutningsvis avrundas Lancôme Miracle i basnoter av mysk och amber. Lancôme Miracle är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.

Lancôme La Vie Est Belle , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme La Vie Est Belle , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 615 kr

30 ml, La Vie est Belle är en sofistikerad doft med sensuella och uttrycksfulla noter av saftigt päron och svartvinbär i toppnoterna. Doften sprudlar av exotiska inslag som apelsinblomma, jasmin och iris. Varma mjuka basnoter med vanilj och patchouli gör doften "La vie est Belle". Doften har en varm, kryddig bas med friska söta toppnoter vilket passar året om. toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin

Lancôme Trésor , 30 ml Lancôme Parfym

Lancôme Trésor , 30 ml Lancôme Parfym
Endast 609 kr

30 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.

Idôle , 25 ml Lancôme Parfym

Idôle , 25 ml Lancôme Parfym
Endast 535 kr

25 ml, IDÔLE. Doften för en ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. En sensuell bukett av frisk jasmin med hjärnot av ros sveper in med mjuka noter av mysk och chypré. En sofistikerad doft för som sveper in dig i en essens av femininitet, självförtroende, utstrålning och sensualitet. Var din egen - IDÔLE. Toppnoter - jasmin Hjärtnoter - ros Basnoter - chypré och mysk.

La Vie Est Belle Intensément , 50 ml Lancôme Parfym

La Vie Est Belle Intensément , 50 ml Lancôme Parfym
Endast 925 kr

50 ml, La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum är en doft som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen "Crystal Smile" i en modern och fuchsiafärgad tolkning.

Sidor: 1 2next pagelast page